Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A 6. évaddal véget ér a The Expanse, ám zaklatási ügyei miatt ebben már nem fog játszani a sorozat egyik sztárja

IGN
-
 Tegnap 23:03Film

Decemberben persze jön az 5. évad. 2020-ban jó néhány sorozat ért véget vagy kaszálták el azt, és bizony a The Expanse is csupán hatévados lesz, miközben egyik sztárját szexuális zaklatásokkal gyanúsítják.

Kiszivárgott belső üzenet miatt kellett magyarázkodnia a rendőrségnek

Székelyhon
-
 Tegnap 21:24Határtalan

Ironikus hangvételű Facebook-bejegyzésben tett közzé az Europol romániai szakszervezete egy, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság belső üzenetváltásáról szóló képet, miszerint új, 18 óráig tartó munkaprogram lép érvénybe a maroshévízi rendőrkapitányságon. A megyei rendőrség pontosítással reagált.

Orvosnak, ügyvédnek, kárfelmérőnek adta ki magát a budapesti szélhámos, 20 idős ember értékeit lopta el

Orvosnak, kárfelmérőnek, biztosító dolgozójának, lakásszövetkezet alkalmazottjának, vagy éppen ügyvédnek adta ki magát  egy férfi, hogy bejusson a lakásokba és onnan értéktárgyakat tulajdonítson el. A szélhámost elítélték. Trükközött az idősekkel Egy férfi még 2018. július 16-án délután trükkös módszerrel jutott be Budapest 3. kerületében,…

Hiába nyert Szél Bernadett pert, az Emmi továbbra sem árulja el, miért kellett kiüríteni a kórházakat tavasszal

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő hiába fordult bírósághoz, nyerte meg a pert, hiába kötelezte a bíróság az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy árulja el, miért kellett tavasszal a kórházi ágyak 60 százalékát felszabadítani. A képviselő szerint előkészítetlenül, szakmai indokok nélkül és embertelenül zajlott az ágyfelszabadítás.

Gáspár Evelinnek szó szerint ki kellett lakoltatni otthonából volt párját

Life
-
 Tegnap 20:30Életmód

Gáspár Evelinnek szó szerint ki kellett lakoltatni otthonából volt párját

Tanártesztelés: egy iskolát már be kellett zárni

Népszava
-
 Tegnap 20:02Belföld

Vegyes képet mutat az országos pedagógus-szűrés első két napja, de több intézményben már most súlyosabb a helyzet, mint várták.

Kínába is eljut a 47-es ügynök

SG
-
 Tegnap 20:00Gaming

Új videót kapott a Hitman III, mely a kínai helyszínt mutatja be.

A Hlas képviselői csak olyan főügyészt választanak meg, aki korábban ügyészként dolgozott

A Hlas-SD párthoz kötődő parlamenti képviselők nem fognak olyan pályázóra szavazni a főügyész-választáson, aki eddig nem dolgozott ügyészként. A választáson induló ügyészek között nem látnak olyat, aki a funkció betöltése esetén fenyegetést jelentene a Főügyészségre. Erről Peter Pellegrini pártelnök tájékoztatott egy sajtótájékoztatón…

Pert vesztett az Emmi, mégse árulja el, miért kellett tavasszal annyi kórházi ágyat kiüríteni

Széll Bernadett szerint a minisztérium a bírósági döntés ellenére se adott ki olyan szakmai anyagot, amely megalapozta volna az ellentmondásos döntést.

Kínába is ellátogat a 47-es ügynök az új Hitmanben

Gamekapocs
-
 Tegnap 19:00Gaming

Munkájából adódóan a világ majdnem minden pontján megfordult már a kopasz bérgyilkos, és folytatja az utazását a Hitman 3-ban is: többek között Kína egyik nagyvárosában, Csungkingban kap majd "álláslehetőséget" ezúttal.

Győri „Cba-s per” – hat éve húzódik a többmilliárdos áfacsalási ügy, szerdán határozat várható

Több mint hat éve tartó, „gumicukorpernek”  is hívott áfacsalási ügyben másodfokon kezdődött tárgyalás a volt MTESZ-székházban kedden.

"Úgy látszik, hogy a Fidesz fél" - így látják a kisebb pártok a választási törvénnyel kapcsolatos módosító javaslatot

A Fidesz Volner János javaslatára szigorítaná tovább a választási törvényt. Ez nem csak a kis pártok helyzetét nehezítené meg, de az összefogásra készülő ellenzéknek sem lenne könnyű dolga. Ha elfogadják a javaslatot, akkor akkor az ellenzéki pártoknak nem marad választásuk: kettő helyett egy közös listán kell indulniuk a 2022-es…

Nehéz döntést kellett meghozni: vírusveszélyben csak így lehet megrendezni a kézilabda Eb-t

Különleges Európa-bajnokságra készül a női kézilabda-válogatott, mivel a tornán – sajnos – a koronavírus is komoly szerepet kap. El kell viselni a bezártságot, a tesztelések sorát – és örülni kell, hogy egyáltalán lesz Eb... Hiszen már az is csoda, hogy Dánia megrendezi a december 3-án rajtoló viadalt, ugyanis a társházigazda norvégok a hónap…