Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

Covid-19: a fizikai aktivitás és a járvány mentális hatásainak vizsgálata a Magatartástudományi Intézetben

A kutatás részeként május 15-i bárki kitöltheti a kérdőívet a COVID hatásáról az aktivitásra és mentális egészségre.

Tárt karokkal várják az az aktív turizmus szerelmeseit

hirado.hu
-
 Tegnap 20:53Belföld

A főbb túrahelyszíneken már tárt karokkal várják a kirándulókat.

Baloldali aktivistára bízta Brüsszel a magyarországi jogállamisági jelentés koordinálását

Deutsch Tamás levélben kérte  az Európai Bizottsághoz az idei jogállamisági jelentés magyarországi előkészületeiért felelős baloldali aktivista visszahívására. 

Deutsch Tamás: Izgága baloldali aktivista az EU kapcsolattartója

Deutsch Tamás levélben fordult az Európai Bizottsághoz az idei jogállamisági jelentés magyarországi előkészületei kapcsán.

Készüljetek, lesz idén ünnepi könyvhét!

Készüljetek, olvasni vágyók: az idén nem marad el az ünnepi könyvhét.A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöksége szerdai ülésén úgy döntött, hogy figyelembe véve a jelenleg hatályos járványügyi előírásokat, valamint a Könyvhéten előzetesen részvételét jelző könyvkiadók többségének véleményét, a 92. Ünnepi…

Deutsch Tamás egy "virtigli baloldali aktivista" miatt aggódik

A fideszes politikusnak szerint botrányos a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának kinevezése.

Deutsch: virtigli baloldali politikai aktivistát küldtek ellenünk

A Fidesz-KDNP delegációvezetőjének közlése szerint a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának Magyar Gábort, az Európai Bizottság egyik főigazgatóságának munkatársát nevezték ki.

Forgalomkorlátozásra készüljön a Bem téren és környékén!

Cívishír
-
 Tegnap 15:40Megyei

Több forgalmi sávot is lezárnak Debrecenben.

Pénzzel motiválná dolgozóit aktívabb életmódra a Kometa

Május 3-tól a Kometa 99 Zrt. azon munkavállalói, akik egészséges életmódra váltanak, és gyalog, futva, lábbal hajtott rollerrel vagy kerékpárral járnak dolgozni, naponta 300 forint, havonta pedig akár nettó 4000 forint jutalomban részesülnek – jelentette be Kaposváron a cég ügyvezető igazgatója.

Deutsch Tamás a jogállamisági kapcsolattartóról: "virtigli baloldali politikai aktivista"

Levelet írtak az Európai Bizottságnak a Fidesz európai parlamenti képviselői, amiben a szerintük elfogult Magyar Gábor leváltását követelték.

Baloldali politikai aktivista kezében a magyar jogállamisági jelentés

A Fidesz európai parlamenti delegációja az Európai Bizottsághoz fordult a botrányos eljárás miatt, közölte Deutsch Tamás.

Deutsch: egy virtigli baloldali politikai aktivistát nevezett ki az Európai Bizottság

A Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz.

Baloldali magyar aktivista vizsgálhatja hazánk jogállamiságát

A Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz, mert álláspontjuk szerint a bizottság Magyar Gábor személyében egy „virtigli baloldali politikai aktivistát” nevezett ki a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz-Kdnp európai

Deutsch: Magyar Gábor egy virtigli baloldali politikai aktivista

A Fidesz európai parlamenti képviselői levéllel fordultak az Európai Bizottsághoz, mert álláspontjuk szerint a bizottság Magyar Gábor személyében egy "virtigli baloldali politikai aktivistát" nevezett ki a Magyarországgal foglalkozó idei jogállamisági jelentést előkészítő delegáció kapcsolattartójának - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai

Deutsch Tamás: Egy virtigli baloldali aktivistát nevezett ki a Bizottság

„Egy virtigli baloldali politikai aktivistát” nevezett ki az Európai Bizottság a jogállamisági jelentés kapcsolattartójának – közölte Deutsch Tamás.