Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mintha nem lenne holnap: Nyílt sisakos küzdelem a Vueltán, Soler nyerte a szakaszt

A Vuelta a második szakaszon ott folytatódott, ahol az elsőn befejeződött, az összetett győzelemért versenyzők kemény harcot vívtak egymással a hegyeken. Marc Soler aktív versenyzéssel meg tudott szökni az utolsó lejtőn, mellyel megnyerte a szakaszt, míg Primoz Roglic ügyesen védte a piros a trikót és összetettben tovább növelte az előnyét. A…

Világító útburkolat épül a Duna-menti kerékpárúton

ma.hu
-
  Tegnap 23:30 Autó-motorDuna

Ez a környezetkímélő megoldás hozzájárul a kerékpározók balesetmentes éjszakai közlekedéséhez.

Nemzetközi cégek és világhírű szakértők csatlakoztak a Priceless Planet Koalícióhoz

Delina
-
  Tegnap 23:24 Életmód

A jelenlegi világjárvány is hangsúlyossá tette, hogy kölcsönösen összekapcsolt világban élünk, és hogy bolygónk egészsége és jóléte szorosan összefügg saját jólétünkkel. A világ számos részén tapasztalunk szélsőséges időjárási körülményeket, így sürgősen meg kell találjuk azokat az innovatív megoldásokat, amikkel közösen tehetünk az…

Így fogyott le drasztikusan Lagzi Lajcsi, aki „fényevésről” is beszélt

Liner
-
  Tegnap 23:14 Divat

Galambos Lajosnak volt olyan időszaka is az életében, amikor drasztikusan lefogyott, ami veszélyekkel járt, hiszen részben olyasvalamiben hihetett, melyet sokan inkább megmosolyognának.

Megérkezett a milliók által várt nyugdíjrendelet, így jön a plusz pénz

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent a kormányrendelet a nyugellátások és egyes más ellátások 2020. évi kiegészítő emeléséről, amelyre az eredetileg tervezettnél magasabb várható infláció miatt van szükség. A kompenzáció mértéke 1,2% lesz.

"Ha az emberek a moziban egymás mellett ülhetnek, akkor a meccsen miért nem?"

Az MU ügyvezetője a zárt kapuk megszüntetését kérte a brit kormánytól.

Hadházy Ákos: Nem vagyok magányos harcos

Mandiner
-
  Tegnap 22:59 Vélemény

Nem tudtam még mindenkit meggyőzni arról, hogy az ellenállásról és az elszántságról nem elég beszélni.

Ennyi pénzt még soha nem termelt a Tesla

Villanyautósok
-
  Tegnap 22:56 Autó-motor

Újabb remek negyedévén van túl az amerikai autógyártó. A teljes anyag Ennyi pénzt még soha nem termelt a Tesla címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Nem kímélte az Atléticót a BL címvédője

Négyet vágott a Bayern a csoport rangadóján.

Jared Leto újra magára ölti Joker szerepét, méghozzá nem is akármelyik filmben!

IGN
-
  Tegnap 22:33 Film

Nem várt fordulat. Jared Leto nem éppen a legjobb Jokerek közé vonult be a rajongók kollektív emlékezetében, ám megkerülni nem lehet őt sem, és bizony visszatér egy jövőre debütáló DC-filmben!

Négy újszülött meghalt, mert nem kapták meg a szükséges ellátást a lezárások miatt

Liner
-
  Tegnap 22:31 Külföld

Elhunyt négy csecsemő Ausztráliában, mivel nem végezték el rajtuk az életmentő szívsebészeti beavatkozást, ugyanis a kórházak a karantén következtében nem fogadták őket a COVID-19 pandémia megfékezése céljából bevezetett lezárások miatt.

Felajánlotta, hogy hazakíséri a kolléganőjét, brutális nemi erőszak lett a vége

Ripost
-
  Tegnap 22:20 Külföld

Rémálommá vált a céges rendezvény vége egy 37 éves, kétgyermekes nő számára a németországi Hennefben. A szíriai származású kollégája felajánlotta, hogy hazakíséri, majd útközben hirtelen a földre lökte és megerőszakolta.

Nem tudni mi történt: minden információ eltűnt az SZFE honlapjáról

Az ok egyelőre ismeretlen, mindössze annyi olvasható a Színház- és Filmművészeti Egyetem oldalára kattintva, hogy “ez a fiók fel van függesztve”. A hvg.hu szúrta ki,

ORFK: Az SZFE elfoglalása nem veszélyes a közrendre

A Magyar Narancs arra kereste a választ, milyen eszközei vannak a rendőrségnek arra, hogy „visszafoglalja” a hallgatóktól a Színház- és Filmművészeti Egyetemet.

Augusztus óta nem sikerült megoldani a gázellátást egy csepeli oviban és bölcsiben

Ittlakunk
-
  Tegnap 22:10 Budapest 21. ker

„A Zsongás Óvoda (Kőrösi Sándor utca 11.) és az Aprók Kertje Bölcsőde (Mázoló u. 72-74.) augusztus óta zárva van gázvezeték problémák miatt. Nekem a kisebbik lányom most kezdte a bölcsődét, a nagyobbik középsős az oviban, tehát nagyon is érintett szülőként kérdezem, hogy mikor tudnak a gyerekek végre visszaköltözni a megszokott…