Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 102 hír

Karácsony Gergely ritkítja a kerékpáros forgalmat

A választási kampányban a későbbi főpolgármester a környezetszennyezés visszafogását és a biciklisek számára is közlekedhető várost ígért, most mégis felére csökkenti a Mol Bubi flottáját.

Karácsonyi fesztivál a máltai Ta ’Qali kézműves faluban

Ezernyi tündérfény, interaktív koncert és kézműves piac mind karácsonyra érkezik Máltára, ebben az évben is... de a 2020-as „divatot” követve idén az autók sem maradnak otthon!

Mi lesz velünk mozik, színházak és fesztiválok nélkül?

Liner
-
 Ma 17:52Külföld

Réz András nem túl jó hírekkel szolgált a következő időszakot illetően, és szerinte is sok a kérdőjel, de ugyanaz már nem lehet, mint a vírus előtt, ez szinte biztos.

„Kerékpáros? Igen, az ott egy kerékpáros!…”

A dunaújvárosi rendőrök a kerékpárosok szabályos és biztonságos közlekedésére hívták fel a figyelmet.

„Kerékpáros? Igen, az ott egy kerékpáros…”

„Kerékpáros? Igen, az ott egy kerékpáros…” Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 15:42 A dunaújvárosi rendőrök a kerékpárosok szabályos és biztonságos közlekedésére hívták fel a figyelmet.

Élőben közvetítik a Gastroblues Fesztivált

Pleszkán Écska, a Soulbreakers énekese elmondta, hogy a zenekarral december

Élőben közvetítik a Gastroblues Fesztivált

Élőben közvetítik a péntektől vasárnapig tartó, idén zártkörű 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában. Pleszkán Écska, a Soulbreakers énekese elmondta, hogy a zenekarral pénteken lépnek fel, koncertjükön Janis Joplin és Joe Cocker dalaiból válogatnak. A fesztivált az évről évre visszatérő…

Vadászgéppel reptették meg Peter Sagant, a kerékpáros feje pillanatok alatt változtatta a színét, majd egy műanyag tásk…

Sagan kerékpár helyett ezúttal egy vadászgépbe ülhetett be egy körre, a pilóta pedig nem kímélte. Egy-egy pillanatban úgy tűnt, hogy a szlovák kerékpáros az ájulás határán van, feje elszíneződött és még egy műanyag táska is előkerült, de végül is állta a sarat, és szemmel láthatólag élvezte a repkedést. -para-

Megtartják a Gastroblues Fesztivált

Élőben közvetíti a hétvégén a közszolgálati hírcsatorna.

Élőben közvetítik a Gastroblues Fesztivált

Élőben közvetítik a péntektől vasárnapig tartó, idén zártkörű 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált – hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

Koronavírus: folytatódott a napi fertőzések számának csökkenése Csehországban

Csehországban hétfőn is folytatódik koronavírus-fertőzések számának csökkenése.

Csehországban folytatódott a napi fertőzések számának csökkenése

Hétfőn 3572 új igazolt koronavírus-fertőzést mutattak ki a szűrések.