Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

És még ez is: többszintű társadalmat fedeztek fel a keselyűfejű gyöngytyúkok között

Innoportal
-
  19.11.13 11:03 Tudomány

Többszintű társadalmat fedeztek fel a keselyűfejű gyöngytyúkok (Acryllium vulturinum) egy populációját vizsgálva német tudósok. Eddig úgy vélték, a többszintű társadalmak csak a nagy agytérfogatú emlősöknél: majmoknál, elefántoknál, zsiráfoknál, delfineknél léteznek – olvasható a Phys.org tudományos-ismeretterjesztő portálon. A Max Planck…

Elkészült a Kecskeméti Élményfürdőben az úszómedence lamellás takarása - Videóval

Hiros
-
  19.11.12 21:30 Megyei

A Kecskeméti Junior Sport Nonprofit Kft. 2018-ban építtette át a Kecskeméti Élményfürdőben az 50 méteres úszómedencét, most pedig elkészült a vízfelületet lefedő, motoros lamellás takaró is.

Tragédia: már keselyűk vették körül a balesetben elhunyt amerikai sorozatszínész testét

Velvet
-
  19.11.09 10:48 Baleset-bűnügy

Belehajtott egy szakadékba Charles Lewin, amerikai színész. Nem tudott segítségért kiabálni és telefonálni sem, így belehalt sérüléseibe.

Keselyűvel akarta eltüntetni a holttestet

hirado.hu
-
  19.11.08 17:28 Külföld

Egy nappal a gyilkosság után újabb randira ment az új-zélandi gyilkos.

Keselyűk és huhogók

Hírhatár
-
  19.11.08 16:11 Belföld

A szép emlékű október 13. óta, egyre rosszkedvűbben olvasom jó néhány ismerősöm győzelmet követő facebook-bejegyzéseit. Úgy érzem ezekből árad a rosszindulat és a káröröm, az "ugye megmondtam" típusú triumfálás – Vásárhelyi Mária jegyzete.

Újabb sokkoló részletek: már a keselyűk ették a sorozatszínész holttestét, amikor megtalálták

Charles Lewin, a kilencvenes évek népszerű sorozatszínész holttestére egy veszélyes útszakasz mellett bukkantak rá, egy 9 méter mély szakadékban: a testét már dögkeselyűk ették, amikor rátaláltak – írja a Dailymail.