Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kéttucatnyi futóverseny vállalta, hogy száműzi az egyszer használatos poharakat

A kezdeményezésben részt vevő szervezők szerint drasztikus lépésre van szükség a futóversenyek környezetterhelésének csökkentéséért.

Két bűncselekmény, egy gyanúsított

Két bűncselekmény, egy gyanúsított Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 24., k - 11:15 Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi Orosházán. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

"Örülök, hogy műteni kellett, két éve szenvedtem"

Rangadó
-
 Ma 11:13Foci

Ha minden jól megy, akkor már teljesen felépül, mire a téli alapozás elkezdődik.

Luxus a köbön: közel kétmillió forintért repültek átlagosan Polgár Tündéék

Blikk
-
 Ma 11:10Bulvár

Polgár Tünde, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, illetve férje, Árpád a pandémiás időszak előtt készítettek egy mini-dokumentumfilmet arról, miként utazik a felső tízezer. A borsos árú luxusutazásról komoly részletességgel meséltek, megmutatva, mit fogyasztanak az első osztályon, és hogy még a luxusra specializálódott légitársaságok között is…

Összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya belváros felé vezető oldalán

Összeütközött két gépkocsi kedd délelőtt Budapest XV. kerületében, az M3-as autópálya belváros felé vezető oldalán, a Széchenyi úti felüljáró alatti szakaszon. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Nem tett vallomást a két halálos áldozattal járó rákospalotai gyújtogatás gyanúsítottja

A lakástűzben egy 60 éves házaspár életét vesztette, 12 éves unokájukat az épület tetejéről mentették ki.

Két versenyt is vissza kellett mondania az Evil Geniuses csapatának

Esport 1
-
 Ma 11:00Gaming

Ha minden jól megy, az IEM Global Challenge-re már Európában lesz az EG is!

BRFK: nem tett vallomást a két halálos áldozattal járó lakástűz gyanúsítottja

A garázst égésgyorsítóval gyújtotta fel az elkövető, a garázs feletti lakóépületben az ott lakó 60 éves férfi a helyszínen, felesége a kórházban vesztette életét.

Ezer és ezer - a kétféle tesztelés tegnapi adatai

A hétfőn eredménnyel végződő koronavírus-tesztelések 1.021 fertőzöttet regisztráltak 6.545 PCR-teszt, 919-et pedig az elvégzett 44.769 antigén teszt alapján - tájékoztat a korona.gov.sk honlap.

Nem tett vallomást a két halálos áldozattal járó lakástűz gyanúsítottja

Nem tett vallomást az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy lakástüzet okozott hét

Két apuka, egy gyerek: Pál Marci és párja, Ádám felveszik a kesztyűt az örökbefogadás szigorítása ellen

Noizz
-
 Ma 10:39Divat

Pál Marci és párja, Ádám már az első randijukon megbeszélték, hogy fel szeretnének nevelni egy gyereket. Miután összejöttek, Marci 2015-ben indította el az adoptálási folyamatot – mivel Magyarországon csak egyedülállóként fogadhatnak örökbe –, majd 2018-ban megérkezett hozzájuk a most 4 éves Andris. Ismertté az Apa&Apu nevű az…

Nem tett vallomást a két halálos áldozattal járó lakástűz gyanúsítottja

Az ingatlanon két épület található, az utcafronti részen lakott a tulajdonos, míg a hátsó épületben egy idős házaspár a 12 éves unokájukkal, valamint a román-magyar kettős állampolgárságú M. András. Valamennyien a tulajdonos vállalkozásának dolgoztak. A tulajdonosnak egyetlen elvárása volt a lakhatás biztosításáért cserébe: sem a munka…

Negatív teszttel rövidíthető lesz a karantén a beutazóknak, akár kétharmadával is Angliában

A jövő hónap közepétől lényegesen rövidebb időt kell karanténban tölteniük azoknak a külföldről Angliába érkező utasoknak, akik koronavírus-szűrésnek vetik alá magukat, és negatív leletet kapnak.

Maximum két órára átjöhetnek a szlovén állampolgárok

Zaol
-
 Ma 10:15Megyei

Hétfőtől maximum két óra időtartamra elhagyhatják országuk területét a határ mentén élő szlovén állampolgárok. Az engedménynek igen szigorú feltételei vannak, csakis vásárlási céllal vagy szolgáltatások igénybevétele miatt nyílik rá lehetőség.

Kéttucatnyi futóverseny vállalta, hogy száműzi az egyszer használatos poharakat

Ezeken a rendezvényeken a futók saját edényeikbe tölthetik a frissítőt, több tízezer műanyag és papírpoharat spórolhatnak így meg.