Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 389 hír

Betegszállító és főorvos is a járvány újabb magyar áldozatai között

Sajnos szomorú hírek érkeztek. A koronavírussal folytatott hosszú küzdelem után elhunyt Kónya Csaba, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház betegszállítója, aki 1993 óta dolgozott az intézményben – számolt be Facebook-oldalán az intézmény. A bejegyzésben azt írják, kollégájuk „számos krónikus betegsége ellenére mindvégig lelkiismeretesen végezte…

Mi lesz a síparadicsomokkal? - Ezek a helyek lesznek nyitva Európában

Portfolio
-
 Tegnap 22:20Gazdaság

A síelők és a snowboardosok szerte Európában izgultak és még mindig izgulnak a pályák kinyitása miatt. Eddig a hétig optimizmus érződött a síipar szakemberei között, sokan bíztak benne, hogy az év vége előtt még beindulhat a síszezon. A CNN Travel összefoglalta, hogy hogyan vélekednek az egyes országok a nyitásokról.

Betegszállító és főorvos a járvány újabb áldozatai között

A budapesti Jahn Ferenc és a hatvani Albert Schweitzer kórház dolgozói is kollégájukat gyászolják.

60 és 65 év közötti vásárlót szolgáltak ki, két hónapra bezárták a pékséget

Két hónapra bezáratta a rendőrség az egyik nagyatádi pékséget, mert az idősek idősávjában kiszolgáltak egy 60 évesnél idősebb, de 65 év alatti vásárlót. Az országos kereskedelmi szövetségnél azt mondják: a kereskedőknek kötelező ellenőrizniük a vásárlók életkorát, de nagyon korlátozottak a lehetőségeik.

Terrorveszély Európában: Szörnyű, hogy képesek egyesek ölni

hirado.hu
-
 Tegnap 19:33Külföld

Karácsony közeledtével Európa-szerte újabb merényletektől tartanak a hatóságok.

A saját kezével tartotta a hidat a Fidesz és a Néppárt között, és most elengedte

Azonnali
-
 Tegnap 18:55Vélemény

Csáky Pál belső dilemmákról, Ujhelyi István vállalhatatlan irányvonalról beszélt az Azonnalinak; Szanyi Tibor viszont egy jobb ajánlatról hallott, Schöpflin György szerint pedig csak simán elege van Szájernek az európai parlamenti munkából. Körbekérdeztünk a legbefolyásosabb brüsszeli fideszes lemondásának lehetséges okairól és…

Karácsonyi szellemvárosok szerte Európában

NLC
-
 Tegnap 17:33Karácsony

Szomorú fotókat hoztunk. Látványos karácsonyfák állnak szerte Európában az üres tereken.

Meglódult az elektromosautó-piac Európában

Az elektromos autók európai forgalma 153 százalékkal ugrott meg idén októberre a tavalyi azonos időszakkal összevetve, megtörve a koronavírus-világjárvány miatt kialakult csökkenő trendet.

A Kedves Vezető eldobható, hasznos idiótájáról nincs mit szólni. Eszköz. Kerti szerszám, aki az ásó és a kapa között há…

Demeter Szilárdról, a Kedves Vezető eldobható, hasznos idiótájáról nincs mit szólni. Az embert a túlérett, ordenáré-büdös pálpusztai sajttól sem azért

Könnyek között harcolta ki a győzelmet Maradona csapata Argentínában

A legenda tanítványai átvették a vezetést a csoportjukban.

Cyberpunk 2077: Így lehet megosztani mentéseinket a konzolgenerációk között

IGN
-
 Tegnap 14:42Gaming

V karrierjét a nextgen gépeken is folytathatjuk. A CD Projekt Red lehetővé teszi, hogy megkezdett bűnözői karrierünket megszakítás nélkül folytathassuk az új gépeken. Részletezték, hogy pontosan hogyan.

Összefüggés mutatkozik a mentális betegségek és a baloldali gondolkodás között

ma7.sk
-
 Tegnap 14:25Határtalan

A Mandiner.hu tette közzé a Pew Institute felmérését, miszerint Amerikában a fehér bőrű lakosság, különösen a „nagyon” liberálisok, sokkal nagyobb valószínűséggel küzdenek mentális egészségi problémákkal.