Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 65 hír

Kezd beépülni a szegedi pingvincsapatba Grafit, az idén kelt fióka

A nevéről a közönség dönthetett. A Kezd beépülni a szegedi pingvincsapatba Grafit, az idén kelt fióka bejegyzés először VIP-én jelent meg.

Félsz, hogy megfigyelnek a mobilodon keresztül? Az oroszok szuperfegyvere a legrosszabb rémálmaidat kelti életre

A Hegyi-Karabah régióba küldött orosz békefenntartók kötelékében is megjelent az RB-341V „Leer-3” elektronikus hadviselési rendszer. A komplexum gyakorlatilag a kiszemelt áldozat mobiltelefonját fordítja ellene: nemcsak pontosan fel tudja térképezni a felhasználó helyét, hanem blokkolni is tudja a kommunikációt és hamis üzenetek küldésével…

A néhai David Prowse szülővárosában egyszer csak megjelent Darth Vader "szobra"

IGN
-
 Tegnap 23:24Film

Az igazi tisztelgés. Sajnálattal adtuk hírül, hogy a Darth Vadernek testét adó színész, David Prowse 85 éves korában elhunyt. Természetesen a Star Wars alkotói és rajongói is lerótták előtte a tiszteletüket, sőt még egy "szobrot" is állítottak neki, illetve karakterének a szülővárosában.

Százmilliós áron kelt el az Eiffel-torony eredeti darabja

VG
-
 Tegnap 20:58Életmód

A látványosság 1889-es csigalépcsőjének egy szaka 275 ezer euróért kelt el egy párizsi aukción.

Életre kelt egy család adventi kalendáriuma, ami egykor a nagymamáé volt

Promotions
-
 Tegnap 19:33Film

A Netflix újra elérhetővé tette az elmúlt évek karácsonyi filmjeit, köztük Az adventi naptárat is, ami egy könnyű kis romantikus vígjáték.

Ez a legfinomabb virsli ma Magyarországon: sztárséfek teszteltek, meglepő eredmény született

HelloVidék
-
 Tegnap 18:03Recept

A 10 fős zsűri a vírusvédelmi előírásoknak megfelelően, az elvárt higiéniai feltételeket biztosítva, egymástól kellő távolságra, a kóstolás idején kívül maszkban tesztelte a virsliket. Mutatjuk, melyik győzött!

Csaknem 275 ezer euróért kelt el az Eiffel-torony eredeti lépcsőjének egy darabja

Az Artcurial aukciósház közlése szerint a 3 méter magas, 17-es számú lépcsődarab egy európai gyűjteménybe került. Fotó: AFP/Stephane de Sakutin A vasszerkezet egykor annak a csigalépcsőnek volt a része, amely a több mint 300 méteres Eiffel-torony második és harmadik emeletét kötötte össze. Az 1889-es világkiállításra készült…

Csaknem 275 ezer euróért kelt el az Eiffel-torony eredeti lépcsőjének egy darabja

A becsült ár majdnem négyszereséért, csaknem 275 ezer euróért (98,3 millió forint) cserélt gazdát egy keddi párizsi aukción az Eiffel-torony eredeti csigalépcsőjének egy darabja.

27,7 milliárd dollárért felvásárolja a Slacket a Salesforce

Egy ideje már lehetett sejteni, nemrég pedig bejelentették az üzletet: a Salesforce eddigi legnagyobb felvásárlása keretében, 27,7 milliárd dollárt fizet az üzenetküldő appért. 

Keltsd életre a Rumini könyveket Lego kockákból!

Port
-
 Tegnap 12:45Kultúra

A Kockashop és a Pagony kiadó gyerekeknek szóló közös kihívása.

27,7 milliárd dollárért vásárolja fel a Slacket a Salesforce

Az üzlet mentőöv lehet a kollaborációs platform számára.

Szenvedélyes cikkben kelt ki az akadémikus a csodaszernek beállított állatgyógyszert népszerűsítő írások ellen

Sarkadi Balázs nagyon szeretné, ha nem írnának nagy olvasottságú lapokban arról, hogy az ivermectin hatásos a coviddal szemben, ugyanis nem az, az emberre viszont veszélyes.

Nádkivágás a néhai Hotel Uni telke mellett

Egy, a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó cég nádas kivágására, gyökérig menő kiszedésére készül Balatonfüred nyugati partszakasza legfrekventáltabb részeinek egyikén – írja a balatontipp.hu. A Veszprém Megyei Kormányhivatal oldalán megjelentetett hirdetmény szerint a B.A. 1 Ingatlanforgalmazó, Ingatlanhasznosító és Vagyonkezelő Kft.…

27,7 milliárd (!) dollárért vásárolhatják fel a Slacket

Világszerte a munkahelyi kommunikáció népszerű eszköze lett az applikációból, amiért most rengeteg pénzt fizetne ki a Salesforce.

Mintegy 300 millió dollárért felvásárolták az EverQuest fejlesztőit

Game Channel
-
 Tegnap 10:44Gaming

Új gazdája lett a Daybreak Game Company csapatának, akiket a legtöbben az EverQuest és a Planetside 2 című játékokról ismerhetnek, de a H1Z1 vagy éppen a DC Universe Online is az ő nevükhöz köthető többek között. A csapat felett egy ideje senki nem rendelkezett, hiszen függetlenül próbáltak szerencsét a piacon, ez az út azo...