Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 114 hír

Maszkot sem kaptak és a fürdőszobán is osztozniuk kellett: órákig egy koronavírusos beteg mellé fektették ezt a nőt a J…

Órákig feküdhetett egy 27 éves vecsési nő egy koronavírussal fertőzött beteg mellett a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház sebészetén. Ő maga nem volt koronavírusos, hanem csak hasfájásos panaszokkal kezelték.

Órákig kellett feküdnie egy koronavírussal fertőzött beteg mellett a Jahn Ferenc kórházban

Órákig kellett feküdnie egy 27 éves nőnek egy igazoltan koronavírusos beteg mellett a Jahn Ferenc Dél-pesti kórházban, legalább is ezt állítja a vecsési nő. Perjés-Kiss Beatrix múlt csütörtökön, hasi panaszokkal került be a kórház sürgősségi, majd sebészeti osztályára, a kórteremben két másik beteg is feküdt. „Aznap este hét órakor kaptuk…

Egy vecsési nőnek órákig egy koronavírusos beteg mellett kellett feküdnie a Dél-pesti Kórházban

Azt mondta, ha pozitív lesz a tesztje, perel. A kórház szerint minden szabályszerű volt, a nőt a kórteremben megfelelő távolságra fektették a többiektől, és minden betegnek sebészi maszkot kellett viselnie.

Órákig kellett egy koronavírusos beteg mellett feküdnie a kórházban egy vecsési nőnek

Az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy a 27 éves nőnek egy igazoltan koronavírusos beteg mellett kellett feküdnie a Jahn Ferenc dél-pesti kórházban.

Komolyan kellett volna venni, amiről a Joker szólt

Fidelio
-
  Ma 18:00 Kultúra

Thomas Wayne-nek nem kell félnie, hogy orrba vágja Arthur Flecket, hiszen pénze van. A Joker kivételes, egymilliárd dolláros közönségsikere és a jelenlegi amerikai zavargások egy narratívában illeszthetők. Vélemény.

Baki csúszott az amerikai mentőcsomagba: több pénzt öntöttek a cégekre, mint kellett volna

Portfolio
-
  Ma 17:05 Gazdaság

Egy technikai hiba miatt számos amerikai kkv többször kapta meg az igényelt államilag támogatott hitelét a PPP-program keretein belül – számol be a Reuters egy tucat bennfentes információira hivatkozva.

Tűz ütött ki egy családi házban: egy idős, mozgáskorlátozott asszonyt kellett kimenteni a lángok közül

Tűz keletkezett egy taktaharkányi családi házban kedd délelőtt 11 órakor, az épületben rekedt egy 63 éves mozgáskorlátozott asszony.

Kútból kellett kimenteni egy embert Esztergomban

infoVáros
-
  Ma 16:02 Megyei

Többször is riasztották megyénk tűzoltóit a hosszú hétvégén.

Máris be kellett nyomni a féket a Dacia-gyárnál: több mint ezer alkalmazottat ismét hazaküldtek

Főtér
-
  Ma 14:43 Határtalan

A mioveni-i Dacia-üzemben március 17-én állították le a termelést a járványkrízis miatt, majd fokozatosan elkezdték beindítani a műhelyeket, s május 4-én aztán rátapostak a gázpedálra, de most úgy tűnik, ismét gondok vannak a Renault tulajdonában levő autógyártónál. A vezetőség úgy döntött, hogy 1100 alkalmazottat ismét kényszerszabadságra…

Sürgősen műteni kellett Erdélyi Tímeát

Erdélyi Tímeánál egy olyan betegséget diagnosztizáltak, ami miatt azonnal meg kellett műteni.

Megsérült Árpa Attila, műteni kellett

Life
-
  Ma 11:13 Életmód

Megsérült Árpa Attila, műteni kellett

Keveset adakozott a divatsztár, magyarázkodnia kellett

Index
-
  Ma 10:47 Kultúra

Virgil Abloh, a Louis Vuitton vezető tervezője büszkén mutogatta, hogy 50 dollárt adott a tüntetők megsegítésére, másnap bocsánatot kért.

Durva bugot találtak egyes repülőkben: balra fordultak amikor jobbra kellett volna

PC Fórum
-
  Ma 09:30 Infotech

Rendkívül veszélyes programozási hibát sikerült felderíteni a Bombardier cég a napokban eladott CRJ repülőgyártó részlegében készült egyes gépekben. Az érintett repülők a bug miatt bizonyos körülmények között jobbra fordulhattak amikor balra fordulásra utasították őket, és fordítva - ezáltal potenciálisan katasztrofális baleseti helyzeteket előidéz

Tíz másodperc sem kellett Gulácsinak és Wernernek a lipcsei gólhoz

A magyar kapus Timo Wernert hozta kihagyhatatlan helyzetbe.