Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 94 hír

Bukta Csaba az Altachban folytatja

A Red Bull Salzburg labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Bukta Csabát a Rheindorf Altachnak.

Meglepő: a győri Városrendészetet Dézsi Csaba András sofőrje irányítja

Ugytudjuk
-
 Ma 17:00Megyei

Két éve még a Dézsi-féle étrendkiegészítő tablettákat is reklámozta a nyugalmazott rendőr.

A csabai védőnőket is beoltották már

Beol
-
 Ma 16:15Belföld

A békéscsabai védőnők is felvették már az új típusú koronavírus elleni védőoltás első adagját, mellékhatás – a kar enyhe fájdalmán túl, ami más oltásnál is gyakran előfordul – senkinél nem jelentkezett.

Esküvői táncoktatással is foglalkozik a csabai pár

Behír
-
 Ma 14:44Belföld

Bő egy éve esküvői táncokat tanít be leendő házasoknak egy csabai pár. Kiderült, a vállalkozásuk előtti élőéletük is legalább olyan mesés, mint a B&B Esküvői Táncoktatás – Békéscsaba nevű projektjük. Sódar Brigittával és Kis Bertolddal beszélgettem. (Régóta ismerjük egymást, tegeződtünk.)

A Csaba nyitja a programot

Beol
-
 Ma 12:03Sport

Január 26-án, kedden az olaszországi Monzában kerül sor a női CEV-kupa nyolcaddöntőjének buboréktornájára. A CEV honlapján közölt program szerint a Swietelsky-Békéscsabai RSE–Saugella Monza találkozó 16.30 órakor kezdődik, a találkozót a görög Konsztantinosz Voudouris és a lengyel Marcin Herbik vezeti.

Horváth Csaba: 2021 a túlélés és a remény éve

A Város Kurírban több közszereplő is értékelte az elmúlt évet, most fordítottunk a dolgon és arra voltunk kíváncsiak, hogy mások 

Akár a jég hátán is megél a csabai személyi edző

A szabadidejében ultratávokat futó, személyi edzőként dolgozó Czégény Erzsébet­ életét is alaposan átírta­ a koronavírus. Az elmúlt időszakot ráadásul térdműtétje is nehezítette, a megszokott intenzitású mozgás és munka hiányában egy időre lelkileg mélypontra került, de nem adta fel.

22. századi megoldásokkal épül az új kézicsarnok Bartók Csaba szerint

Szegeder
-
 Tegnap 22:25Belföld

A Fidesz szegedi vezetője is jelen volt ma, amikor felhelyezték a Pick Arénára a leendő csarnok acélrácsos tartószerkezeti elemeit, illetve azok közül az elsőket. A politikus bevallása szerint megdöbbent élményekre tett szert.

Kiderült: Nem ezért szakított Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba

Először beszélt szakításukról Vastag Csaba - írt az Bors.

Légiósok: a Salzburg kölcsönadta Bukta Csabát

A Red Bull Salzburg labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta Bukta Csabát a Rheindorf Altachnak.

Vastag Csaba végre elárulta, hogy mi van Tóth Andi és közte

A két egykori X-Faktor győztes elég sok közös képet posztolt, és ez ma már úgy látszik elég ahhoz, hogy beindítsa az emberek fantáziáját.

Vastag Csaba először szólalt meg a szakítás óta: elárulta, miért lett vége ötéves kapcsolatának

Az énekes és a Barátok köztből ismert Görgényi Fruzsina útjai még 2020-ban váltak el, most az is kiderült, hogy mi volt ennek az oka.

Kizárták a Czeglédy Csaba ellen zajló bírósági eljárásból azt az ügyvédet, aki a kezdetektől képviseli a politikust

Nyugat
-
 Tegnap 14:11Megyei

Hankó Faragó Miklós szerint ezzel az európai emberi jogi egyezményt és az Alaptörvényt is megsértette a Szegedi Ítélőtábla.