Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az autóipar kicsinálta az aranyat, a feje tetejére állt a piac

Napi.hu
-
 Ma 19:25Pénzügy

Az idei évben az arany rég nem látott emelkedést produkált a koronavírus-járvány miatti válságnak köszönhetően, de ahogy közeledik az év vége, úgy váltanak a befektetők. Nem abban bíznak, hogy vége a krízisnek és jöhet a prosperitás új korszaka, hanem egyszerűen találtak egy biztosabb befektetést: rávetették magukat a platinára.

Elítélték, mert vízbe fojtott két kutyát

Állatkínzás miatt ítélt hat hónap börtönbüntetésre a Szekszárdi Járásbíróság egy 28 éves férfit a büntetés végrehajtását egy év hat hónapnyi időre felfüggesztve.

Invázió: 500 gazella lepte el a mongol főváros utcáit – elfoglaltak két kerületet

Indirekt
-
 Ma 19:10Színes

A hatóságoknak kellett élőhelyükre terelni Ulánbátor két kerületébe özönlő patásokat. Két hatalmas gazellacsapat lepte el a hétvégén a mongol fővárost, Ulánbátort – közölte hétfőn a kelet-ázsiai ország környezetügyi és turisztikai minisztériuma. Közleményük szerint a főváros egyik kerületében egy több mint 200 gazellából álló csapatot, míg egy…

Elfogták a miskolci betörőt, aki több milliónyi értéket lopott össze magának

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói november 29-én délelőtt elfogták azt a szirmabesenyői férfit, aki a gyanú szerint több alkalommal Miskolcon és a város vonzáskörzetének településein családi házakba tört be. Az elkövető a betörések során  leginkább készpénzt, és arany ékszereket tulajdonított el több millió forint értékben.…

Drágul az autópályamatrica januártól

Inflációkövető módon drágul januártól az autópályákra váltható e-matrica díja. Az áremelés mellett azért lesznek biztató változások is.

Kim Kardashian egyetlen képpel összefoglalta az idei évet

Starity
-
 Ma 19:04Bulvár

Most az egyszer nem egy tökéletesen beállított fotót posztolt ki a híresség.

Most már PlayStation 5-ről készült fényképeket is lehet venni elképesztő összegekért

Player
-
 Ma 18:58Gaming

Ha a hiánycikk PlayStation 5 és a körülötte kialakult hiszti kerül szóba, már nehéz meglepni minket, de most bejött egy olyan sztori, amitől még nekünk is elkezdett tikkelni a szemünk.

Rendre akarta tanítani az autóst a furgonos, pechére épp egy civil autós rendőrrel packázott

Kevés olyan bosszantó dolog van az utakon, mint amikor döcögsz a sorral például egy kihajtó- vagy kanyarodó sávban, a másik…

Zalai városok autóbusz-bérletei is elérhetőek a MÁV-applikációban

Az a cél, hogy az utasoknak olcsóbb, jobb, kiszámíthatóbb és kényelmesebb utazási szolgáltatásokat kínáljanak.

662 magyar kistelepülés kapott összesen hétmilliárd forintot – mutatjuk a listát

Magro
-
 Ma 18:47Gazdaság

A Miniszterelnökség 16 korábbi felhívás esetében hirdetett a tartaléklistára került pályázók közül új nyerteseket a Magyar Falu Programban. A kormányzat 662 kistelepülésnek nyújt közel hétmilliárd forint további támogatást a tartalékkeret terhére.

Személygépkocsi beszerzés támogatása kerekesszékkel közlekedő személyek részére / Autóplusz2020

Pafi
-
 Ma 18:46Gazdaság

A pályázati program célja az aktív kerekesszéket, elektromos kerekesszéket, és elektromos mopedet használó súlyosan mozgáskorlátozott személyek önálló életvitelének támogatása, közlekedési lehetőségeik javítása egy állapotuknak megfelelő gépjármű beszerzésének támogatásával.

A két középső negyed döntött

Hibátlan mérlegét tovább folytatta a Kanizsa Vízilabda SE OB I B-s férfi vízilabda együttese, mely a bajnokság kilencedik fordulójában a VIWA-II. Kerület csapatát múlta felül a dél-zalai város uszodájában.

Az első magyarországi autó füstfelhője miatt még a tűzoltóság is kivonult

A vágyálmok elérhetetlensége, a kivételesek szerencséje, a sorban állók türelme: az autótulajdonosok sokáig alkottak elitcsoportot, míg lassan a saját gépjármű birtoklása előtt a társadalom szélesebb rétegei számára is megnyílt az út. 120 évvel ezelőtt az autósok száma még jócskán két számjegyű volt az országban, de a kis csoport 1900.…