Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 417 hír

Ne egyél már többet, bikákkal fogsz álmodni – ételek, amiket soha ne fogyassz lefekvés előtt

Joy
-
 Ma 23:19Egészség

Megvan ez a kifejezés? Amit akkor szoktunk mondani, amikor valaki nagyon sokat eszik vacsorára. Ha bikákkal nem is feltétlen futsz majd össze emiatt az éjjel, egy nyugtalan, rossz álmoktól teli éjszaka esélyes, ha nem kimondottan „alvásbarát” ételekkel tömöd tele magad lefekvés előtt.

Az elektromos autók nagyságrendekkel kevesebb nyersanyagot használnak el

A Transport & Environment (T&E) civil szervezet tanulmánya szerint több százszoros az elektromos, illetve a benzines-dízeles autók nyersanyag-felhasználása közötti különbség.

Kirúgták az edzőt Dárdaiék riválisánál

Origo
-
 Ma 20:01Foci

A Herthával harcoló Bielefeld a legutóbbi öt meccsén 17 gólt kapott.

Átlagosan 115 ezer forinttal többet keresnek a fővárosban, mint Somogyban

Öt évvel ezelőtt még csak 82 ezer forinttal. Bár nominálisan egyre jobban nyílik a szakadék, ám arányaiban csökkent a bérek közti különbség a két régió között.

Kicsi falu nagy szívvel – Kevesebb, mint két hét alatt gyűjtötték össze a dunaszerdahelyi kórház covid-osztályának szá…

Nyitókép: Körkép.sk/KPA – archív felvétel   A Dunaszerdahelyi járásbeli Kulcsod község február 17-én jelentette be, hogy önkéntes gyűjtést szervez, melynek célja, hogy egy légzést segítő gépet vásárolhassanak a dunaszerdahelyi kórház covid-osztályának. A cél nemes, főleg, ha tekintetbe vesszük, hogy egy mintegy 350 lelkes számláló…

A Honvéd ismét kölcsönadta fiatal támadóját

NB1
-
 Ma 18:37Foci

Nem ismeretlen közegbe került.

Tizenegyen sérültek meg egy hét alatt Baranya útjain

Emelkedett a balesetek száma a tavalyi év hasonló időszakához képest.    Baranya megye közútjain február 22-e és 28-a között 11-en sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Összesen 40 közlekedési baleset történt, amelyből kilenc személyi sérüléssel járt.A személyi sérüléses balesetek négy esetben súlyos, öt esetben könnyű…

Jogosan lőtte le a rendőrnő

Az életük védelmében, jogosan használt fegyvert tavaly karácsonykor a budapesti rendőrnő, akinek társát megkéselte egy őrjöngő férfi Újpesten. A járőr életveszélyesen megsérült, támadóját a rendőrnő tizenegy lövéssel tudta megállítani, a férfi meghalt. A rendőrök még nem tértek vissza munkájukhoz, szakember segít feldolgozni a…

Egy új vizsgálatot látva valószínűleg egy dohányos sem akar többet mentolos cigit szívni

Egy nemrég zárult kutatás szerint negyven év alatt 378 ezer ember korai halálát okozták a mentolos cigaretták az Egyesült Államokban.

A családi költségvetésről lehet idén többet megtudni

Idén is elindultak ezúttal az online térben a Pénz7 programjai. Az egyhetes rendezvény célja, hogy tudatosabbá tegye a diákokat pénzügyeik intézésében, és megismertesse velük a vállalkozói tevékenységet.

Felmentették a rendőrnőt, aki járőrtársa védelmében lelőtte a késelő támadót Újpesten

Karácsonykor késsel támadt a drog hatása alatt álló férfi az ellene intézkedő rendőrökre.

Kézi: száz gól fölött lőttek a fiatalok a múlt héten az NB I-ben

NSO
-
 Ma 16:02Sport

A nők mezőnyében tíz meccsen 99, a férfiak között négy találkozón 29 gólt szereztek az utánpótláskorúak a múlt héten a felnőtt kézilabda NB I-ben.