Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 135 hír

Tiltott állatviadal szervezőit fogták el a rendőrök Nyíregyházán

A viadalokat az állatok tartására és kiképzésére kialakított ingatlan használója, egy 46 éves nyíregyházi férfi szervezte meg.

Embercsempészt fogtak el a rendőrök

Embercsempészt fogtak el a rendőrök Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 18:14 A Bács-Kiskun megyei rendőrök nyomozást indítottak az ukrán sofőrrel szemben, aki ki akarta vonni magát az intézkedés alól.

Orvhalászokat fogtak a Balatonnál

Origo
-
 Ma 16:51Belföld

Úgynevezett „gereblyézés” módszerrel horgásztak.

Kutyaviadal szervezőit fogták el Nyíregyházán

A TEK részvételével tetten érték az állatkínzókat.

Tiltott állatviadal szervezőit fogták el a rendőrök

Élet-halál harcra tenyésztették, tréningezték, és képezték ki a kutyákat. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a Terrorelhárítási Központ bevonásával ütöttek rajta 2020. november 28-án reggel egy Nyíregyháza külterületén lévő ingatlanon, ahol tiltott állatviadalt tartottak. A rendőrök az állatviadal szervezőit, és résztvevői

Négy körözés volt ellene, kommandósok fogták el

A Rétsági Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett gyanúja miatt adott ki körözést az ellen a 27 éves férfi ellen, akit a kommandósok 2020. november 29-én 23 óra 15 perckor találtak meg egy ismerőse házában.

Négy körözés volt ellene – kommandósok fogták el

Négy körözés volt ellene – kommandósok fogták el Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 14:35 A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság „Hírös” Közterületi Támogató Alosztálya Szabadszálláson talált rá a bujkáló férfire.

Orvhalászokat fogtak a rendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 45 éves hajmáskéri, valamint egy 21 éves sóskúti lakos ellen.

Orvhalászokat fogtak a rendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 45 éves hajmáskéri, valamint egy 21 éves sóskúti lakos ellen.

Orvhalászokat fogtak a balatoni rendőrök

Orvhalászokat fogtak a balatoni rendőrök Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 12:03 Tettenérés Balatonkenesén.

Egy embercsempészt és négy migránst fogtak el a Pest megyei rendőrök

Egy embercsempészt és négy migránst fogtak el a Pest megyei rendőrökPest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 30., h - 11:08 A bolgár sofőrrel szemben embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás, aki négy férfinak nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

Baksi autótolvajt fogtak Szegeden

Mondjuk nem volt nehéz dolga ellopni a kocsit.

Öt határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A magukat afgánnak valló külföldiek egy tehervonaton szállított ponyvás pótkocsiban rejtőzködtek.