Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 176 hír

Reggelihez való összetevők a kertből? Turbózd fel vadnövényekkel a rántottád!

woohoo
-
  Ma 08:10 Életmód

Az olyan gyerekkori klasszikus mondások, mint a „Télapó nem hoz ajándékot a rossz gyerekeknek” és „A répától fütyülni fogsz” a fáradt szülők arzenáljának fegyvermondatai, mint ahogyan talán az is, hogy „A reggeli a nap legfontosabb étkezése”. A test rengeteg energiát használ fel az éjszaka során a növekedéshez és a regenerációhoz. A…

Drámai hangvételű levélben kért segítséget agy amerikai hadihajó kapitánya

Az amerikai haditengerészeti tárca nem menekíti ki a Guamnál állomásozó Theodore Roosevelt repülőgéphordozó-hajó teljes legénységét - közölte a tárca ügyvezető minisztere, Thomas Modly szerdán.

A szuper zöldséges kert titka a tápanyag utánpótlás

Elültetjük a paradicsomot, a paprikát, és a különböző zöldségeket, ám a nyár végén sehol a beígért terméshozam. Csak pár kis termés árválkodik a növényen, ám azok is hamar elszáradnak.

Ne égessünk kerti hulladékot Szegeden

SzegedMa
-
  Ma 05:07 Megyei

És csak száraz fával fűtsenek.

„A Honvédnál nem azok véleményét kérték ki, akik értenek a futballhoz”

Rangadó
-
  Tegnap 21:06 FociMezőkövesd

Supka Attila azt is elmondta, a Haladásnál annyira bizonytalan volt a helyzet, hogy a játékosok sokszor edzeni sem akartak.

Csak óvatosan: különböző módon szabályozzák a kerti hulladék égetését vidéken

Több városban már korábban is néhány hétre korlátozták a kerti hulladék, az avar égetésének időszakát, vagy azt meg is tiltották, de több helyen a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, a levegő tisztaságát féltve szigorítottak a szabályokon, illetve kérik a lakosságot, hogy égetés helyett komposztálja a zöldhulladékot.

A bajnokság folytatása – állásfoglalást kértek az NB I-es bizottságtól

NB1
-
  Tegnap 20:26 Foci

Sallói István részleteket árult el.

Visszaesett a kertészeti termékek iránti kereslet

Infostart
-
  Tegnap 19:51 Gazdaság

Tíz napnyi pánikvásárlást követően visszarendeződnek a zöldség- és gyümölcsárak, és többnyire zavartalan az ellátás is. A kertészet jelenleg a logisztikai problémák mellett azzal küzd, hogy a lassan beinduló primőrszezonra megcsappant kereslet miatt vevőt találjon a termékeire.

Van, ahol kérik, van, ahol tiltják a kerti hulladék égetését vidéken

hirado.hu
-
  Tegnap 18:12 Belföld

A szegedi önkormányzat például azt kérte a lakosságtól, ne égessen avart.

Van, ahol kérik, van, ahol tiltják a kerti hulladék égetését vidéken

Több városban már korábban is néhány hétre korlátozták a kerti hulladék, az avar égetésének időszakát, vagy azt meg is tiltották, de több helyen a koronavírus-járvánnyal összefüggésben, a levegő tisztaságát féltve szigorítottak a szabályokon, illetve kérik a lakosságot, hogy égetés helyett komposztálja a zöldhulladékot.

Láng Zsolt: Újra kértük a főpolgármestert, hogy ne késlekedjen

A Fidesz tiltakozik az ellen, hogy a főváros vezetése nemcsak nem teszi ingyenessé a parkolást, de közben még ritkítja is a BKV járatokat.

Bocsánatot kért Gröhling, kifizeti a bírságot

Parameter
-
  Tegnap 16:12 Határtalan

„Már beszéltem a miniszterelnökkel, ki fogom fizetni a bírságot" - mondta. Gröhling megjegyezte, teljes havi fizetését felajánlotta annak a segélyalapnak, amelyet a koronavírus okozta válság által érintett rászorulók megsegítésére hoztak létre. Kormánypárti képviselők, miniszterek és a kormányzattal együttműködő személyek is felajánlották hozzájáru

A kerti mák nemesítési irányai napjainkban

Agrárágazat
-
  Tegnap 15:19 Mezőgazdaság

Az időjárás szélsőségesebbé válásának eredményeként a magyarországi termesztésben elterjedt kerti mák biomassza-és hatóanyag-produkciója mára egyre kevésbé megbízható.

Ezek a legfontosabb kerti munkák áprilisban: itt a 7 pontos feladatlista

HelloVidék
-
  Tegnap 15:02 Mezőgazdaság

A kijárási korlátozás elrendelését követően vannak, akik rettegnek elhagyni a biztonságot jelentő négy falat, ám a kertben töltött időnek most hatalmas jelentősége lehet az egészségünk megőrzésében. A tavasszal elvégzett munka hamarosan páratlan látvánnyal és házi terményekkel jutalmazza meg a szorgalmas kertészeket. A HelloVidék…

Egy délután alatt, háromszor támadt szomszédjára a kerti partizó férfi

Origo
-
  Tegnap 14:55 Belföld

A férfit az utolsó támadás után magára hagyták életveszélyes sérüélseivel.