Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az első ország, amely ingyenessé teszi a nők számára a menstruációs termékeket

Portfolio
-
 Ma 08:39Színes

Skóciában elfogadták a törvényt, amely ingyenessé teszi a tamponokhoz és egészségügyi betétekhez való hozzáférést mindazok számára, akiknek szüksége van rájuk.

Külföldön népszerűsítik a magyar borokat: Finnország volt a kampány első állomása

A magyar borok népszerűsítését célzó, külpiaci eseménysorozat első rendezvénye az Agrármarketing Centrum (Amc) és Magyarország Finnországi Nagykövetségének együttműködésében valósult meg 2020. november 24-én. A Hungarian Wine Business Program elnevezésű, borszakmai mesterkurzussal és borkóstolóval egybekötött…

Így szavaztatok: olvasóink elsöprő többsége szerint rossz döntés született az idősek idősávjáról

Szavazásra bocsátottuk olvasóink között a kérdést, miszerint hasznosnak tartják-e az új vásárlási idősávot, melynek lényege, hogy az idősek bármikor vásárolhatnak, a fiatalabbak viszont csak a sávokon kívül.A koronavírus járvány miatt ugyanis újra vásárlási idősávot kaptak az idősek: hétfőtől péntekig 9-11 óra között, illetve hétvégente 8 és…

Eldőlt ki lesz VV Bálint ellenfele a ValóVilág10 első párbaján

Filmsor
-
 Ma 08:17Film

A nézőket és játékostársait is meglepte.

Legyen minden otthon biztonságos hely – mondja az Ikea és a Nane közös kampánya

Az IKEA Magyarország és a Nők a Nőkért az Erőszak Ellen Egyesület (NANE) közösen hívja fel a figyelmet a családon belüli erőszak kérdésére, amely sokszor ugyan láthatatlan, de nagyon is valóságos probléma. A kétéves együttműködés részeként november 25-én a Nők Elleni Erőszak Megszüntetésének Világnapján összefogva hangsúlyozzák: az…

Rossz hír: a felhőben is rajtunk múlik az adataink biztonsága

Bitport
-
 Ma 08:01Infotech

Jó hír: ehhez rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök. Az általánossá váló távmunka még jobban ráirányította a figyelmet, hogy az adatok biztosítása nem csak a cloud szolgáltatók, hanem legalább akkora részben a megrendelők felelőssége is.

The Grief – Megjelent az első lemezük

Fémforgács
-
 Ma 08:00Zene

Horizon’s Fall címmel adta ki első lemezét az ír death/doom metalos The Grief. A Corr Mhóna, a For Ruin és a Soothsayer egyes tagjai alkotta banda a korai ’90-es évek brit doom éráját hozza vissza kilenc dalos lemezén.

Beültünk az első hazai Suzuki Swace-be: mit tud a 8 milliós Toyota Corolla testvér?

Testközelből ismerkedtünk meg a normál hibrid hajtásláncú új Suzukival, amely kicsit olcsóbb mint az alapját adó Toyota és kiterjesztett garanciát vállalnak rá.

Legyen óvatos! Szerdán két vadbaleset is történt Zalában

Az elmúlt 24 órában két vadat is elgázoltak a megye útjain.

Nap képe: Az idei első téli túra Torockónál

Erdély egyik legszebb vidékére beköszöntött a tél, néhány túrázó az első hó tiszteletére megmászta a Székelykőt. További látványos fotók!

Szex és Budapest, 1920: a cselédlány közpréda, de a menyasszony legyen szűz

Régi idők kettős erkölcse. A lányoknak kísérővel illik nyilvános helyre menni, ám a férfiakra más szabályok vonatkoznak. Reszkessetek, cselédek!

A vértesboglári diákok kérelmezték: ne legyen tűzijáték!

Feol
-
 Ma 07:10Megyei

A Vértesboglári Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjai a diákönkormányzaton keresztül azzal a javaslattal fordultak a település vezetéséhez, hogy tiltsák be a tűzijátékot.