Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 369 hír

Gyurcsány Ferenc: több száz sebből vérzik ez a csomag!

OLKT
-
  Ma 15:22 Gazdaság

Kedves Barátom! Hosszan tudnám ecsetelni, hány sebből vérzik az a csomag, aminek a kormány a hangzatos “gazdaságvédelmi akcióterv” nevet adta, csak épp a gazdaságunkat nem fogja megvédeni a válságtól. Mégis, az egyik legfelháborítóbb lépésnek azt tartom, hogy a nyugdíjasok egyetlen forint segítséget sem kapnak idén, a…

Miért van a kézfertőtlenítőnek lejárati ideje?

Liner
-
  Ma 14:54 Életmód

A COVID-19 járvány következtében az eddig csak a higiéniájukra alaposan ügyelő emberek körében népszerű kézfertőtlenítők hiánycikké kezdenek válni világszerte. The post Miért van a kézfertőtlenítőnek lejárati ideje? appeared first on Liner.hu.

Piros szívek a Gál Ferenc Főiskola ablakaiban

  Szívecskék az ablakokon, így üzennek azoknak, akik most nem maradhatnak otthon. Országos kezdeményezéshez csatlakozott a Gál Ferenc Főiskola is, az Egészség- és Szociális Tudományi Kar épületének ablakain is felfedezhetjük a szívhez szóló üzeneteket. Az orvosoknak, ápolóknak, rendőröknek, buszvezetőknek, boltosoknak és…

322-en jelentkeztek eddig önkéntesnek Ferencvárosban

Ez a lényeg
-
  Ma 14:38 Belföld

Több mint 400 embernek látják el a napi szükségleteit.

Egy ápolónő megmutatja, miért ad hamis biztonságot a szájmaszk és a kesztyű

Nuus
-
  Ma 14:18 Egészség

Molly Lixey ápolónő azt a hamis biztonságot leplezi le, amivel sokan szabadon mászkálnak, mondván, úgyis maszkot és kesztyűt hordanak.

3 ok, hogy miért ugrott 14%-ot az ether értéke

Kriptoworld
-
  Ma 14:10 Gazdaság

Az ether értéke jelentős növekedést tapasztalt az elmúlt hét során, a legtöbb hozamot az elmúlt 24 óra során hozta. Több tényező is közrejátszott ehhez, amelynek további hatásai lehetnek a platformra.

Bayer Zsolték két lakást szereztek a Várban

Mindkétszer a fideszes publicista családjának házát cserélték el a bérleti jogra, majd rögtön visszavásárolták a pilisszentkereszti ingatlant.

Hernádi Zsolt: A MOL jó állapotban lép be ebbe a nehéz időszakba

A MOL Csoport Elnök-Vezérigazgatója szerint a világ jelenleg egy példátlan kihívással néz szembe. Az életünk teljesen megváltozott az elmúlt hetekben. Az energiaipar, bár jobban ellenáll a gazdasági nehézségeknek, mint mások, a bizonytalanság olyan időszakába lépett, amellyel valószínűleg még soha nem találkozott és olyan szélsőséges…

Kétszer is budai lakásra cserélte, majd visszavásárolta ugyanazt a házat Bayer Zsolt

A budavári lakásokat tényleg nem lehet csak úgy pénzért adni-venni, viszont könnyű kijátszani a rendszert - és sokan meg is teszik.

Megemlékezés: Dunaföldváron idén sem feledkeztek meg Puskás Ferencről

NSO
-
  Ma 12:46 FociPuskás Ferenc

A koronavírus-járvány miatt ugyan az ünnepi megemlékezés elmaradt, ám a közösségi oldalon számos fotóval és történettel tisztelegtek Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás futballistája előtt Dunaföldváron, ahol a Honvéd és a Real Madrid korábbi kiválósága 1983 nyarán lakott és rendszeresen meglátogatta barátait.

Sebestyén Balázs elárulta, miért nem mutogatja a gyerekeit

Life
-
  Ma 12:45 Bulvár

Sebestyén Balázs elárulta, miért nem mutogatja a gyerekeit

Hogyan alakíthatjuk aktívan a járványgörbét, és miért elengedhetetlen ehhez a tesztelés?

Qubit
-
  Ma 11:41 Tudomány

A vírustesztekből származó mérési eredmények rendkívül fontosak a kutatóknak a helyes modellezéshez: általuk lehet meghatározni a megfelelő intézkedések mértékét és időzítését, ami jelentősen képes befolyásolni a járvány terjedését.

Csak egy cuki, gyerekes életszimulátor, de akkor miért nem bírom lerakni?!

Player
-
  Ma 11:40 Kultúra

Mert az Animal Crossing: New Horizons nagyon össze van rakva. Nem véletlenül cuki, de nem kifejezetten gyerekjáték. Konkrétan függőséget okoz.

Ott a végünk, ha nem beszéljük meg nyíltan, mi jó, és mi nem a járvány kezelésében – a 24.hu interjúja Ferenci Tamáss…

MTA
-
  Ma 11:35 Tudomány

Nagyon későn kezdtük a tesztelést, és még mindig nem elég széles körben végezzük, ezért csak becsült adataink vannak a koronavírus-fertőzöttek valódi számáról. A kormány létrehozott egy matematikusokból, statisztikusokból álló munkacsoportot, hogy adatelemzéssel és prognózisokkal segítse a járványügyi intézkedéseket. Ferenci Tamás…

Zenthe Ferenc-drámapályázatot hirdettek Salgótarjánban

A száz éve született Zenthe Ferenc színművészre, a nemzet művészére emlékezve drámapályázatot hirdetett a nevét viselő salgótarjáni színház.