Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Palkovics László: Határozott célokat tűzött ki a kormány az energia- és klímapolitikai kérdésekben

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) által elvégzett számítások alapján Magyarországon a klímasemlegesség 2050-es eléréséhez mintegy 50 ezer milliárd forintra van szükség.

Gyöngyöspatai iskolaügy: a szakértő szerint nagy hibát követ el a kormány, ha csak pénzbeli kártérítést ad a családokn…

A kormány részéről felelőtlenség lenne az, ha kizárólag pénzt kapnának kártérítésként a szegregáltan oktatott gyöngyöspatai gyerekek, akiknek olyan segítségre van szükségük, amely hosszú távon kínálhat megoldást - mondta el Forgács István romaügyi szakérő kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Nagy Kata a tél legtrendibb műszőrméjét viseli ma

Glamour
-
  Ma 17:15 Divat

Egy igazán meleg, puha és egyben nagyon menő darab

Új pénz lehetőségét vizsgálják a világ nagy jegybankjai

Portfolio
-
  Ma 17:05 GazdaságEKB

Tapasztalataik egymás közötti megosztására munkacsoportot hozott létre több nagy központi bank, amelyek vizsgálják digitális jegybankpénz kibocsátásának és alkalmazásának lehetőségeit - közölte az Európai Központi Bank (EKB) a honlapján kedden megjelent sajtóhírben.

Mutatunk 10 nagyon ízléstelen lakásbelsőt

Nosalty
-
  Ma 16:48 Életmód

Egy amerikai ingatlanügynök munkatársaival szövetkezve összegyűjtötte a legviccesebb és legízléstelenebb otthonok fotóit. 

Nem gondolta meg magát, Juhász Roland nagy bejelentést tett

A 95-szörös válogatott futballista nem okozott meglepetést a döntésével.

Gazdasiker a parlamentben: A kicsik legyőzték a nagyokat a földrendezés terén

Körkép
-
  Ma 16:41 Határtalan

Öt szavazat hiányzott csak a kormányoldalnak ahhoz, hogy újra megszavazza a magánszemélyek, földtulajdonosok számára előnytelen földrendezésről szóló törvényt, melyet egyszer már jelenlegi formájában elfogadott. A tervezetet annak jóváhagyása után Zuzana Čaputová államfő nem írta alá és újratárgyalása visszaküldte a parlamentnek.  …

Horváth László: a pert szervező alapítvány eszközként használja a cigány családokat

A térség fideszes országgyűlési képviselője Horváth László azt mondta: írásos bizonyítékok birtokában állítható, hogy a pert kezdeményező és az ügyben...

Női kézilabda: távozott Rosztovból a vb-győztes irányító

NSO
-
  Ma 16:18 Kézilabda

Az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott brazil irányítójával, Ana Paula Rodriguessel.

A lengyelek nekimennének a nagy techcégeknek, nálunk is keresik rajtuk a fogást

A lengyel pénzügyminiszter azzal az ötlettel állt elő, hogy az amerikai székhellyel működő digitális cégek, mint az Airbnb, a Google, vagy az Amazon Lengyelországban is fizessenek adót. Magyarország ugyanakkor elutasítja az olyan megoldásokat, amelyek a meglévő nemzetközi adóztatási sztenderdeket figyelmen kívül hagyva adóztatnák a…

Nagy dobásra készül a Kulcs-Soft

Napi
-
  Ma 16:12 Pénzügy

Szlovákiai terjeszkedés, nyilvános értékpapír-kibocsátás és a névváltoztatás is ott van a Kulcs-Soft terveiben.

Nagyon cuki! Így bújtak össze a piszeorrú majmok az ölelés világnapján

Lokál
-
  Ma 16:09 Külföld

Két nagyon édes arany piszeorrú majom bújik össze egy fa tetején a Kínában található Csinling-hegységben. Kedden volt az ölelés világnapját, ebből az állatok sem akartak kimaradni, hisz a szeretet kifejezésének egyik legszebb módja ez.

Bombát robbantott Juszt László – részletek

OLKT
-
  Ma 16:08 Belföld

Juszt László újságíró, publicista és televíziós személyiség kemény posztot írt ki közösségi oldalára. A cikk nyilvánosságra kerülése óta kicsapta a fideszesek biztosítékát. Hölgyek és Urak! Korra, nemre, nemzetiségre, pártbeli hovatartozás, vallási felekezetre való tekintet nélkül van néhány kérdésem: – Miféle ember az, aki kifelé elismeri a mai…

Horváth László: a családokkal, ne az alapítvánnyal egyeztessenek Gyöngyöspatán!

Horváth László szerint a gyöngyöspatai szegregációs iskolaügyben pert kezdeményező alapítvány „eljátszotta hitelét” – írja az MTI.