Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Novák Katalin: Ne a Facebook-oldalamon tegyék fel a kérdéseket!

Óriási érdeklődést tapasztal az otthonfelújítási támogatás iránt a családügyi miniszter. Eddig harminc igénylés érkezett be a Magyar Államkincstárhoz átlagosan 1 millió forint támogatási összegre, de a kérdés rengeteg. A kérelmek háromféleképpen nyújthatók be.

Elbukott újévi fogadalmak pszichológiája - Így tarthatod be őket gond nélkül

Femcafe
-
 Ma 15:02Életmód

Ha elgyengültél, akkor most itt egy kis löket, hogy visszatérj a tervezett célokhoz.

A Fradi nyitja a magyar futballtavaszt, sorozatban harmadszor lehet bajnok a zöld-fehér csapat

Szerda este, 20 órától, a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzéssel elrajtol a magyar NB I. tavaszi szezonja. Bár ez a meccs még az őszi pótlása, de hivatalosan is folytatódik a futballbajnokság. Ha szerdán is nyer a Fradi, nagyon nehéz lesz őt utolérni.

Székvita, egy halálosan hosszú beszéd és a vasárnap kérdése: az amerikai elnöki beiktatások hagyományai

Bár négyévente rendszerint nagy felhajtással kerül megtartásra, ritkábban esik szó arról, hogy honnan erednek az amerikai elnöki beiktatási ceremónia különböző hagyományai – miért a Capitoliumnál tartják, miért a szabadban, és miért pont január 20-án? Mennyit változtak e hagyományok George Washington első, 1789-es beiktatása óta?

Andy Palmer: akkumulátorokat előállító gyárak nélkül megszűnik az angol autóipar

Az Aston Martin egykori vezérigazgatója arra figyelmezteti Anglia döntéshozóit, hogy Brexit után akkumulátor gyárak nélkül teljes felelőtlenség nekimenni az elektromos korszaknak.

Ilyen, amikor egy vezeték nélküli fülhallgató egy dizájnos szemüveggel randizik

A különféle funkciók, a hívásfogadás vagy a zenelejátszás a szemüveg szárát megérintve aktiválhatók.

Váratlanul csapat nélkül maradt Bartók Donát

24.hu
-
 Ma 14:09Sport

Egy év után távozik a spanyoloktól a magyar jobbátlövő.

"Rémálomszerű volt" - sokkoló dolog történt a Fradi sztárfocistájával

A csatárt szerencsére az utcán érte a horvátországi földrengés. Nagyon megijedt a párjával együtt.

Megcsaltalak, de nem ok nélkül – 10 indokom is van!

Tudom, hogy a megcsalás döntés kérdése. És utólag már azt is tudom, hogy rosszul döntöttem. Mégis miért cselekedtem másként azokban az ominózus pillanatokban?  Miért egy másik férfinál kerestem az ideig-óráig tartó látszat boldogságot?  Íme, a legfőbb okok, amiért megcsaltam a férjem: 1. Nem segített a házimunkában Tipikus…

Amerika, Trump nélkül

Trumpnak a saját pártján belül is sok ellenfele volt. Gyakorlatilag egy részleges republikánus összefogással és a demokratákkal meg tudták akadályozni a második elnökségét – nyilatkozta a Vasárnapnak dr. Magyarics Tamás, az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatója, akivel a leköszönő elnök négy évéről, illetve Joe Biden baloldali politikájáról…

Egy régész ne menjen sétálni ásó és fémkereső nélkül

Még karácsonykor se! Nagy Balázs így találta meg azt a páratlan értékű, kb. 7000 pénzérméből álló kincset, amely tavasszal látható lesz a szentendrei Ferenczy Múzeumban. A régész-numizmatával beszélgettünk.

Özönlenek a kérdések, óriási az érdeklődés az otthonfelújítási támogatásra

Novák Katalin jelezte, az államkincstárhoz már beérkezett az első néhány tucat igénylés.

Folytatódik az NB I, óriási rekordot görget a Fradi

A télies időjárás ellenére máris folytatódik a labdarúgó NB I, a listavezető Ferencváros szerdán este a sereghajtó Diósgyőrt fogadja.

Müller Cecíliát megdöbbentette a kiöntött vakcinákra vonatkozó kérdés: "Már a kérdéstől is megdöbbenek, hiszen tudju…

„Tényleg előfordulhat, hogy kiöntözgetnek fel nem használt vakcinákat” – hangzott az újságírói megkeresések között az operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján egy meg nem nevezett sajtóteremék kérdése, amire Müller Cecília úgy válaszolt: "Már a kérdéstől is megdöbbenek, hiszen tudjuk, hogy a vakcina mostanában aranyat ér". Az országos…