Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Túlhatalom, digitális szegregáció, mélyállam…

Heti tükör. Ezen a héten is a Capitoliumnál történtek lázában égett a világsajtó. Pontosabban az utána Donald Trump ellen megkezdődött boszorkány üldözés, és a közösségi médiában tomboló cenzúra volt a központi téma. Ezúttal azt néztük meg, miként látja, illetve láttatja mindezt az úgynevezett alternatív média. Mint kiderül, azért vannak dolgok,…

Lánctartozások, hitelmoratórium – hogyan élték túl a cégek az elmúlt hónapokat?

A cégek közötti lánctartozását, a külső finanszírozási források igénybevételét és a hitelhez jutás feltételeit vizsgálta friss elemzésében az MKIK Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézet. Cikksorozatunk második részében ezt mutatjuk be.

3 dolog, amit te is túl sokáig használsz

She
-
 Ma 04:35Életmód

Fogyasztói társadalomban élünk, ahol a többség már nem szívesen javíttatja meg az elromlott dolgokat, inkább vásárol helyettük újat. Mégis akadnak olyan mindennapi tárgyaink, amelyeket így is túl sokáig használunk.

Titokban segíti Mészáros a Diósgyőrt? Papíron ugyan nem ő az új tulajdonos, de több fronton feltűnik a Dvtk-nál

Blikk
-
 Ma 03:50Foci

Nem lehet egy fenékkel két lovat megülni – vagy mégis? Mészáros Lőrinc (54) az NB I-ben szereplő felcsúti Puskás Akadémia tulajdonos-elnöke a jelek szerint a diósgyőri focicsapat sorsát is a szívén viseli... Hivatalosan nem, de a szóbeszéd szerint birtokába kerülhetett az együttes, ami viszont azért lenne kínos, mert az európai szövetség tiltja…

Hiába a változások, a diósgyőri ultrák megtisztulást akarnak

Promotions
-
 Tegnap 21:41Foci

„Nem hátrálunk! A sátor új, a bohócok a régiek! A cirkusz megy tovább!" – írták.

Ne felejtsd el a zöldségeket, csak mert tél van

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Amikor nem jutunk könnyen friss, gusztusos zöldségekhez és gyümölcsökhöz a téli szürkeségben, hajlamosak vagyunk elhanyagolni a helyes táplálkozást.

Norvégiában sokan meghaltak a védőoltás miatt!

Norvégia figyelmeztet: kockázatos lehet a koronavírus elleni oltás az idősek számára. Az eredmények arra utalnak, hogy a mellékhatások okozták az idős, rendkívül gyenge immunrendszerű emberek halálát. Norvégiában eddig 33 ezer ember kapta meg a Pfizer és a BioNtech vakcina első dózisát.

Hamilton túl sok pénzt akar? „Ezt meg honnan a viharból szedi bárki is?”

Motorsport
-
 Tegnap 20:15Forma1

A hétszeres bajnok új kontraktusa még mindig várat magára. Most már hosszú hónapok óta téma a sorozatban, hogy vajon mikor kerül aláírás Hamilton új szerződésére, de egyelőre még nem született meg a megoldás.„Nem hinném, hogy már pánikolni kéne az ügy kapcsán. Továbbra is azt várom, hogy ő fog ülni majd az autóban az év első…

A legőszintébb kínai étterem – a tulaj mondja el, mit nem érdemes enni

Olyat már láttunk, hogy az étlapon feltüntetik a fogások kalóriaszámát és azt, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után az adott étel, ez viszont új szintre emeli az őszinteség fogalmát.

A legőszintébb kínai étterem – a tulaj mondja el, mit nem érdemes enni

Olyat már láttunk, hogy az étlapon feltüntetik a fogások kalóriaszámát és azt, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után az adott étel, ez viszont új szintre emeli az őszinteség fogalmát.

„A papának el se mertük mondani„- drámai vallomás a győri tragédia miatt gyászoló nagymamától

Megtörten beszélt a tragédiáról a győri balesetben elhunyt 19 éves lány nagymamája.

5 titokzatos ok a megmagyarázhatatlan túlsúly mögött

UniLife
-
 Tegnap 19:06Életmód

Mi az oka az oka az egyre gyarapodó a pluszkilóknak