Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 463 hír

Két gólt lőtt a Topolyának, majd koronavírusos lett Holender

A magyar válogatott játékos azután észlelte a tüneteket, hogy a forduló legjobbja volt Szerbiában.

Holender koronavírusos

A belgrádi Partizan labdarúgójának, Filip Holendernek pozitív lett a koronavírustesztje – írja a Szerbiai Rádió és Televízió (RTS) honlapja. A szerb sajtó értesülései szerint a

Hölgyeim és uraim, íme az eresz!

444.hu
-
 Ma 19:46Vélemény

A legkorszerűbb elvek alapján készült, talán ma a kontinensen nincs is, csak Brüsszelben ilyen szintű eresz.

Az oroszok győztek: holnap elkezdik oltani a lakosságot a koronavírus elleni vakcinával

Az elmúlt napokban szabályos verseny alakult ki, hogy melyik országban kezdik először oltani az embereket a koronavírus-fertőzés ellen. Az Egyesült Királyság az egyik vakcina gyors engedélyezésével próbálja bizonyítani, hogy a tök jó dolog a brexit, ám úgy tűnik, nem a britek nyerik a versenyt. Moszkvában már a december 4-én, pénteken megkezdik…

„A koronavírus tehet róla” - holtan találták a 2 éves fiút és édesanyját

A fiatal édesanya nem tudta feldolgozni az egyedüllétet és kisfiát is magával vitte a halálba.

Holender Filipnek pozitív lett a koronavírustesztje

M4 Sport
-
 Ma 19:12Sport

Mint kiderült, utolsó bajnokiján fertőzötten duplázhatott a Topolya ellen.

Hollik István szerint lezártnak tekintik a Szájer-ügyet

Mandátuma és Fidesz tagsága után soproni díszpolgári címéről is lemondott Szájer József. Közben újabb részletek derültek ki a brüsszeli orgiáról, amelyen a Fidesz-alapító Szájer is résztvett. A DK további válaszokat vár a miniszterelnöktől.

GYORSHÍR: A kínai minták úton a holdi orbiterhez

Ma, közép-európai idő szerint a késő délutáni órákban a Csang'e-5 holdi leszállóegység felső részéről felemelkedett a mintaszállító űreszköz.

Légiósok: pozitív lett Holender Filip koronavírustesztje

A magyar válogatott és a belgrádi Partizan labdarúgójának, Filip Holendernek pozitív lett a koronavírustesztje – adta hírül a Szerbiai Rádió és Televízió.

Csang'e-5: egy "emberszerű" mintahozás a Holdról

Kína nagyot megy a Holdon mostanság. Az ország holdkutatási programja (CLEP, Chinese Lunar Exploration Program) keretében kevesebb mint két éve, 2019 első napjaiban szállt le először emberalkotta tárgy a Hold túlsó, a Földről sohasem látható oldalára, a számunkra igen kedves nevű Kármán-kráterbe. Már önmagában azt is elképesztő…

Visszaindult a Holdról a Csang’e-5

Szerző: Szabó Bence A CGTN megerősítette, hogy magyar idő szerint 16:15-kor leszállt a Csang’e-5 leszállóegysége a Hold felszínére. A kínai mérnökök elmondása szerint minden rendben működött a szondával, és teljes sikerrel zárult a leszállási stádium. Most, hogy a szonda a felszínen van, 48 óra áll a rendelkezésére a mintagyűjtése…

Holnap végre megtudjuk, ki lesz az Év Bortermelője 2020-ban

Idén rendhagyó módon, online keretek között kerül megrendezésre az „Év Bortermelője Magyarországon 2020” díj kihirdetése. A Magyar Bor Akadémia elnöksége holnap délelőtt bontja ki a szavazatokat tartalmazó borítékokat.

Túlélte a spanyolnáthát, a koronavírust pedig kétszer is legyőzte egy 102 éves hölgy

Liner
-
 Ma 16:13Életmód

Angelina Friedman egy igazi túlélő, a szó szoros értelmében, ugyanis az 1918-as spanyolnátha után a COVID-19 fertőzésből is sikeresen kigyógyult.

Kórházfőparancsnok: Az intenzív orvosnak nem dolga látni, hol van az országban szabad ágykapacitás

A kórházparancsnokokat sem kímélte a koronavírus, tizenegyen elkapták, másoknál egyéb súlyos egészségromlás következett be.

Évtizedek óta nem láthattunk ilyen videót a Holdról

Sikeresen landolt a kínai Csang’o-5 űrszonda, ami megkezdi kutatási munkáját égi kísérőnk felszínén.