Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

20 év lehet a büntetési tétel felső határa Haščáknál, javasolni készülnek a vizsgálati fogságba helyezését

Az ország egyik leggazdagabb embere az éjszakát a rendőri őrizetben töltötte. A Denník N úgy értesült, hogy a nyomozás felügyeletével megbízott ügyész javaslatot szeretne tenni a vizsgálati fogságba helyezésére. Jaroslav Haščákot pénzmosással és megvesztegetéssel gyanúsítják, és mivel az előzetes információk szerint mindkét bűntény…

Vidám maskarában készülnek az ünnepre a naszályi sajtműhely tehenei (tündéri képek)

Kemma
-
 Ma 14:34Belföld

Búza, Lili és Bodza, a Tulipántos Sajtműhely három tehene már teljes karácsonyi lázban ég – ahogy azt a képek is tanúsítják!

Már karácsonyra készülnek a kereskedők

Több, mint három hét van még hátra karácsonyig, de a kereskedők már az ünnepre és az ünnep előtti rohamra készülnek. Az árusok a járványhelyzet ellenére is bizakodóak az év végi forgalmat illetően, azt mondják, a karácsonyi menühöz valót leginkább a piacon érdemes beszerezni. Ennek az időszaknak a déli gyümölcsök a slágertermékei, de…

A fantomparti és Ronald Koeman B-terve: így készülnek a csapatok szerda esti Bl-meccsre

Következik a Ferencváros utolsó előtti fellépése a Bjanokok Ligája idei csoportkörében. A világhírű Barcelona látogat az ideiglenes otthonba, a Puskás Arénába. Tartalékosan, de így is bombaerős csapattal, Lionel Messi nélkül.

Hosszú csúcsra készülnek Orbán miatt

A jogállamiságról szóló vitát még a német elnökség alatt kellene lezárni. Portugália nem szívesen venné nyakába ezt a terhet, nincs B-terv.

Így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék

Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

Kijevi receptjük szerint készülnek a katalánok

A Barcelona nemcsak a sérült Gerard Piquét, hanem Marc-André ter Stegent, Lionel Messit és Philippe Coutinhót sem hozta el Budapestre.

Nagy változások: így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék

Life
-
 Tegnap 19:21Életmód

Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

A brüsszeli ügyészség megerősítette: kábítószer illegális birtoklása miatt készülnek vádat emelni Szájer ellen

A vádemeléshez az kell, hogy tisztázzák az Európai Parlamenttel, mi a helyzet Szájer mentelmi jogával, mondta az ügyészségi szóvivő az Azonnalinak.

Adventi kalendáriummal és diótörő figurákkal készülnek az ünnepekre a kastélyban

  Az Almásy-kastély huszonnégy ablaka borul fénybe az adventi készülődés, illetve az ünnepvárás örömét szimbolizálva. Keddtől egészen szentestéig minden nap egy-egy gyertya gyullad majd meg a látogatóközpont megfelelő számmal jelzett ablakában, valamint további díszek, ajándékok is megjelennek mellettük. Az adventi díszvilágítás…

Készülnek az ünnepekre: külön postaládát nyitottak a Mikulásnak Sümegen

Blikk
-
 20.11.30 21:30Belföld

Külön postaládája van már a Mikulásnak Sümegen. Györgyfalvay Dániel (27) és felesége, Beáta (26) állította fel a házuk előtt, hogy biztosan eljusson a gyerekek valamennyi kívánsága a nagyszakállúhoz. Színe, formája összetéveszthetetlenül mesebeli, Dániel készítette neje ötlete alapján.

Grandiózus fejlesztésre készülnek: új látogatóközpont épül a Mecsekben

A két éven át zajló horvát-magyar turisztikai projekt keretében infrastrukturális fejlesztések, turisztikai és ismeretterjesztő szolgáltatások valósulnak meg a Dráva folyó két oldalán, Horvátország északkeleti és hazánk délnyugati részén.

A fények és a formák mestere: így készülnek a Nieto Light lámpái

Magyar Nemzet
-
 20.11.30 16:47Otthon

A legmodernebb technológia és a legújabb dizájn, LED-es fényforrások, letisztult, bátor és dinamikus stílus.

Bécsben átadták az újabb tesztutcát: tömeges tesztelésre készülnek

Bécsben megnyílt hétfőn a koronavírus-tesztelésre kialakított eddigi legnagyobb, a sajtó által csak "tesztutcaként" emlegetett létesítmény, Rudolf Anschober egészségügyi miniszter pedig szorgalmazta, hogy minél többen töltsék le a Stop Corona App nevű mobiltelefonos alkalmazást.

Nagyon kínos baki a Barcelona Facebook oldalán, Bukarestbe készülnek

A klub közösségi oldalának -amelyet közel 103 millió ember követ - kezelőjének nem erőssége a földrajz.