Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 220 hír

Saját ingatlanba költözik Kassán a magyar főkonzulátus

Kassa. A magyar állam tulajdonába kerül a Csáky-ház Kassán. A Fő utca 42. szám alatti épületben több mint fél évszázada a kassaiak körében közkedvelt Carpano néven ismert kávéház és étterem működik.

Hamarosan befuthat az Apple újabb saját processzora

Origo
-
 Ma 20:33Infotech

A 16 hüvelykes MacBook Pro laptopban debütálhat az Apple következő, M1X processzora.

Saját orvosa ölte meg Maradonát?

Az argentin rendőrség azt vizsgálja, vajon Diego Maradona orvosának volt-e bármi köze a futballklasszis halálához.

Saját orvosa ölte meg Maradonát?

Az argentin rendőrség azt vizsgálja, vajon Diego Maradona orvosának volt-e bármi köze a futballklasszis halálához.

A saját kezével tartotta a hidat a Fidesz és a Néppárt között, és most elengedte

Csáky Pál belső dilemmákról, Ujhelyi István vállalhatatlan irányvonalról beszélt az Azonnalinak; Szanyi Tibor viszont egy jobb ajánlatról hallott, Schöpflin György szerint pedig csak simán elege van Szájernek az európai parlamenti munkából. Körbekérdeztünk a legbefolyásosabb brüsszeli fideszes lemondásának lehetséges okairól és…

Ajándéktipp: készítsünk pikáns nyalánkságot Karácsonyra! chutney recept

Az ázsiai konyhákban a chutney pont olyan alapvető élelmiszer, mint mondjuk nálunk a ketchup, vagy a leveskocka. Bár hasonlít a lekvárhoz, az édeskés íz mellett kötelezően mindig sós, egyben savanyú és kissé csípős is. Pikantériáját a legkülönbözőbb gyümölcsök, zöldségek és fűszerek merészen összeeresztett kombinációja adja. 

Soros Györgynek saját pártja van Romániában?

Romániában jelenleg nincsenek tétek Soros György számára, mivel megnyerte az ideológiai harcot – állítja Bogdan Duca román politikai elemző, aki szerint mindhárom nagy párt a progresszista vonalat követi. A politológus arról is beszélt, hogy azonnal megbélyegzik a Sorost, illetve az általa ellenőrzött szervezetek bírálóit.

Mostanában sajátságos módon lopják a felhasználók chat fiókjait

Nem szabad fura kódokat visszaküldeni az ismerősöknek.

Ki szeret engem? Ha a saját magadról alkotott képed az, hogy ezt vagy azt veled meg lehet csinálni, jön valaki, aki ezt m…

Közeledik a szeretet ünnepe, továbbá hideg van és sötét, nem csoda, ha az emberek egyre inkább befelé fordulnak, belül keresgélnek. Körülnéznek a kapcsolataikban, a meglévőkben, a lehetségesekben, a vágyottakban. Esetleg elméláznak az elmúlt példányokon is. És jönnek a panaszok. Hogy így meg úgy bánt velem. Hogy most meg egy…

Soros Györgynek saját pártja van Romániában?

Bukaresti politikusok nem először szólalnak fel az üzletember beavatkozása ellen.

Soros Györgynek saját pártja van Romániában?

Bukaresti politikusok nem először szólalnak fel az üzletember beavatkozása ellen.

Az Európai Űrügynökség 86 millió euróért hozza vissza saját űrszemetét a Földre

Miközben egyre nagyobb problémát okoz a világűrben az űrszemetek felszaporodása, az ESA egy 86 millió eurós üzletet kötött az egyik svájci startuppal, melynek keretében a Föld körül keringő űrhulladék egy nagyobb részét visszahozhatják a bolygóra.

Saját hibája után sérült meg egy kerékpáros Békéscsabán

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Békéscsabán és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Nagyszénáson.