Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyre több településen alacsony a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben

Blikk
-
 Ma 18:39Belföld

Egyre több településen alacsony a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyomán.

Útpadkának, majd villanyoszlopnak csapódott egy kanyarodó jármű a Ferenc körúton

A Ferenc körút – Erdő sor kereszteződésében egy balra kanyarodó autós felrohant a sávokat elválasztó szigetre, útpadkának, majd villanyoszlopnak csapódott, személyi sérülés nem történt, a helyszínen rendőrök intézkedtek.

Klímaváltozás okozta egyes ókori egyiptomi települések pusztulását

ma7.sk
-
 Ma 18:38Életmód

Egyiptomi települések néptelenedtek el a klímaváltozás miatt a késő római korban - állapította meg egy hétfőn megjelent svájci tanulmány.

Végzetesen kettészakíthatja a világot a koronavírus

Napi.hu
-
 Ma 18:34Belföld

A társadalmi egyenlőtlenségek súlyosbodnak, a megélhetési gondokkal küzdők és a mélyszegénységben élők helyzete egyre kilátástalanabb, s erre a pandémia csak rátesz. Leginkább a fiatalok, a bevándorlók és leszármazottaik, valamint a nők helyzete aggasztó.

Kivágták a kormánykritikát a Raktárkoncertek egyik fellépőjének filmjéből

RTL Klub
-
 Ma 18:30Bulvár

Kivágták a milliárdokból finanszírozott állami Raktárkoncertek egyik fellépőjének filmjéből az énekes „Soros” feliratú pólóját és a zenekar több kormánykritikus számát is. A Hétköznapi Csalódások frontembere szerint durván cenzúrázták a fellépésüket. A kormányt hiába kerestük.

Egy hónapon át látható a József Dezső Szakkör kiállítása a Vigadóban

A tavaly nyáron készített tájképeikből válogatott a József Dezső Szakkör nyolc tagja a Magyar Kultúra Napján megnyitott kiállításra. A Vigadó üveges körfolyosóján egy hónapon keresztül tekinthetők meg a nagyrészt Gyulát megjelenítő festmények. Marosán Rózsa, a József Dezső Szakkör vezetője elárulta, nagy tervekkel indultak a tavalyi évnek,…

Letartóztattak egy csecsen és egy osztrák embercsempészt Komáromnál

A két embercsempész szíreket akart Ausztriába szállítani. Egyikőjük a felvezető kocsit vezette, a másik a szíreket vitte.

NNK: egyre több településen alacsony a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Hódpress
-
 Ma 18:23Megyei

Egyre több településen alacsony a szennyvízben mért koronavírus-koncentráció – közölte a koronavirus.gov.hu hétfőn a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) nyomán. A kormányzati honlapon azt írták: a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei szerint az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő…

Újra együtt az Aranyélet sztárpárosa, ez a dal hozta őket össze

Metropol
-
 Ma 18:20Bulvár

Siklósi Balázs egy olyan életigenlő dallal jutott A Dal című műsorba, amelyre mindannyiunknak óriási szüksége lehet ezekben a vészterhes időkben.

Két bejelentetlen játékkal támadhat idén az Xbox Game Studios?

A gyorsan bővülő Xbox Game Studios (amihez az év során csatlakozni fog a Zenimax, így a Bethesda összes stúdiója is) az idei évre meglepetésekkel készülhet. Dave Morgan, egy narratíváért felelős rendező a LinkedIn profilján azt írta, hogy egy nagy, még fejlesztés alatt álló, nyílt világú Aaa projekten dolgozik, írja a The Gamer. Aztán a 2018-ban az

Ezen a héten kétszer is véradókat várnak Kispesten

Január 27-én, szerdán délelőtt 11 és délután 6 óra között várnak minden régi és új véradót a Köki Terminál 2. emeleti rendezvénytermében a Vöröskereszt által szervezett véradáson!Január 29-én, pénteken pedig a Shopmarkban várják az önkénteseket 12 és 18 óra között .Személyigazolvány, lakcím- és tajkártya, valamint jó egészség a…

Egy hétvégén négy síbaleset Háromszéken

Négy baleset történt a Kovászna megyei sípályákon az elmúlt hétvégén – tájékoztatott a Kovászna Megyei Hegyimentő-közszolgálat. Három alkalommal volt szükség segítségre Sugásfürdőn, egy ízben pedig a Kovászna városi sípályán.

Két jellegzetes tünet esetén azonnal sürgősségire kell vinni a gyereket

RTL Klub
-
 Ma 18:15Bulvár

Azonnal sürgősségire kell menni a gyerekkel, ha a covid miatti sokszervi gyulladásos tünetek közül legalább kettő jelentkezik egyszerre. Erről Novák Hunor gyerekorvos beszélt az RTL-nek. A szakember szerint ilyenkor nem ér rá megvárni a másnapi háziorvosi rendelést sem. Szombaton számoltunk be arról, hogy a koronavírus több tucat gyereknél…

Németh Zsolt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének egyik alelnöke

Az Országgyűlés Külügyi bizottságának elnökét választotta egyik alelnökének a strasbourgi székhelyű Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése.

Ben Affleck exe, Ana de Armas egy interjúban osztotta meg titkait

Joy
-
 Ma 18:14Bulvár

A pár nemrég szakított, most pedig egy magazin hasábjain derült fény Ana gondolataira.