Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 334 hír

Kiderült, mikor és hogyan startolhat el az HBO Max Magyarországon

IGN
-
 Ma 21:42Film

Mi is megkapjuk a szolgáltatást. Habár az HBO GO és az HBO Max hasonló szolgáltatások, az HBO mégis úgy döntött, egységesíti szolgáltatásait, és nálunk is bevezeti a Maxet. Mutatjuk a részleteket!

Európai szinten készít stratégiát a digitális készségek oktatásáról a Codecool

2020. december 2-án virtuális nyitóülésen hirdették ki az Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (Essa) megalakulását. CodecoolBoda József

Így készítsük fel kertünket a télre

Baon
-
 Ma 20:00Belföld

A „csodakertészként” emlegetett Rosznáky-Barna Péter kertészmérnök adott néhány hasznos tippet, hogyan érdemes felkészíteni a kertünket télre.

Európai szinten készít stratégiát a digitális készségek oktatásáról a Codecool

2020. december 2-án virtuális nyitóülésen hirdették ki az Európai Szoftverkészség-fejlesztési Szövetség (Essa) megalakulását. A 26 ágazati partner – köztük a Codecool Programozóiskola – együttműködésével létrejövő szövetség célja az új európai szoftverkészség-fejlesztési stratégia és szakképzési tanterv kidolgozása és végrehajtása. A…

Nagy változás a Google Térképnél: már sima mobillal is készíthetők utcaképek

HVG
-
 Ma 19:03Mobiltech

A Google Street View (Utcakép) nevű szolgáltatását immár a felhasználók is jobbá tehetik, ha akarják, mivel a rendszer bővítése – egy frissítésnek köszönhetően – egyszerűbb okostelefonnal is megoldható. Ehhez korábban speciális 360 fokos kamerára volt szükség.

Válasszuk ki együtt az ország legígéretesebb startupjait!

Közösségélénkítő kampány keretében elindítjuk új kezdeményezésünket, és 2021 első negyedévében első alkalommal publikáljuk a „TOP 25 legígéretesebb magyar startup” listát.  Most Te is jelölheted azokat, akiket érdemesnek találsz arra, hogy bekerüljenek az első ízben összeállításra kerülő listára

1,8 milliárd csillag: rengeteg új adattal bővült a Tejútrendszerről készített legpontosabb térképünk

HVG
-
 Ma 18:07Infotech

Új adatokkal, köztük a Nap háromszázezer legközelebbi szomszédjának pontos helyzetével bővült a Tejútrendszerről készített legpontosabb térkép, amelynek készítésében az ELKH Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) csillagászai is közreműködtek.

Videó: Kicsoda Ahsoka Tano, a Star Wars egyik legnépszerűbb karaktere?

IGN
-
 Ma 17:30Film

Hát visszatért!. Nos, eljött az idő, hogy egy kicsit részletesebben is megismerjük Ahsoka Tano eddigi pályafutását a Star Wars univerzumában.

Válasszuk ki együtt az ország legígéretesebb startupjait!

Közösségélénkítő kampány keretében elindítjuk új kezdeményezésünket, és 2021 első negyedévében első alkalommal publikáljuk a „TOP 25 legígéretesebb magyar startup” listát. Most Te is jelölheted azokat, akiket érdemesnek találsz arra, hogy bekerüljenek az első ízben összeállításra kerülő listára. Ahogy már korábban is közzétettük, a…

A Hír Tv a brüsszeli orgia helyszínén készített interjút a szervezővel

A férfi elmondta, 10-12 egyenruhás tört be a lakásba, kamerákkal felszerelve és a szex parti minden résztvevőjét felvették.

Ziggy Stardust születése a filmvásznon

Euronews
-
 Ma 16:39Film

David Bowie 1971-es amerikai turnáját dolgozza fel egy új játékfilm, a Stardust - ez volt a zenész egyik legtörékenyebb időszaka, de későbbi óriási sikerét is ekkor alapozta meg.

Az Európai Bizottság éppen a „demokrácia megerősítésére” készít tervet

Az uniós bizottság intézkedéseket ajánl az újságírók biztonságának szavatolására is.

Te is készíthetsz látványkandallót!

Ridikül
-
 Ma 16:16Színes

Különösen a téli időszakban hiányozhat egy duruzsoló kandalló a nappaliból. Persze nem minden otthonba lehet beépíteni. Ilyenkor jöhetnek a látványkandallók, amelyekhez elsősorban fantázia kell.

Eldőlt: Amerikában folytatja Kevin Magnussen

Formula
-
 Ma 16:12Sport

Az egyik legnagyobb nevű tengerentúli csapat, a Ganassi kötelékébe csatlakozott a Formula-1-től elköszönő dán. Cadillacet vezet a DPi kategóriában jövőre – de a folytatásban IndyCar is lehet belőle a szaksajtó szerint.