Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felborult egy autó Csényénél

Felborult egy gépkocsi Csénye és az ikervári elágazás közötti úton. A balesethez a sárvári hivatásos és a csényei önkéntes tűzoltók érkeztek ki. Az érintett útszakaszon félpályás forgalmi akadály van a baleset miatt.

Elkapta a koronavírust Kis Grófo: kétoldali tüdőgyulladással került kórházba

Kórházba került Kis Grófo. A muzsikust kétoldali tüdőgulladással kezelik, ami koronavírus-fertőzés szövődményeként alakult ki nála.

Összekapcsolódik Veszprémben a Pápai út és a Kistó utca

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

Az ütemterv szerint halad a Pápai út felújítása, a munkálatok jövő március végére fejeződhetnek be.

Megyei III.: két mérkőzés – Először nyert a Gersekarát, győzött a Szecsőd is

Csak két amatőr labdarúgó-mérkőzést, két megyei III. osztályú összecsapást rendeztek az elmúlt hétvégén – a Gersekarát és a Magyarszecsőd hagyta el győztesen a pályát.

Biden óva int a nagy létszámú családi összejövetelektől

Óva intett a nagy létszámú családi összejövetelektől a koronavírus-járvány miatt a Hálaadás ünnepén Joe Biden megválasztott amerikai elnök a delaware-i Wilmingtonban helyi idő szerint szerda délután mondott beszédében.

A kétórán belül lefutott maraton élettani feltételeit tárta fel egy új kutatás

A Breaking2 projekt résztvevőinek tudományos vizsgálatával próbálták modellezni, hogy fiziológiai adottságok kellenek a 2 órás maratonhoz.

Oldalára borult egy autó Szirmabesenyőn

Oldalára borult egy gépkocsi Szirmabesenyőn, a Széchenyi utcában. A járműben csak a vezetője utazott. A miskolci hivatásos tűzoltók áramtalanították a felborult autót. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Két új buszmegálló a Balatoni útnál

Két új buszmegállónk is van, a BKK bővítette a Balatoni út és térségének kiszolgálását. A Balatoni út – Háros utca körforgalmi csomópontban kiépített új megállóhelyeken megállnak a 141-es és 150-es autóbuszok, valamint a 941-es éjszakai járat.A 101B autóbuszjárat a Balatoni úton mindkét irányban megáll az Antalháza elnevezésű…

Olvasnivalóval könnyíti a járványhelyzetet két könyvkiadó

Nagycsaládoknak ajándékoz olvasnivalót két könyvkiadó: az Orpheusz Kiadó és a Magyar Napló Kiadó összesen 21 millió forint értékben 10 ezer kiadványt ajánlott fel azért, hogy a családok a koronavírus-járvány idején se maradjanak irodalmi élmények nélkül.

Két családból csak öten találkozhatnak - tovább szigorít Németország

Egyelőre december 20-ig, de Merkel szerint január elejéig meg fogják hosszabbítani a korlátozásokat.

Hatalmas fordulat: ketten is távoztak a Farm VIP műsorából - Ez az oka

Hatalmas fordulat: ketten is távoztak a Farm VIP műsorából - Ez az oka - Videó

A két rendőrlány fotója felrobbantotta az internetet

UniLife
-
 Ma 06:30Karrier

A Magyar Rendőrség Legyél Te is rendőr nevű, toborzási céllal létrehozott Facebook-oldalára november 14-én felkerült egy fotó, ami valósággal letarolta a közösségi médiát. Két mosolygós rendőrlány rabosította az internetezők szívét.

Újabb két koronavírusos eset a magyar kosárválogatottnál

A korábbi három játékos és egy stábtag után újabb két kosaras teszteredménye lett pozitív a szlovéniai Eb-selejtező helyszínén karanténba kényszerült magyar férfi kosárlabda-válogatottnál.

Hogyan tároljuk ősszel-télen a datolyaszilvát és a kivit?

Édenkert
-
 Ma 06:12Otthon

Az első és legfontosabb dolog, hogy az első fagyok előtt le kell szedni a datolyaszilva (khaki) és a kivi gyümölcsöket a fáról.