Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csernobili gyújtogató: Szórakozásból füvet és szemetet égetett – elfogták

Harmadik napja oltják a tűzoltók a tüzet egy erdős területen a csernobili tiltott övezetben - hozta nyilvánosságra hétfőn az Unian ukrán hírügynökség.

Stefka István: Tehetetlenség és mértéktelen hatalomvágy

Mandiner
-
  Ma 20:48 Vélemény

Az ellenzék agyáig, úgy tűnik, nem jutott el, hogy világjárvány van.

Uncharted: Nolan North szerint Sully szerepére nem jó a színész

Mozi Hírek – Nathan Drake hangja nem nagyon látja jó párosításnak Sully-t és Mark Wahlberget. A legújabb Retro Play videóban Nolan North és Troy Baker a készülő (vagy most a koronavírus miatt nem készülő…) Uncharted-filmről, illetve a már bejelentett The Last of Us HBO-sorozatról is beszélgetett, miközben az eredeti Resident Evil 2-t…

Leütötte a mentőst, majd belehajtott egy mentőautóba

Index
-
  Ma 20:32 Külföld

A brit férfi inhalálót követelt a mentőstől, akit úgy megütött, hogy valószínűleg eltört az álla.

Már együtt készülnek a fradisták, a Vidinél kivárnak

A magyar labdarúgó Nb I csapatai egyelőre eltérő stratégiát követnek a koronavírus-járvány alatt.

Az Egyesült Államokban már több mint 10 ezren meghaltak a járványban

HVG
-
  Ma 20:28 Külföld

Az országban már több mint 350 ezren fertőződtek meg a koronavírussal.

A motiváció hiánya: Szicsek Margit válaszol

Gyulatelevízió
-
  Ma 20:27 Megyei

Hogyan tartsuk karban lelki egészségünket ebben a bizonytalan járványügyi helyzetben? Ezzel a témával foglalkozik, és segít a Gyula Tv nézőinek Szicsek Margit szakpszichológus. A kiégés ellen sokat tehetünk. A lelkünk regenerálása a legfontosabb, hiszen a negatív hírek mellett helyt kell állnia mindenkinek a munkahelyén, valamint…

Carol Danvers korántsem az eddigi legerősebb Marvel Kapitány

GameStar
-
  Ma 20:25 Könyv

Lehet, hogy az MCU-ban és a képregényekben is az új Marvel Kapitány az egyik legerősebb karakter, de ez közel sem jelenti azt, hogy egyúttal Carol Danvers lenne a legnagyobb hatalommal bíró olyan karakter, aki valaha ezt a nevet viselte.

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt – egyik kedvenc angol tengerparti városukat –, Brightont.

Karácsony az ingyenes parkolásról: olyanok ültek autóba, akik eddig otthon maradtak

A koronavírus-járvány miatt a kormány által hétfőtől bevezetett teljes körű ingyenes parkolást a kerületi polgármesterek nem támogatták, és a díjmentesség hatására a közösségi közlekedés kihasználtsága nem csökkent, viszont az elmúlt hetekhez képest érdemben nőtt a közúti forgalom Budapesten – írta Karácsony Gergely…

Még egy Maros megyei koronavírus-fertőzött vesztette életét

Egy Maros megyei fertőzött is van a legújabb halálos áldozatok között – jelentette hétfőn este a Stratégiai Kommunikációs Csoport. A koronavírussal fertőződött férfi krónikus veseelégtelenségben is szenvedett.

Már taxival is házhoz viszik a SPAR-nál leadott rendeléseket

Április 6-án indul a Spar és a Főtaxi Csoport új Taxi Shopping szolgáltatása. A koronavírus okozta járványidőszakban, a mindenkit érintő kijárási korlátozások idején a bevásárlás sokak számára nehézséget okoz. Rajtuk igyekszik segíteni a Spar, illetve a Főtaxi Csoport új szolgáltatása, amely a Spar online shopra épül. „Az összefogás az…

Eleink élete is sokszor volt csapásokkal teli: marhavész, dögvész, tűzvész nehezítette sorsukat

ma7.sk
-
  Ma 20:20 Határtalan

Sokat szenvedett az Esztergomhoz közeli Szőgyén a kuruc-labanc harcokban. Mikor a fegyverropogás elült, új ellenség jelentkezett.