Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Heroinnal kereskedett Budapesten ez a két férfi, a pénzeket előre beszedték, itt adták át az árut

Heroinnal kereskedett két férfi Budapesten, akik az értékesítéssel kapcsolatos feladatokat megosztották egymást között. Elfogásukkor kábítószer-kereskedelemből származó, több mint 2 millió forint készpénzt is lefoglaltak a nyomozók. A Fővárosi Főügyészség fegyházbüntetést indítványoz velük szemben. Heroinnal kereskedtek A vádirat szerint a…

Még el sem vált, Melinda Gates máris dollármillliárdos lett

Még ki sem mondta a bíróság a válást, de Bill Gates máris a nejére ruházott egy 1,8 milliárd dolláros részvénypakettet.

Bréking: ítélet hirdetett a Klubrádió frekvenciapályázata kapcsán a Fővárosi Törvényszék

Media1
-
 Ma 12:01Média

A bírósági ítélet szerint súlyos önellentmondásokat tartalmazott a Klubrádió Zrt. által benyújtott rádiós pályázati ajánlat, ráadásul a cég pénzügyi helyzetével kapcsolatos jogsértő állapotra a médiavállalat könyvvizsgálója is figyelmeztette előzőleg a rádió vezetését, mégsem gondoskodott a törvényes állapot helyreállításáról, ezért a médiahatóság

Rosszul lett az iskolában, majd elhunyt egy 11 éves kislány

Először közöltek fotókat arról a 11 éves kislányról, aki rosszul lett egy hertfordshire-i általános iskolában Angliában, majd nem sokkal később elhunyt. Az intézmény előtt azóta gyűlnek a virágok, személyes üzenetek, gyertyák.

A két leggyakoribb hisztifajta és kezelési útmutató hozzájuk

Life
-
 Ma 12:00Életmód

Rémes kétéves! – szokták mondani és bizony ennek a kijelentésnek van némi alapja. Persze akadnak igazi kisangyalok is a gyerekek között, ám a legtöbb csemete ebben a korban inkább egy kisördögre hajaz – főleg, ha kitör belőle a hiszti.

Világi Oszkár szerint az elektromos autó egy zsákutca, méghozzá két okból

Nyitókép forrása: repfordotó/HNonline.sk   Az elektromos autók zsákutcát jelentenek. Méghozzá két okból – jelentette ki Világi Oszkár, a Slovnaft elnök-vezérigazgatója a Hospodárske Noviny online tévés csatornájának adott interjújában.   „Mondok egy számot. Ma Európában 250 millió személyautó fut az utakon. Először is, mi lesz ezekkel a…

Két évre kizárhatják a BL-ből a Szuperliga lázadóit

Az Európai Labdarúgó Szövetség kemény szankciókat alkalmaz a szakadár klubokkal szemben – értesült az ESPN.

Két délnyugat-szlovákiai járásban egyetlen fertőzöttet sem találtak, a Dunaszerdahelyiben akad néhány

Az egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint az új fertőzöttek között 162 férfi és 181 nő van. Szerdán a legtöbb PCR-teszt a Trencséni járásban lett pozitív (32), majd következik a Turócszentmártoni (Martin) járás (20), az Eperjesi járás (19), a Poprádi járás (15) és a Zsolnai járás (15). A magyarok által sűrűbben lakott járásokban a…

Melyik kettőnek sikerül?

A végéhez közeledik a Merkantil Bank Liga NB II 2020–2021-es idénye, a legfontosabb kérdésre azonban továbbra sem tudjuk a választ: vajon melyik két klub fog feljutni az élvonalba? A másodosztály utolsó két fordulója előtt három csapatnak van esélye elérni ezt a célt, a DVSC, a Vasas FC és a Gyirmót FC Győr harcol a feljutást jelentő két…

Francia halászhajók vették blokád alá Jersey-t, a két ország hadihajói már megérkeztek a brit szigethez

A sziget csak extra feltételekkel adott engedélyt francia halászhajóknak, ezért Franciaország megfenyegette Jersey-t, hogy lekapcsolják az áramot.

Elutasította a Fővárosi Törvényszék a Klubrádió keresetét

A bíróság szerint a Médiatanács jogszerűen járt el, amikor kizárta a Klubrádiót a frekvenciapályázatból.

Két autó ütközött Ráckevén

Összeütközött két személyautó, majd az egyik jármű motortere kigyulladt a Pest megyei Ráckevén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Köztársaság utca kereszteződősében. A település önkormányzati tűzoltói a lángokat egy vízsugárral eloltották, a járműveket pedig áramtalanítják. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Két autó ütközött Ráckevén

Összeütközött két személyautó, majd az egyik jármű motortere kigyulladt a Pest megyei Ráckevén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Köztársaság utca kereszteződősében. A település önkormányzati tűzoltói a lángokat egy vízsugárral eloltották, a járműveket pedig áramtalanítják. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

A kórházkiürítések miatt halt meg a rákkal küzdő két gyermekes anya

A 43 éves veresegyházi nőt hatszor küldték haza a kórházból, pedig sürgős orvosi ellátásra és komoly fájdalomcsillapításra lett volna szüksége. A járványkáosz, a lerohasztott egészségügy és a kormány rossz döntései miatt szenvedett feleslegesen és halt meg idejekorán.

Csaknem kétszáz esethez riasztották a tűzoltókat a vihar miatt

A szerdai vihar nyomán 189 esethez riasztották a tűzoltókat, leggyakrabban kidőlt fák, letört ágak miatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője csütörtökön az MTI-vel.