Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Visszatérő érzés volt ez, hogy nem érdemlem meg azt a fényűző sikert” – 88 éves lett Miloš Forman

WMN
-
  Ma 16:30 Kultúra

Tegye fel a kezét, akinek nincs a kedvenc filmjei között a Hair! Vagy az Amadeus! Akkor ünnepeljük a rendezőjét, akinek tegnap volt a születésnapja, és még mindig utolérhetetlen.

Hoppá! Luke Skywalkernek végig volt egy titkos, sárga fénykardja is?!?

Port
-
  Ma 16:30 Film

A Disney új képregénnyel köti össze az őstrilógiát a VII. résszel: végre kiderül, hol találta meg Maz Kanata Luke régi fegyverét és a levágott kezét!

Tűz volt egy sümegi pincében

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. Az esethez a sümegi önkormányzati tűzoltók vonultak és két vízsugárral eloltották a lángokat. Több gázpalackot kihoztak az épületből, melyeket visszahűtenek. Jelenleg utómunkálatokat végeznek és hőkamerával átvizsgálják az épületet.

Tűz volt egy sümegi pincében

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Sümegen, a Kompanik Zsófia utcában. Az esethez a sümegi önkormányzati tűzoltók vonultak és két vízsugárral eloltották a lángokat. Több gázpalackot kihoztak az épületből, melyeket visszahűtenek. Jelenleg utómunkálatokat végeznek és hőkamerával átvizsgálják az épületet.

GVH: A Telekom 0 forintos telefonreklámjai megtévesztőek voltak

A Magyar Telekom a 0 forintért kínált telefonokhoz drágábban adja az előfizetést, így a vásárló végeredményben nem az akciós áron veszi a telefont – közölte a GVH egy vizsgált ügyben, amely ezért 670 millió forintra büntette a szolgáltatót. A cég szerint nem követtek el jogsértést.

Kabrió nem volt még ennyire fényűző

Vezess
-
  Ma 16:20 Autó-motor

…legalábbis a Bentley-nél még nem. A Mulliner gondjaira bízták a Continental GT Convertible-t.

Indokolt volt a keretemelés

TelePaks
-
  Ma 16:14 Belföld

Ötmillió forintra emelte a képviselő-testület az egyéni képviselői keretet az idei évtől; a polgármesteri-alpolgármesteri keret pedig, melyből elsősorban civil szervezeteket támogattak a városvezetők, 20 millió forintra emelkedett. A pénzkeret összege ezen túl sem vihető át a következő évre.

„A csend és a figyelem nagy művésze voltál” – Megható beszéddel búcsúztak Andorai Pétertől a Farkasréti temetőben

Családja, tisztelői, barátai és pályatársai végső búcsút vettek szerdán Andorai Pétertől, a nemzet színészétől a Farkasréti temetőben Budapesten. A temetésen a magyar film-és színházvilág legnagyobb alakjai érkeztek.

Átverés volt a telekomos ingyenmobil

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megállapította, hogy a Magyar Telekom miközben nulla forintos készüléket hirdetett, a készülék árát valójában keményen megfizettette az új előfizetőkkel. Nem ez az első ilyen elmarasztalás, a bírság mértéke viszont feltűnően eltér.

A DK nyilvánosságra hozná a törvényhozók családi vagyonát is. Ön mit gondol? Szavazzon!

ATV
-
  Ma 16:02 Belföld

A DK nyilvánosságra hozná a törvényhozók családi vagyonát is. Egyetért ezzel?

Amikor Szolnok Szabolcsban volt

Szon
-
  Ma 16:00 Belföld

Felidézzük, miről számolt be a Kelet-Magyarország 50 évvel ezelőtt ezen a napon.

A gyulai galambász csúcshelyezéseket ért el madaraival világversenyeken

Beol
-
  Ma 15:34 Belföld

Cséfán Tivadar több elismerést is kapott a postagalambászi munkájáért.

Csúcshelyezéseket ért el madaraival a gyulai galambász

Beol
-
  Ma 15:34 Belföld

Cséfán Tivadar több elismerést is kapott a postagalambászi munkájáért és eredményeiért, de a legrangosabbat a minap Gödöllőn vehette át Nagy István agrárminisztertől.

Hírverésnek nagyszerű volt

Boon
-
  Ma 15:30 Sport

A vártnak megfelelően kedden este fölényesen nyert a világ egyik legjobb csapata Mezőkövesden.

Érsekújvár volt polgármestere és a városi hivatal egykori vezetője nem vonul börtönbe

Érsekújvár korábbi polgármestere és a városi hivatal egykori elöljárója nem vonul börtönbe. Erről a Nyitra megyei bíróság döntött kedden (február 18-án), amikor az ötéves letöltendő szabadságvesztést három év felfüggesztett börtönre mérsékelte. Pischinger Gejza polgármester esetében öt év próbaidőt, míg Ágh Péter hivatalvezető esetében…