Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Kerékpárversenyt nyert Letenyén Cseresnyés Péter államtitkár

Dél-Zala Press
-
  17.10.15 11:49 Belföld 

A történet: Szombaton kora délután a Letenyei Hóvirág Óvoda Mozdulj Letenye címmel rendezte meg a III. Jótékonysági futóversenyt, amelyen kerékpárosok is rajthoz álltak. A tavalyi rendezvényen is megjelent Cseresnyés Péter, aki 2016-ban azt a könnyelmű ígéretet tette a kisvárosban, hogy az idei versenyen ő is rajthoz áll versenybiciklivel. Így is…

Balatonszárszótól-Balatonszárszóig kerékpárverseny – 2017.10.08.

Balatontipp
-
  17.10.04 22:05 Utazás 

Október 8-án, vasárnap 8.30 órakor ismét megrendezésre kerül a Balatonszárszótól-Balatonszárszóig kerékpárverseny.

Dugimotorral próbált csalni a kerékpárversenyen

Pesti Bulvár
-
  17.10.02 08:34 Sport  2 hír a témában

Egy francia amatőrversenyen lebuktattak egy kerékpárost, akinek a bringájában rejtett motor volt, írja a Cyclingweekly. A Le Télégramme hírére hivatkozva azt írja a kerékpáros szaklap, hogy egy périgueux-i 43 éves amatőrbringást kaptak el, aki egy délnyugat-franciaországi versenyen indult. A bringás már korábban gyanús volt, egy másik futamon is…

Még nevezhet hazánk harmadik legnagyobb kerékpárversenyére

Híradó
-
  17.09.21 15:41 Életmód  Magyar foci

Az egész napos családi kerékpáros rendezvény elején a parakerékpáros sportolók mérik össze erejüket, majd a Magyar Kerékpáros Szövetség Magyar Kupa és az amatőrök futamaira kerül sor.

Horrorsérüléssel fejezte be a kerékpárversenyt a 18 éves lány

NLCafé
-
  17.09.20 13:51 Kultúra 

Nyílt sebbel a combján fejezte be a világbajnokságot a 18 éves brit kerékpáros. Lauren Dolant egyből kórházba szállították, a világversenyt kénytelen volt feladni.