Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

20 év lehet a büntetési tétel felső határa Haščáknál, javasolni készülnek a vizsgálati fogságba helyezését

Az ország egyik leggazdagabb embere az éjszakát a rendőri őrizetben töltötte. A Denník N úgy értesült, hogy a nyomozás felügyeletével megbízott ügyész javaslatot szeretne tenni a vizsgálati fogságba helyezésére. Jaroslav Haščákot pénzmosással és megvesztegetéssel gyanúsítják, és mivel az előzetes információk szerint mindkét bűntény…

Budapesten a következő két napban a légszennyező anyagok szintjének csökkenése várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint ma a légszennyező anyagok (PM10) szintjének stagnálása valószínű, ami napi átlagban várhatóan az egészségügyi határérték alatt vagy annak közelében alakul. A következő két napban a PM10 koncentrációjának csökkenése valószínű.

Vidám maskarában készülnek az ünnepre a naszályi sajtműhely tehenei (tündéri képek)

Kemma
-
 Ma 14:34Belföld

Búza, Lili és Bodza, a Tulipántos Sajtműhely három tehene már teljes karácsonyi lázban ég – ahogy azt a képek is tanúsítják!

Már karácsonyra készülnek a kereskedők

Több, mint három hét van még hátra karácsonyig, de a kereskedők már az ünnepre és az ünnep előtti rohamra készülnek. Az árusok a járványhelyzet ellenére is bizakodóak az év végi forgalmat illetően, azt mondják, a karácsonyi menühöz valót leginkább a piacon érdemes beszerezni. Ennek az időszaknak a déli gyümölcsök a slágertermékei, de…

A fantomparti és Ronald Koeman B-terve: így készülnek a csapatok szerda esti Bl-meccsre

Következik a Ferencváros utolsó előtti fellépése a Bjanokok Ligája idei csoportkörében. A világhírű Barcelona látogat az ideiglenes otthonba, a Puskás Arénába. Tartalékosan, de így is bombaerős csapattal, Lionel Messi nélkül.

Figyelem! Ezek az ételek aztán bővelkednek ásványi anyagokban

Szervezetünknek optimális működéséhez ásványi anyagokra van szüksége, amelyeket nem tud saját maga előállítani, ezért nekünk kell pótolni őket tápanyag formában. A csontképzéshez, az izom-, agy- és szívműködéshez, a hormonok termeléséhez mind-mind ásványi anyagokra van szükségünk, amelyek növényi és állati eredetű élelmiszerek…

Hosszú csúcsra készülnek Orbán miatt

A jogállamiságról szóló vitát még a német elnökség alatt kellene lezárni. Portugália nem szívesen venné nyakába ezt a terhet, nincs B-terv.

Így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék

Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

Kijevi receptjük szerint készülnek a katalánok

A Barcelona nemcsak a sérült Gerard Piquét, hanem Marc-André ter Stegent, Lionel Messit és Philippe Coutinhót sem hozta el Budapestre.

Nagy változások: így készülnek a babájuk érkezésére Dér Heniék

Life
-
 Tegnap 19:21Életmód

Dér Heni és párja, Bakos Gergely már nagyon készül első babájuk születésére, úgy döntöttek, ezt a pár hónapot arra használják, hogy kicsit kitatarozzák a lakást.

A brüsszeli ügyészség megerősítette: kábítószer illegális birtoklása miatt készülnek vádat emelni Szájer ellen

A vádemeléshez az kell, hogy tisztázzák az Európai Parlamenttel, mi a helyzet Szájer mentelmi jogával, mondta az ügyészségi szóvivő az Azonnalinak.

Adventi kalendáriummal és diótörő figurákkal készülnek az ünnepekre a kastélyban

  Az Almásy-kastély huszonnégy ablaka borul fénybe az adventi készülődés, illetve az ünnepvárás örömét szimbolizálva. Keddtől egészen szentestéig minden nap egy-egy gyertya gyullad majd meg a látogatóközpont megfelelő számmal jelzett ablakában, valamint további díszek, ajándékok is megjelennek mellettük. Az adventi díszvilágítás…

Fél évig árult kábítószert középiskolájában egy kiskunfélegyházi fiatal

Fél évig árult kábítószert középiskolájában egy fiatal, vádat emelt ellene a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Fél évig árulta a drogot egy diák a kiskunfélegyházi iskolában

Fél évig árult kábítószert középiskolájában egy fiatal, vádat emelt ellene a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség – közölte a Bács-Kiskun Megyei Ügyészség szóvivője kedden. Schmidt Gábor elmondta, a fiatalember már a tizennyolcadik életévének betöltése előtt, 2018 júliusától elkezdett drogokat árulni a kiskunfélegyházi iskolában. Heti…

Kiskunfélegyházi anyakönyvi hírek

Baon
-
 Tegnap 10:21Belföld

A Petőfi Népe december 1-jei számában olvasható anyakönyvi híreket itt olvashatja.