Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jövő nyáron kezdődik a Fekete Párduc 2 forgatása

Chadwick Boseman tragikus halálával a Fekete Párduc folytatása is kérdésessé vált. A második résszel kapcsolatban az elmúlt hetekben számos találgatás felmerült, most pedig úgy tűnik, hogy a stúdió csakugyan elkészíti a produkciót. Egyelőre persze arra nem derült fény, ki is venné át színésztől a stafétát, a közelmúltban egy híresztelés…

Rejtett hibákat fedeztek fel a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetében

Idén májusban kezdődtek el a Nyugati pályaudvar tetőszerkezetének felújítási munkálatai, most azonban rejtett hibákat fedeztek fel a pályaudvar szerkezetében – tette közzé Facebook-oldalán Magyarország Kormánya.

Ezek azok az alapbetegségek, amiknél halálos veszélyt jelent a koronavírus

Szlávik János elárulta, mely betegségek jelentik a legnagyobb kockázatot.

Hasznos túlélési tippek kezdő Demon’s Souls játékosoknak!

Metabro
-
 Tegnap 21:27Gaming

A vadiúj PlayStation 5 tulajdonosoknak nagyon jól fog jönni.

Szlávik János elmondta: ezek azok az alapbetegségek, amelyekkel halálos veszélyt jelent a koronavírus

Szlávik János elárulta, melyek azok az alapbetegségek, amelyekkel halálos veszélyt jelent a koronavírus.

Decemberben kezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen – mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn, az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

Az online térben lehetnek a gyerekek bűncselekmények áldozatai

A kijárási korlátozások és a digitális oktatás miatt több időt töltenek a tinik a számítógépek előtt.

Ezek 2020 leggyakoribb jelszavai - ha bármelyiket használod, gyorsan cseréld le!

PCWorld
-
 Tegnap 19:45Infotech

Elkészült a 2020-as toplista: itt vannak azok a jelszavak, amelyeket felesleges beállítani, mert olyan, mintha nem is lennének.

Szlávik elmondta, mennyire lehetnek veszélyben azok, akik egy alapbetegséggel küzdenek a vírus idején

Dr. Szlávik János, Dél-pesti Centrumkórház főorvosa a TV2 MOKKA című reggeli műsorának volt a vendége, és egyúttal üzent is a koronavírus-fertőzésen átesetteknek, valamint elárulta, meddig tart a vírus elleni immunitás.

Készüljetek: kezdődik a lomtalanítás, ezt kell tudni róla!

Idén november 29. és december 10. között lehet a lomokat kihelyezni, írja az FKF.Az ingatlant érintő lomtalanításról, illetve a lom kikészítésének pontos időpontjáról a lakosok a postaládájukba eljuttatott hírlevélből tájékozódhatnak. A lomokat kizárólag a megjelölt napon este 6 óra után lehet kihelyezni. Aki nem a megjelölt időpontban készíti ki a

Itt a Kormányrendelet! Ezekre az üzletekre vonatkozik csak az idősek vásárlási idősávja

ProfitLine
-
 Tegnap 19:20Gazdaság

Időskorú honfitársainkra vonatkozó védelmi intézkedések a következők:

Egyelőre ezek a lehetőségek ismertek a koronavírusos betegek kezelésére

ma7.sk
-
 Tegnap 19:17Életmód

A koronavírus kezelésére jelenleg használt szerek különböző hatásmechanizmussal, a betegség különböző fázisaiban alkalmazhatók sikerrel, habár van köztük olyan is, melynek megítélése szakmai körökben sem egységes. Abban azonban igen, hogy a gépi lélegeztetésnek a végső megoldásnak kell lennie.

Decemberben kezdődhet a német lakosság oltása

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus ellen – mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.   Jens Spahn kiemelte: büszkeséggel tölti el,…

Ezekben az üzletekben vásárolhatnak bármikor szabadon az idősek

Újabb, a járvány lassítását és az idősek védelmét szolgáló intézkedés lép életbe: keddtől ismét bevezetik az idősek vásárlási sávját – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ. /Balogh Zoltán Az élelmiszerüzletekben, a drogériákban és a gyógyszertárakban az idősek a védett vásárlási idősávon kívüli időszakban is szabadon vásárolhatnak …

Tömeges tesztelés kezdődött Zágrábban

Euronews
-
 Tegnap 18:40Külföld

A horvát hatóságok szerint 1973 új fertőzést regisztráltak hétfőn, és egy nap alatt 45 ember halt bele a fertőzés szövődményeibe a 4,2 millió lakosú országban.