Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trump 25 százalékos vámmal fenyegette meg az európai autógyárakat

Súlyos vámok kivetésével fenyegette meg az Európai Uniót Donald Trump amerikai elnök arra az esetre, ha nem sikerül átfogó kereskedelmi megállapodást kötni, és az európai országok nem hagynak fel a leginkább az amerikai óriásvállalatokat érintő digitális adó bevezetésével - írja az MTI.

Péterfy Gergely a Térey-ösztöndíjról: Sikerült az írótársadalmat még megosztottabbá tenni

KönyvesBlog
-
  Ma 16:09 Könyv

Fotó: Valuska Gábor „A Térey-ösztöndíj máris elért néhány dolgot: sikerült az írótársadalmat még megosztottabbá tenni, sikerült embereket feloldhatatlan erkölcsi válságba lökni és sikerült a kultúrharcban elvérzett és elhasználódott klientúrát végkielégíteni (illetve ez már három volt, bocs). A negyedik cél, hogy gondtalan alkotómunka feltételeit

Megugrott az influenzások száma

Egyetlen hét alatt több ezerrel nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma Magyarországon – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Január 13. és 19. között 12 370, az előző hetinél 29,9 százalékkal több beteg fordult orvoshoz a betegséghez köthető tünetekkel. A betegek 23,9 százaléka gyerek, 38,8 százaléka a 15-34 éves korosztályból,…

Letartóztatás vár a 25 éves egyetemistát megerőszakoló szomáliai férfira

Letartóztatását indítványozta a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség annak a 30 éves szomáliai férfinak, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolt egy 25 éves egyetemista lányt a bulinegyedben - írta meg a 24.hu.

Közölte a Boeing, hogy egy darabig még biztosan nem szállnak fel a 737 MAX-ok

HVG
-
  Ma 16:03 Infotech

Szerdán hivatalosan is elismerte a Boeing, hogy nem tudják tartani a 737 MAX-okra vonatkozó januári határidőt. Most újabb céldátumot adtak meg.

Száguldó gazdasági növekedés: ezek a megyék nem tudtak felzárkózni

Budapest egy főre jutó GDP-je továbbra is több mint kétszerese az országos átlagnak, azonban a főváros gazdasági ereje csökken. Az elmúlt éveket jellemző gyors gazdasági növekedésre minden megye rá tudott kapcsolódni, azonban a legfejletlenebbek esetében ez nem volt elég a felzárkózáshoz - írja a portfolio.hu.

Hivatalos: összeállt a régi NiP, még Fifflaren is a csapat része!

Metabro
-
  Ma 16:00 Gaming

GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt, Fifflaren. Ninjas in Pyjamas. A formáció, amely letette a CS:GO alapkövét. A formáció, amely számtalan emberrel szerettette meg a játékot. A formáció, amely most újra összeáll – még ha van is benne egy kis szépséghiba. Már tavaly novemberben szó volt arról, hogy újra együtt játszhat az ős-NiP, de mindez csak…

Harry és Meghan megtalálta álmai otthonát: ebben a 8 milliárdos házban kezdenek új életet

Harry és Meghan megtalálta álmai otthonát: ebben a 8 milliárdos házban kezdenek új életet

Súlyos vámok kivetésével fenyegette meg Trump Európát

Súlyos vámok kivetésével fenyegette meg az Európai Uniót Donald Trump amerikai elnök arra az esetre, ha nem sikerül átfogó kereskedelmi megállapodást kötni, és az európai országok nem hagynak fel a leginkább az amerikai óriásvállalatokat érintő digitális adó bevezetésével.

Orban: hamarosan megszabjuk az Első otthon program idénre érvényes feltételeit

Maszol
-
  Ma 15:57 Határtalan

A kormány határozatot ad ki hamarosan, amelyben megszabja az Első otthon program idei évre érvényes feltételeit, jelentette be szerdán Ludovic Orban kormányfő.

Budapesten is lesz idén Comic Con

Index
-
  Ma 15:53 Kultúra

Ez lesz az első amerikai minta alapján készülő popkulturális esemény itthon.

A Vaják minden nézettségi rekordot megdönthet

NLC
-
  Ma 15:52 Film

Az Andrzej Sapkowski regényeiből készült sorozat első évadát négy hét alatt 76 millióan nézték meg.

Eszter és Dávid megcélozták a világpiacot

Veszprém Kukac
-
  Ma 15:49 Megyei

Amikor 2016-ban még hosszan álldogáltak egy hipermarket sorai között azon agyalva, hogy a rossz lehetőségek közül melyiket válasszák, úgy döntöttek: megcsinálják a saját, egészséges granolájukat, írja Bánlaki D. Stella, a Forbes munkatársa egy veszprémi párról. Egyszerű ötletből épített rekordidő alatt vállalkozást a dietetikus Porkoláb Eszter…

Ezért kapta meg más Thanos szerepét a Bosszúállók után

IGN
-
  Ma 15:48 Film

Így jött a képbe Josh Brolin Az első Bosszúállók-film stáblistás jelenetében bukkant fel először a Marvel Moziverzum főgonosza – akkor még nem a ma megismert formájában.

Ismét teljes pompájában mutatta meg a közmédia, hogy milyen szomorú fideszes propagandistának lenni

Még a rég fideszesített köztelevízió történetében is unikális pillanat volt a kedd esti interjú Karácsony Gergellyel. Ezután azt is meg tudnám bocsátani, ha Hadházy Ákos harminckettedszerre is odaláncolná magát a Kunigunda utcai kabarészínház épületéhez.