Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 442 hír

Ennyi diák vállal idén nyárimunkát

Idén nyáron a munkát vállaló diákok száma 2019-hez hasonlóan ismét elérheti a 65-70 ezret, mivel az év első öt hónapjában már mintegy 50 ezer tanuló helyezkedett el a munkaerőpiacon a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetség (DiákÉSZ) tagjain keresztül - közölte a DiákÉSZ az MTI-vel.

Veszélyben a horvát turisztikai idény

Az alacsony átoltottság miatt veszélybe kerülhet a turisztikai idény - mondta Vili Beros horvát egészségügyi miniszter szerdán újságíróknak, a kabinet szűkebb körű ülését követően.

Szakértők figyelmeztetnek: idén nyáron a delta változat lesz a domináns

Idén nyáron Európa-szerte a koronavírus Indiában azonosított delta változata lesz a meghatározó - közölte szerdán az Európai Unió közegészségügyi hivatala, amely óvatosságra intette az egészségügyi hatóságokat.

Identified Flying Object Feat. Ralph Alessi

A vendégjátékot Gyárfás Attila dobosnak köszönhetjük, aki hollandiai tanulmányai alatt kezdett Alex Koo-val játszani.

Európai Betegségmegelőzési Központ: Idén nyáron a delta változat lesz a domináns

A delta változat (B.1.617.2) 40-60-szor fertőzőbb, mint az Angliában azonosított alfa (B.1.1.7) variáns - közölte az Európai Betegségmegelőzési és Ellenőrzési Központ (ECDC). A stockholmi székhelyű hivatal szakértőinek becslése szerint az Európai Unió tagállamaiban, valamint a társult országokban, így Norvégiában, Izlandon, és…

Idén sem lesz Japán Nagydíj

Sport365
-
 Tegnap 19:54Sport

2020 után 2021-ben sem bőgnek fel a motorok Motegiben.

Egy csodával kevesebb: kiderült, nem volt igaz a tízesikreknek életet adó dél-afrikai nő története

SzMo
-
 Tegnap 19:18Külföld

A nőt azóta egy pszichiátriai klinikán kezelik, az ügyet feltáró újságíró pedig azt állítja, csőbe húzták a történettel.

Elmarad idén a grillfesztivál

Nool
-
 Tegnap 19:00Belföld

Augusztus végére tervezik a falunapot a községben, amelyen ezerötszáz érdeklődő vehet részt. – A már nagy hagyományokkal rendelkező, rendre három-négyezer embert vonzó grillfesztivált ugyanakkor az idén még nem rendezzük meg – mondta Lehoczki Szabolcs, a település polgármestere. 

A horvát egészségügyi miniszter szerint az alacsony átoltottság veszélyezteti a turisztikai idényt

ma.hu
-
 Tegnap 18:20KülföldOktatás

A miniszter szerint most kell felvenni az oltást, hogy jövő tavaszig mindenki nyugodt lehessen, és azt csinálhasson, amit akar.

Horvát egészségügyi miniszter: Az alacsony átoltottság veszélyezteti a turisztikai idényt

Az alacsony átoltottság miatt veszélybe kerülhet a turisztikai idény - mondta Vili Beros horvát egészségügyi miniszter szerdán újságíróknak, a kabinet szűkebb körű ülését követően.

Klassz lesz a Balaton-parton idén is!

A zene egyfelől gyógyítja a lelket, szellemet, amire idén különösen szüksége van az országnak, miután összefogással legyőztük a koronavírust, másrészt eszköze a kulturális élet újraindításának – hangsúlyozta Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztérium (EMMI) közigazgatási államtitkára a Klassz a pARTon programsorozat…

Idén egyszerűbb lett az aranykalászos gazdatanfolyam

Teol
-
 Tegnap 18:00Megyei

Az új szabályozás alapján nem kell jogosítvánnyal rendelkezni az aranykalászos gazdatanfolyam elvégzéséhez. A kormány ezzel a könnyítéssel a mezőgazdaságban elhelyezkedni kívánókat segíti.

Sétával, filmmel, szomszédolással erősítik a helyi identitást

vehir.hu
-
 Tegnap 17:42Megyei

Három, a veszprémi örökséget feltáró, a helyi identitást és a közösséget erősítő program indul a városban, melyek keretében többek közt Veszprém történetét bemutató film, várostörténeti séták indulnak, valamint az egyes városrészek közösségei látják vendégül egymást.

Idén már nem nyit ki a letenyei fürdő

Zaol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Az idei a harmadik év, hogy nem nyit ki nyáron a strand- és termálfürdő.