Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Félmilliárdra is böntethetik a kettős minőség gyakorlatát

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását kedden. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium közleménye szerint a tárca által javasolt változtatás véget vet a fogyasztókat megtévesztő,…

Két új játékon is dolgozik a People Can Fly

Gamepod
-
 Ma 13:30Infotech

Egyelőre az Outriders köti le a csapat minden idejét, azonban mellett más projektenek is ügyködnek.

Két új Amazfit érkezik

A Pop Pro és a GTS 2 Mini tulajdonképpen várható termékek voltak, most azonban teljes specifikációval és árlistával leplezték le őket.

Gigabírság jár a kettős minőséget kínálóknak

24.hu
-
 Ma 13:28Gazdaság

Gigabírság jár majd, ha a magyar vásárlók silányabb minőséget kapnak ugyanabból, mint például az olasz vásárlók.

Több mint kétezer fertőzöttet találtak az általános iskolákban

444.hu
-
 Ma 13:26Egészség

Az első csoportos tesztelés eredményei. Az adatközlés módja ismét megnehezíti a helyzet nyomonkövetését.

A kettős minőségért brutális birságokat kaphatnak majd multik

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától, miután az Országgyűlés ellenszavazat nélkül elfogadta a fogyasztóvédelmi törvény módosítását kedden - hívta fel a figyelmet az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Adventi naptárrá változik a rendőr-főkapitányság épülete

Adventi naptárrá változik a rendőr-főkapitányság épülete Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 13:05 A cél, hogy Nógrád megye lakóinak biztonságban teljen az adventi időszak.

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Budapest/Luxembourg – Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.

Két év után talpra állhat a Boeing

VG
-
 Ma 13:00Gazdaság

Nemcsak a biztató vakcinahírek, hanem a 737 MAX gépek felszállási engedélye is felfelé hajtotta a kereskedelmi utazás óriását.

Ideiglenesen bezárt a Hévízi Tófürdő is

A Hévízi Tófürdő keddtől, azaz december elsejétől a járványügyi intézkedések miatt ideiglenesen felfüggesztette az üzemeltetést.

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.     A magyar szövetség (MRSZ) honlapjának beszámolója kiemeli, hogy a 66 éves Hoboth immár 19 éve tagja a CEV kupabizottságának, amely a klubok nemzetközi versenyeztetését koordinálja. Hoboth szerint hatalmas megtiszteltetés és…

Két energiaelnyelő modult is összetörtek az M1-es és az M7-es autópályán (videó)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elsősorban a gyorsforgalmi hálózaton alkalmaz úgynevezett ütközési energiaelnyelő berendezéseket, mely modulok a munkaterületen dolgozók és az ott esetlegesen balesetet szenvedők védelmét is szolgálják. Az elmúlt napokban két ilyen eszköznek is nekihajtottak autósok az M1-es és az M7-es autópályán, utóbbi…

Kétméteres fafallosz rejtélye tartja lázban a bajorokat

Az alkotással kapcsolatban több megválaszolatlan kérdés is van.

Mi a helyzet, ha kétes vagy értékelhetetlen az eredmény? Így tesztelik a pedagógusokat a megyében!

Szon
-
 Ma 12:44Belföld

Kora reggel kelnek útra a kormányhivatal autói, összesen 81 háromfős csoport indul el minden nap szerte a megyében a pedagógusok tesztelésére.