Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Kétszer élesztette újra a zuglói rendőrnő a szívinfarktusos férfit a villamoson

Utastársai részegnek hitték a bajba jutott férfit, a nyomozónő és két segítő állampolgár azonban felismerte az életveszélyt.

Vízilabda OB I: közte tíz, a zuglói gyors javára

Dehir
-
 Tegnap 21:47Megyei

Budapest - Már az első félidőben elúszott a mérkőzés, 10-2-es előnyre tett szert a BVSC. Szünet után jobban tartotta magát a DVSE.

Zuglói rendőrnő élesztette újra az utast a villamoson

A zuglói rendőrség vizsgáló nyomozója, Kovács Csilla főtörzsőrmester október 30-án délután pihenő idejében utazott a 3-as villamoson, amikor egy utas a villamosvezetőhöz szaladt és azt kérte, állítsa meg a szerelvényt, mert egy férfi rosszul lett a vagonban. A nyomozónő rögtön hátrament és látta, hogy egy férfi lehajtott fejjel ült az ülésen és kér

Ma kezdődik a 18. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál a Toldi Távmoziban

Teol
-
 Tegnap 16:46KultúraKampány

Ebben az évben 24 rövidfilm száll versenybe a legjobb film díjáért és 15 film a legjobb gyerekfilm díjáért, köztük több magyar alkotás is.

Ma kezdődik a 18. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál a Toldi Távmoziban

Zaol
-
 Tegnap 16:46KultúraKampány

Ebben az évben 24 rövidfilm száll versenybe a legjobb film díjáért és 15 film a legjobb gyerekfilm díjáért, köztük több magyar alkotás is.

Nemzetközi tavas konferencia kezdődik a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében

Veol
-
 Tegnap 16:42Megyei

Péntek hajnalban egy órakor kezdődik a Global Lake Marathon nevű 24 órás online konferencia-maraton a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) szervezésében, amelyen öt kontinens élő tavait mutatják be, és osztják meg tapasztalataikat ingyenesen bárkivel, aki az interneten csatlakozik az eseményhez.

Vasárnap kezdődik a lomtalanítás

obkf.hu
-
 Tegnap 14:18Belföld

Az FKF Nonprofit Zrt. újraindítja a lakossági lomtalanítást Budapesten. A III. kerület 11 körzetre lett felosztva. Körzetenként más időpontban kell kihelyezni a lomokat a közterületre.

A zuglói önkormányzat és a Vöröskereszt tartós élelmiszer gyűjt a helyi rászoruló családoknak

A Zuglói Önkormányzat a Vöröskereszt zuglói Adományboltjával közösen tartós élelmiszer gyűjtést szervez a segítségre szoruló emberek számára.

Kétszer élesztette újra a zuglói rendőrnő a szívinfarktusos férfit a villamoson

Kétszer élesztette újra a zuglói rendőrnő a szívinfarktusos férfit a villamoson Budapesti Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 11:50 Utastársai részegnek hitték a bajba jutott férfit, a nyomozónő és két segítő állampolgár azonban felismerte az életveszélyt.

Megáll az ész, durva üzenettel zsarol egy zuglói lakos, ezért tette

Metropol
-
 Tegnap 09:00Bulvár

Úgy tűnik végleg elvesztette valaki a türelmét az a XIV. kerülteben.

Nemzetközi animációs filmfesztivál kezdődik ma a Toldi Távmoziban

Ma kezdődik a 18. Anilogue Nemzetközi Animációs Filmfesztivál a Toldi Távmoziban, ahol 52 alkotást – köztük három egészestés filmet - láthatnak a nézők vasárnapig.

Enyhítés kezdődik Franciaországban

Az üzletek újranyitásával szombaton megkezdődik a koronavírus-járvány miatti járványügyi korlátozások fokozatos feloldása Franciaországban, az általános karantén megszüntetését december 15-én tervezi a kormány – jelentette be Emmanuel Macron.

Őszies felmelegedéssel kezdődik a tél, 10-12 fok is lehet

SzMo
-
 20.11.24 17:25Időjárás

November hátralevő részében borongós, ködös idő lesz, de az utolsó hétvégén akár havazásra is számíthatunk. Ezzel szemben a december őszies időjárással indít.