Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 118 hír

Megszabta a szaktárca a soron kívüli vizsgák ütemtervét: a képességvizsga június 29-én, az érettségi július 6-án kezdőd…

Azok a nyolcadik osztályt, illetve líceumot végzett tanulók, akik otthoni elkülönítésben vagy karanténban lesznek a képességfelmérő, illetve az érettségi vizsgáinak időszakában egy másik időpontban pótolhatják az elmaradt felmérőket.

Június közepén kezdődik a Kvassay híd felújítása

Ittlakunk
-
  20.05.27 01:06 Budapest 21. ker

A munkálatok június 13-án kezdődnek, ekkor ideiglenesen – előreláthatólag 9 napig – a HÉV nem közlekedik. A Boráros tér és a Szent Imre tér között pótlóbusszal lehet utazni, a Szent Imre tértől a BKK és a Volánbusz járataival biztosított a továbbutazás Csepel HÉV-állomás felé. Ezt követően, várhatóan június 22-én kezdődik az a több mint fél éves…

Megkezdődtek az érettségik Ausztriában – Fontos határidő zárul hamarosan

Vaol
-
  20.05.27 07:00 Megyei

Megkezdődtek a héten az írásbeli érettségik: három tárgyból tesznek vizsgát a maturálók, szóbelik azonban nem lesznek. Fontos határidő zárul május végén: véget ér a türelmi idő a lejárt műszakis autókra. Hamarosan pedig száz fő alatti kulturális eseményeket is lehet rendezni.

Miskolcon érettségizett Magyarország legidősebb diákja, aki városunk közkedvelt színművésze

Borsod24
-
  20.05.27 07:56 MegyeiSzínházOktatás

Kijelenthetjük, hogy csak és kizárólag az elismerés hangján szólhatunk a 67 esztendős úriemberről. Szegedi Dezső, a Miskolci Nemzeti Színház színművésze szociológiát és kulturális antropológiát szeretne tanulni. Az ország legidősebb érettségiző „diákja” Miskolcon tett emelt szintű érettségi vizsgát a közelmúltban. Az örökifjú tanuló pedig nem…

Lezajlottak az érettségi vizsgák, folyik az értékelés – Idén 206 diák tett vizsgát Kalocsa négy középiskolájában

Városunkban két szakgimnázium és két általános gimnázium diákjai várják izgalommal az eredményhirdetést. Még bő két hétig izgulhatnak, bár a kijavított dolgozatokba már korábban betekinthetnek a vizsgázók.

Orosz Ildikó: Érettségi, felvételi és óvodák

Karpat.in.ua
-
  20.05.27 15:39 Határtalan

Majdnem mindenkit érintenek a következő kérdések: „Vajon mi lesz az érettségivel/felvételivel?”, illetve, „Mikor nyitnak ki az óvodák?” A kérdésekről dr. Orosz Ildikó, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (II. RF KMF) elnöke és megbíz...

Mikor nézhetitek meg a kijavított érettségi dolgozatotokat, ha kormányhivatalban jelentkeztetek a vizsgára?

Más-más szabályok vonatkoznak azokra, akik a középiskolájukban írták meg az érettségi dolgozataikat, mint azokra, akik megyei/fővárosi kormányhivatalokban jelentkeztek vizsgára. Íme minden fontos infó a megtekintésről.

Csökkenő esetszámok: kezdődik a sepsiszentgyörgyi kórház visszarendeződése

Székelyhon
-
  20.05.27 17:17 Határtalan

Lényegesen csökkent a sepsiszentgyörgyi kórházba beutalt betegek száma, így elkezdődhet a visszaszervezés, hogy ne csak koronavírus-fertőzött vagy fertőzésgyanús betegeket lássanak el – jelentették be szerdán online sajtótájékoztatón a kórház vezetői.

„Mi bajom lehet? Semmi” – interjú az ország legidősebb érettségizőjével

HVG
-
  20.05.27 20:00 Életmód

Szegény miskolci romacsaládból indult, 1982-ben lett a miskolci színház tagja. Láthattuk más színházakban és filmekben, Jászai Mari-díjat is kapott. Tele van energiával, hisz az emberekben, miközben aggódik a roma-magyar viszony elmérgesedése miatt. Élete a színház, és nem is kíván ezen változtatni, ettől még idén – szó szerint – berobogott…

Szeptemberben kezdődik az idény a kézilabda NB I-ben

Az előző szezon a járvány miatt márciusban félbeszakadt, és az Mksz döntése értelmében nem is folytatódik.

Koronavírus: átfogó kontaktkutatási program kezdődik Angliában

Portfolio
-
  20.05.27 21:27 Külföld

Átfogó program kezdődik csütörtökön Angliában annak kiderítésére, hogy az új koronavírussal megfertőződött páciensek kivel kerültek közelebbi kapcsolatba fertőződésük idején. A kormány reményei szerint a szerdán bejelentett program feleslegessé teheti a fertőzés gyanúja esetén jelenleg mindenkire egyformán kötelező elkülönítést.

Átfogó kontaktkutatási program kezdődik Angliában

Propeller
-
  20.05.27 22:51 KülföldKoronavírus

Átfogó program kezdődik csütörtökön Angliában annak kiderítésére, hogy az új koronavírussal megfertőződött páciensek kivel kerültek közelebbi kapcsolatba fertőződésük idején. A kormány reményei szerint a szerdán bejelentett program feleslegessé teheti a fertőzés gyanúja esetén jelenleg mindenkire egyformán kötelező…

Kontaktkutatási program kezdődik Angliában

ProfitLine
-
  20.05.28 03:00 KülföldKoronavírus

tfogó program kezdődik csütörtökön Angliában annak kiderítésére, hogy az új koronavírussal megfertőződött páciensek kivel kerültek közelebbi kapcsolatba fertőződésük idején. A kormány reményei szerint a szerdán bejelentett program feleslegessé teheti a fertőzés gyanúja esetén jelenleg mindenkire egyformán kötelező elkülönítést.

Mi a teendő, ha hibát találtatok a kijavított érettségitekben?

Eduline
-
  20.05.28 06:09 Karrier

Minden évben előfordul, hogy a diákok felfedeznek egy-egy hibát az érettségi dolgozatuk javításában, amit szeretnének, hogy korrigáljanak. Mi a teendő, ha idén ti is ezek közé a tanulók közé tartoztok? Mutatjuk.