Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

„Csak a lángokat láttam, azonnal Niki Lauda jutott eszembe” – Először szólalt meg horrorbalesete óta az F1-es pilóta, …

Először beszélt hajmeresztő balesete részleteiről Romain Grosjean (34). A Haas francia Forma–1-es pilótája a hét végi Bahreini Nagydíjon csodával határos módon élte túl az elmúlt évek egyik legszörnyűbb versenybalesetét: miután autója egy ütközés következtében kettétört és kigyulladt, majdnem fél percet töltött a lángok között, de ki tudott…

Lang Ádámék halvány esélye

NB1
-
 Ma 13:05Foci

Folytatódik az Európa-liga.

Lángok csaptak fel egy melléképületben Petőfibányán

A szerda hajnalban keletkezett tüzet hatvani tűzoltók oltották el.

Lángra kapott egy garázs Kisvárdán, két embert hoztak ki az épületből

Kigyulladt egy kétszintes családi ház garázsa Kisvárdán, a Temesvári utcában.

Felcsaptak a lángok Besenyődön és Pátyodon is

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Tűzoltók szeme láttára kapott lángra egy autó

Egy családi ház udvarán gyulladt egy autó kedden délelőtt.    Akkor kapott lángra az autó, amikor a tulajdonos begurult vele az udvarra. A helyszínen tartózkodott a Pogányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület két tagja is, akik habbal- és porral oltó készülékkel megkezdték a tűzoltást. A pécsi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor már csak füstölt a jármű,…

Lángra kapott egy garázs Kisvárdán

Kigyulladt egy kétszintes családi ház garázsa Kisvárdán, a Temesvári utcában. A város hivatásos tűzoltói két embert kihoztak az épületből, s megkezdték az oltást. A tüzet sikerült körülhatárolniuk, a lángok a lakóépületre nem terjedtek tovább. A munkálatok idejére az utcát lezárták.

Kitart a babkonzerv: egy százassal kevesebbet költesz naponta

Mínuszban a pénztárcád. Hiába költöttél naponta 6.173 forintot, mennyiségben mérve a harmadik negyedévben 3,5%-kal, január és szeptember között pedig 2%-kal csökkent a vásárlásos fogyasztás – írja a blokkk.com. De a

Félnek a karácsonytól az amerikai kiskereskedők

Az USA gazdasága veszélyben van a koronavírus rohamos terjedése miatt. A Tampa Bay Times által megkérdezettek arról nyilatkoztak, hogy sokkal kevesebbet költenek idén karácsonykor, mint amennyit szoktak.

Lukáts Andor: “Ne hagyjuk, hogy a lázadás lángja kialudjon!”

A Kossuth-díjas színész, rendező a blokád idején elsők között vállalt őrséget a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Azt mondja, minden nap így kelleni élni: tiltakozni az országot megszálló zsarnok hatalom ellen. Lukáts Andor a Hírklikknek nyilatkozott.

Kate Moss annyira szép a Vogue legújabb címlapján, hogy szavakat sem találunk

Kate Moss igazi különcnek számít a modellszakmában, hiszen annak ellenére, hogy sokan kritizálták a magassága és a botrányai miatt, mégis a világ legsikeresebb manökenjei között szerepel a neve.