Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

"Nincs hozzá hasonló." - nemzetközi sajtóvisszhang

Mindenki egyöntetűen Lewis Hamilton győzelméről ír.

F1: Hamilton tovább írja a történelmet – nemzetközi sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó szinte kizárólag a Mercedes brit versenyzője, a hatszoros Formula–1-es világbajnok és címvédő Lewis Hamilton rekordot jelentő 92. futamgyőzelméről írt a vasárnapi Portugál Nagydíj másnapján.

Közel 43 millió fertőzött eddig - Nemzetközi koronavírus-hírek

Alon
-
  Ma 07:55 Megyei

Számok a világ járványhelyzetéről hétfőn.

Gombaszezon – Fél kilós vargányát szedett olvasónk

Kisalföld
-
  Ma 07:53 Megyei

Egészen pontosan 578 grammos volt a vasárnap talált vargánya.

Nemzetközi adományplatformot indított a Continental

A Continental alkalmazottai világszerte összefognak a koronavírus-járvány terjedésének és következményeinek megfékezése érdekében, és számos kezdeményezésen keresztül nyújtanak segítséget. A veszélyhelyzeti segítségnyújtás támogatása érdekében létrehozták a For One Another, vagyis Egymásért Alapot.

Szép magyar siker a nemzetközi csillagászati és asztrofizikai diákolimpián

Csillagászat
-
  Ma 06:00 Tudomány

2019-ben Magyarország rendezte a 13. Nemzetközi Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát (International Olympiad of Astronomy and Astrophysics, IOAA), a világméretű olimpiai közösség nagy tetszése és megelégedése mellett. 2020-ban a 14. olimpia Kolumbiában került volna sorra, de a világjárvány sajnos keresztülhúzta a számításokat, a…

„Beszéljünk a haladásról!”: nemzetközi közönséget inspirál az Audi a Bits & Pretzels konferencián

okosipar.hu
-
  Ma 04:38 Cégvilág

„Beszéljünk a haladásról!” mottóval meghirdetett eseményre az Audi a világ minden részéről hívott szakembereket, hogy a Bits & Pretzels eseményén övék legyen a virtuális színpad. Ahhoz, hogy a startup közösség számára hozzáadott értéket kínáló, aktív partner legyen, az Audi és vendégei olyan kérdéseket válaszoltak meg, mint például: A mai…

Nemzetközi adományozói koordinátor I Budapest

SOS Gyermekfalvak
-
  Tegnap 22:26 Karrier

A munkakör célja: A Nemzetközi adományozói koordinátor a külföldi patronálók és a helyi egyéni adományozók számára az első számú kapcsolat az Sos Gyermekfalvaknál. Koordinálása alatt készülnek el a külföldi adományozók felé küldendő kommunikációs anyagok, betartva a nemzetközi Sos protokollokat, valamint ő kezeli a hazai és…

Horvát Lili nyert díjat egy nemzetközi filmfesztiválon

Horvát Lili, a Felkészülés a meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film rendezője nyerte az Arany Hugo-díjat a legjobb új rendező kategóriában a Chicago Nemzetközi Filmfesztiválon.

Cselgáncs GP: Kell a nemzetközi tábor, hogy ne csak stagnáljunk – Tóth Krisztián

NSO
-
  Tegnap 16:11 Sport

A tavalyi Grand Prix-bronzérmes Sipőcz Richárd vitatott körülmények között a második fordulóban, Tóth Krisztián (90 kg) a nyolcaddöntőben búcsúzott a budapesti cselgáncs Grand Slam záró napján. A 100 kilósok között szereplő Cirjenics Miklós a hetedik helyen zárt, miután vigaszági mérkőzésén kikapott kanadai riválisától.

Találtak egy 3000 éves, 33 kilós cintányért

A Sang-dinasztia korából származó, háromezer éves, nagy méretű, bronzból készült cintányért találtak egy Hunan tartományban folyó építkezésen – közölték a helyi kulturális hatóságok.

Nemzetközi lehetőség a Dunaújvárosi Egyetemen!

Duol
-
  Tegnap 15:00 Megyei

A Dunaújvárosi Egyetemen van lehetőség az angol nyelvet gyakorolni, vagy egy-két félévet külföldön tölteni az Erasmus + programon keresztül.

700 kilós bika zúzta halálra a fejőnőt, ismét bíróság elé áll a tulaj

A tolnanémedi nő a teheneket hajtotta volna ki a karámból, amikor a megvadult tenyészbika halálra döfte.