Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még van két heted behúzni a májusi ingyenes PlayStation-játékokat!

Nerdblog
-
 Ma 11:37Gaming

Május 31-ig még minden PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PS4 tulajdonos behúzhatja a könyvtárába a Battlefield V-öt és a Stranded Deepet, a PS5-tulajok pedig az iménti kettő mellé egy harmadik ingyenjátékot is kapnak, nevezetesen a Wreckfestet. [...] Bővebben!

Kajak-kenu vk: két újabb döntős magyar hajó

A vasárnap délelőtti középfutamokból újabb két magyar hajó biztosította a helyét a zárónapi döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupán, az ugyanakkor kellemetlen meglepetés, hogy férfi K–4 500 méteren a két hazai egység közül egyiknek sem sikerült bejutnia a legjobbak mezőnyébe.

Kajak-kenu világkupa: két újabb magyar hajó döntős

Viszont a férfi K-4500 méteren a két hazai egység nem jutott be a legjobbak mezőnyébe. A vasárnap délelőtti középfutamokból újabb két magyar hajó biztosította a helyét a zárónapi döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupán, az ugyanakkor kellemetlen meglepetés, hogy férfi K-4 500 méteren a két hazai egység közül egyiknek sem sikerült…

Munkához látott a két Dániel Csorváson

Beol
-
 Ma 10:48Belföld

Petrovszki Dániel bádogos szakember a csorvási iskola technikatermeinek lyukas tetőjén a napokban kicserélt negyvenöt törött, palából készült elemet az általa hozott szerszámokkal.

Több tízmillió forintot és kábítószert foglaltak el a rendőrök két dílernél

A két szlovák férfira pár hónappal ezelőtt figyeltek fel olyan adatok alapján, hogy a magyar férfi a szlováktól rendszeresen szerez be kábítószert.

Kétezer koronavírusos holttestet emeltek ki egy folyóból

ATV
-
 Ma 10:43Külföld

Minden valószínűség szerint olyan indiaiak földi maradványairól van szó, akiknek családja nem tudta kifizetni a hagyományos hamvasztásos szertartást.

Szűcs Judith két éve nem látta a testvérét

Görögországban él, az énekesnő a járvány miatt nem látogathatta meg.

A Leicester két játékosa palesztin zászlóval ünnepelte a győzelmet a FA-kupa döntője után

Az Arsenal vezetésének pedig egy szponzor tiltakozása mellett kellett elbeszélgetnie a palesztinok mellett kiálló egyiptomi Elnenyvel.

Megdöbbentő vallomás: Két éve nem látta testvérét a magyar énekesnő

Szűcs Judit abban reménykedik, hogy hamarosan ismét megölelhetik egymást.

Chiptől a ketchupig: számos termékből van hiány a járvány miatt

24.hu
-
 Ma 10:36Gazdaság

A járvány miatt több szektorban felborult a kereslet és a kínálat, az árak pedig elszabadultak. 

A csiphiány csak a jéghegy csúcsa, nincs elég ketchup és kamionsofőr, felfelé ívelnek az árak

Nyitókép forrása: kollázs/pxhere.com, abcnews.com   A koronavírus okozta világjárvány nem csak az embereket és családokat választotta szét, hanem a munkaerőt is távolabb tolta a piactól, megszakította az ellátási láncokat, alapvető inputanyagokat vágott el a kereslettől. Eltelt bő egy év a járvány kitörése óta, és az érkező statisztikai adatok fény

Két autó karambolozott Celldömölkön

Összeütközött két gépkocsi Celldömölkön, a Széchenyi utca és a Batthyány utca kereszteződésében. Összesen négyen utaztak a járművekben, amelyik közül az egyik forgalmi akadályt okoz. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanítják az autókat.

Két autó karambolozott Celldömölkön

Összeütközött két gépkocsi Celldömölkön, a Széchenyi utca és a Batthyány utca kereszteződésében. Összesen négyen utaztak a járművekben, amelyik közül az egyik forgalmi akadályt okoz. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanítják az autókat.