Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Az ellenzéket a járvány közepén is a hatalmi marakodás érdekli”

Dömötör: A saját elveiket számolták fel, amikor összeálltak azokkal, akiket korábban lenáciztak.

Elszállhatnak az atlétikai stadion már eleve felpumpált költségei, és csúszhat is a projekt

Újabb milliárdokat sikerült elkölteni az épülő atlétikai stadionra. Ezúttal tanácsadói, ellenőri feladatokra szerződtek baráti cégekkel.

Gulyás Gergely: akár már december 2-án is tetőzhet a járvány

MFor
-
 Ma 11:08Gazdaság

Ez az optimista szcenárió a matematikai és járványügyi modellek alapján. A legrosszabb verzió szerint ez csak január végén következik be.

Lapszemle: Marco Rossi gyerekként orvosnak készült

NSO
-
 Ma 11:06Foci

Hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába és orvosnak tanulhasson tovább – többek között ez is kiderül Marco Rossiról a Magyar Nemzet riportjából. A cikk szerzője, Szalay Attila Druentóban, a Torino melletti községben járt, ahol a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi…

Tyson: beszélnem kellene Holyfielddel a trilógiáról

Profiboksz
-
 Ma 11:04Boksz

A múlt hétvégén egy bemutató meccs keretében visszatérő Mike Tyson mellett a bunyós korábbi ellenfele, Evander Holyfield is kőkemény edzésben van és hasonló álmokat dédelget, mint vetélytársa.

A kutya az embernek, a törpemalac csak a gazdájának legjobb barátja?

Az ELTE Etológia Tanszék kutatói legújabb kutatásuk során azt hasonlították össze, hogy mennyire keresik a családban élő fiatal kutyák és a törpemalacok az ember közelségét egy új környezetben.

Itt a vége, többé már nem lazsálhatjuk el a munkahelyi értekezleteket

Rakéta
-
 Ma 11:00Infotech

Unottan jegyzetelő hallgatók, el-elkalandozó kollégák. Csak pár tipikus jelenség, melyeket segíthet kiküszöbölni a Headroom nevű szoftver, ami valójában már a koronavírus-járvány előtt megkezdte hódító útját. A Google egyik néhai fejlesztője, Julian Green és az orosz származású mesterségesintelligencia-szakértő, Andrew…

Annyira nem kell átállni

Boon
-
 Ma 11:00Sport

Lasztóczi Péter lett az NB III. Keleti csoportjában szereplő Tállya KSE vezetőedzője.

Akik a szakmát összefogják: íme a Top 5 ingatlanpiaci szakmai szervezet

Az ingatlanpiacon az iparági szereplők legtöbbször egyéni tevékenységeik alapján kerülnek be a hírekbe, legyen az egy fejlesztés megvalósítása, egy nagyobb tranzakció levezénylése, vagy bármi más, a piacot gazdasági szempontból érintő bejelentés. A szakma fejlődése azonban egyre több olyan szervezetet hív életre, melyek feladata az adott…

Kiábrándító előrejelzés: még évekig csak vánszorog majd a magyar gazdaság

Javította a magyar gazdaságra vonatkozó idei előrejelzését kedden a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD). Vagyis a nemzetközi szervezet közgazdászai szerint talán sikerül elkerülni a korábban felvázolt pesszimista pályát, viszont a kilábalás lassú lesz a jelenlegi válságból.

Gulyás Gergely: Akár már december 2-án tetőzhet a járvány

A miniszter nem ért egyet Demeter Szilárd írásának több állításával.

Idén sem marad el a közös advent a Csiky Gergely Színháznál

Különleges adventi forgatással, meghitt dalokkal és versekkel, a legifjabb színházrajongók számára izgalmas mesékkel, valamint kétórás, fergeteges szilveszteri gálaműsorral készül a karácsonyra és az év utolsó napjára közönségével együtt a Csiky Gergely Színház.

Dömötör: Az ellenzéket a járvány közepén is a hatalmi marakodás érdekli

Mandiner
-
 Ma 10:58Belföld

Amikor az ellenzék a győzelmi esélyeiről beszél, elismeri, hogy minden, amit a diktatúráról összehordtak, „egy nagy kamu volt” – fogalmazott az államtitkár.

Egyre több a gyógyult, de az új fertőzöttek napi száma csak nem csökken

A hétfői adatok alapján több mint 1200 PCR-teszt mutatott pozitív eredményt, míg 1700 fölötti a pozitív antigén-tesztek száma.

Friss Adatok: Egyre több a gyógyult, de az új fertőzöttek napi száma csak nem csökken

A hétfői adatok alapján több mint 1200 PCR-teszt mutatott pozitív eredményt, míg 1700 fölötti a pozitív antigén-tesztek száma.