Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szörnyű baleset: beszorult két bálna közé az óceánban egy turista, súlyos sérülést szenvedett

Hosszúszárnyú bálnákkal úszó turistacsoport egy tagja szenvedett súlyos sérülést Nyugat-Ausztráliában - írta a BBC hírportálja hétfőn.

Káprázatos két percben a balatoni nyár (videó)

Veol
-
  Ma 15:59 Megyei

Végre egy kisfilm, amelyik nem az unalomig ismert balatoni toposzokat vonultatja fel, hanem hangulatos falusi portákat, öreg házakat és kerthelyiségeket – a főszerepben Badacsony, Kékkút, Köveskál és Kővágóörs.

Ismét vandálok áldozata lett II. Lipót szobra

A múzeum igazgatója szerint a hétfőn bejelentett rongálás idén már a harmadik, de „bizonyára nem az utolsó eset”.

Verekedés tört ki az egyik Klm járaton, mert két utas nem akart szájmaszkot viselni - videó

Blikk
-
  Ma 15:58 Külföld

Verekedés tört ki egy Ibiza felé tartó KLM járaton, miután két utas megtagadta az arcmaszk viselését. Videofelvétel is készült az esetről.

A népesség fokozatos elöregedése hatással van a munkaerőpiacra is

Szlovákia jelentős demográfiai változások elé néz, melyek átformálják a munkaerőpiacot is. Főleg a mostani negyvenes korosztály „kiöregedése“ és a népesség képzettségi szintjének javulása érezteti majd hatását. Míg a magasabb műveltség a jövőben csökkenti a munkanélküliek arányát, addig az úgynevezett Husák-gyerekek nyugdíjba…

Heves megyei sikerek a szegedi horgászversenyen

Heol
-
  Ma 15:46 Belföld

Győri siker született az LVII. Tagszövetségi Csapat OB-n. A horgászversenyen a Heves megyei versenyzők is szép eredményeket értek el.

Fontos szerepük van a gyerekeknek a koronavírus terjesztésében

HVG
-
  Ma 15:44 Infotech

Egy amerikai táborban tesztelt gyerekek több mint háromnegyedének pozitív lett az eredménye.

Lesújtó véleményen van a szakember: lappang a vírus, és nem újrafertőz

Blikk
-
  Ma 15:43 Bulvár

A koronavírus kapcsán az újrafertőződésről szóló beszámolókban helyesebb volna hosszan elnyúló betegségről beszélni, vélik tudós szakértők.

Mikor van itt az ideje a szürkehályog-műtétnek?

Blikk
-
  Ma 15:35 Bulvár

A szürke hályog a leggyakoribb szembetegség az egész világon. Nem fáj, mégis nagymértékben képes rontani az életminőséget, hisz szépen lassan tönkreteszi a látásunkat. Szerencsére egy 10 perces műtéttel megszüntethető.

Dobrij deny, bankárok! Bomba van a hátizsákomban - durva dolgok mennek a szomszéd fővárosában

A férfi déltájban ment be az Universal bank fiókintézetébe, és azt állította, hogy a hátizsákjában robbanószer van. A helyiséget mindenki elhagyta, a fiókvezető önként jelentkezett, hogy ott marad túsznak - tájékoztatott Anton Herascsenko belügyminiszter-helyettes a Facebook-oldalán. Közzétette a férfi arcképét is. Közölte, hogy az előzetese inform