Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Budapesti premierrel és nyíregyházi vendégszerepléssel kezdi az évet a Feledi Project

Port
-
  Ma 00:00 Színpad

Február 1-én Budapesten a Müpában Az első Walpurgis-éj premierrel kezdi az évet és a hónap közepén, február 17-én Nyíregyházán a Táncfarsangon vendégszerepel a Feledi János vezette Feledi Project.

Lakossági fórum a belvárosi fejlesztésekről

Hiros
-
  Tegnap 21:15 Megyei

Lakossági fórumon ismertették szakemberek, köztük Király József a 8. számú választókerület önkormányzati képviselője (Szövetség a Hírös Városért), azokat a fejlesztéseket, amelyek már ez évtől érinteni fogják a Kecskemét belvárosban élőket.  

Oktatási szakemberek a Felzárkózási Fórumon

Győr Plusz
-
  Tegnap 20:00 Megyei

A csütörtöki ülésen a felzárkóztatás és az esélyegyenlőség megteremtésének aktuális, megyei kérdéseit és feladatait vitatták meg a szakértők. Az eseményen jelen voltak többek között a Győri Tankerületi Központ és a Győri Szakképzési Központ vezetői is. A Felzárkózási Fórumot a megyei önkormányzat 2018-ban indította el, az Európai Unió…

A gyöngyösi FIFA-játékvezető Debrecenben kezdi az évet

Heol
-
  Tegnap 19:16 Sport

Farkas Ádám vezeti a labdarúgó NB I. 17. fordulójának esti mérkőzését.

Névtelen bitcoin hősöket keresnek a bitcoin közösségi fórumon

BitcoinBázis
-
  Tegnap 19:13 Gazdaság

Egy új projekt keretében azok előtt az emberek előtt szeretnének tisztelegni, akik a bitcoin kezdeteinél jelen voltak.   A BitcoinTalkon Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Megyei önkormányzatoknak, egyházaknak és civil szervezeteknek tartottak fórumot

Évindító önkormányzati fórumot szervezett a Békés Megyei Önkormányzat, melyen a települési önkormányzatokat, a megyei nemzetiségi önkormányzatokat, az egyházakat és egyéb civil szervezeteket érintő aktuális témákról tartottak koordinációs értekezletet.

Magyar nyelvű Facebook-bejegyzés miatt büntették meg a kézdivásárhelyi polgármestert

A polgármestert a hírhedt román aktivista, Dan Tanasă jelentette fel, mondván, a polgármester etnikai alapon diszkriminálta a románokat. 

Buszközlekedés és közbiztonság – Lakossági fórumot tartottak a Vacsiközben

Hiros
-
  20.01.23 20:50 Megyei

Csütörtök este ismét lakossági fórumot tartott választókörzetében Tóth Szilárd, önkormányzati képviselő. Az önkormányzat és a rendőrség jelenlévő szakemberei, legtöbb kérdést a közbiztonság és a buszközlekedés témakörökben kapták.  

Három kutatócsoport kezdi meg a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztését

Az új védőoltások kifejlesztése rendszerint egy évtizedig is eltarthat, de a  járványügyi felkészüléssel kapcsolatos újításokkal foglalkozó szövetség, amely két programot egészében, a harmadikat pedig részben finanszírozza, közölte, hogy a célja a munka jelentős felgyorsítása. A 2017-ben Davosban megalapított, kormányok, magáncégek és…

Kötöttfogás 72. – A köztévében kezdi felszámolni magát az Orbán-rendszer?

Magyar Hang
-
  20.01.23 19:23 Vélemény

Konok Péter e heti vendégei: Csintalan Sándor, Szerető Szabolcs, Herczeg Zoltán és Szalma Botond. Szerkesztő: György Zsombor.

Sokan kezdik meg tanulmányaikat a Debreceni Egyetemen

Nyilvánosak a keresztféléves eljárás ponthatárai.

Fórum Vonyarcon: tisztázni kell a félreértéseket a tervezett szolgálati kikötőről

hírbalaton
-
  20.01.23 17:47 Belföld

Pali Róbert, Vonyarcvashegy polgármestere levélben fordult a médiához, amelyben ezt írja: “Nagy vihart kavart a lakosság körében a balatongyöröki zagytérre tervezett szolgálati kikötő létesítésének híre. Sajnos a közösségi oldalakon – és erre alapozva – a sajtóban is félreértések, pontatlan találgatások és pontos értesülésként beállított…

A klímaváltozás elleni küzdelem visszatérő témája a Világgazdasági Fórumnak

hirado.hu
-
  20.01.23 17:30 Külföld

Már az első fórumokon is felmerült a klíma helyzete.

Évindító fórumot rendezett a megyei önkormányzat

A kormányhivatal nagytermében a megyei önkormányzat, amelyen településeket, nemzetiségi önkormányzatokat, egyházakat, civil szervezeteket érintő témák, pályázati lehetőségek kerültek szóba.