Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 458 hír

Elhunyt Lennie Niehaus amerikai szaxofonos

Az Emmy-díjas művész 90 éves korában múlt csütörtökön távozott. Az amerikai altszaxofonos, komponista számos híres film zenéjében működött közre, Clint Eastwooddal több mint két tucat moziban dolgozott együtt.

Egyre rosszabb a helyzet Amerikában: ártatlan fekete nőt kapcsoltak le a rendőrök, egy riporter élő adásban lépett közb…

Elképesztő jelenetek zajlottak le hétfőn a FOX 11 TV élő adásában, miközben épp Los Angeles Van Nuys nevű városrészéből tudósítottak egy italbolt mellől.

A korai idegennyelv-tanulás - érdemes korán kezdeni?

Vital
-
  Ma 10:20 Egészség

Idegennyelv-tudás nélkül ma már egyre nehezebb boldogulni, ennek megfelelően sok szülő kezdi el gyermekét már igen kis korban nyelvre taníttatni. Valóban hasznos a korai nyelvtanulás?

Egyre jobb véleménnyel vannak a szomszédos országok hazánkról

Szlovákiában vannak a leginkább jó véleménnyel Magyarországról.

Magyarországról egyre jobb kép él a Kárpát-medencében

Szlovákiában vannak a leginkább jó véleménnyel rólunk

Öt játékos és kettő stábtag koronavírusos volt a Barcelonánál

M4 Sport
-
  Ma 09:44 Sport

Hét pozitív esetet találtak a gránátvörös-kékeknél a keret márciusi tesztelése során.

Egyre jobban szeretnek minket a szomszéd országokban

Javul a szomszédos országok Magyarország-képe, Szlovákiában vannak a leginkább jó véleménnyel Magyarországról - derül ki Közép-Európai Nézőpont Intézet 2020-as Magyarország-barométeréből, amelynek eredményét kedden juttatták el az MTI-hez.

Barcelona: 80 milliós ajánlattal kopogtattak a Bresciánál?

Massimo Cellino, az olasz élvonalban (Serie A) sereghajtó Brescia labdarúgócsapatának elnöke hétfőn azt nyilatkozta a Corriere dello Sportnak, hogy az FC Barcelona a koronavírus-járvány kitörése előtt 80 millió eurónak megfelelő ajánlatot tett Sandro Tonaliért. A katalán klub a Mundo Deportivón keresztül cáfolta a klubvezető szavait.

„Viseljünk gyászszalagot június 4-én!” – példás kezdeményezést indított a Depositum

888.hu
-
  Ma 09:01 Kultúra

A hitvédelmi Facebook-oldal felhívása felrobbantotta az internetet.

Először Instagram-filter akart lenni, aztán élő fiúbabává műttette magát!

Nuus
-
  Ma 08:48 Bulvár

Levi Jed Murphy valaha átlagos srác volt, de aztán belebolondult a plasztikai sebészet világába.

Egyre súlyosabb a helyzet: kétmilliós (!) csekket kapott a Díjbeszedőtől Szilágyi István özvegye

A Szilágyi család már a tragédia előtt is szenvedett a nehéz anyagi körülményektől, ez pedig a színész meggyilkolása után sem változott.

Megvan az időpont, erre a dátumra vártak a Barcelona és a Real Madrid szurkolói

Hivatalossá váltak a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után június közepén újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) első két fordulójában rendezendő mérkőzések időpontjai.

Törni-zúzni kezdett a 14 éves fiú, miután összeveszett barátnőjével

Egy buszmegálló és közvetlen környezete bánta a magáról teljesen megfeledkezett, megvadult fiú ámokfutását. Az események tükrében egyre inkább örülhet a volt barátnő, legközelebb talán ő lett volna a célpont. Összetörte a buszmegálló oldalát, tönkretett három kukát, de még a gázjelző oszlopot is kitépte a helyéről az a 14 éves fiú, aki elég…

Megvolt a pünkösdi boltzár hatása: egyre nehezebb tartani az idősávokat vásárláskor

Pénzcentrum
-
  Ma 08:32 Gazdaság

A zsúfolt élelmiszerüzletek alapján láthatóan felkészült a lakosság a pünkösdi hosszú hétvégére, amikor vasárnap és hétfőn egész nap zárva lesznek a boltok, kivéve a rendeltetésük folytán ünnepnapon is működő egységek