Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Árokba hajtott egy autó a 12-es főúton Vácnál

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó a 12-es főút 2-es kilométerénél, Vác térségében. A balesethez a város hivatásos és önkéntes tűzoltóit riasztották, akik a mentőkkel közösen egy embert kiemeltek az autóból és áramtalanították a járművet.

Végre jöhetnek az évszaknak megfelelő ruhák

24.hu
-
  Tegnap 20:02 Színes

A koronavírus okozta leállás a divatiparra is hatott, de úgy tűnik, pozitívan, mert átgondolták az eddigi rendszerüket, és nemcsak, hogy kevesebb bemutatóra kell majd tervezni új ruhákat, valószínűleg a feleslegesen legyártott kollekciók száma is csökken.

Mortal Kombat 11 Aftermath: Végre láthatjuk, hogyan fest a sisakja alatt Shao Kahn

IGN
-
  Tegnap 19:12 Gaming

A rettegett nagyúr maszk nélkül. A Mortal Kombat-játékok antagonistáját, Shao Kahnt nem túl gyakran láthatjuk sisak nélkül, a nemrég megjelent Mortal Kombat 11: Aftermath-ban azonban eljött a ritka alkalmak egyike.

Szlovénia végre Olaszország felé is nyit

Di Maio európai körutazás keretében érkezett egynapos hivatalos látogatásra Szlovéniába, előtte Németországban tárgyalt a határok újranyitásáról. Logar kiemelte: Olaszországban a koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos egészségügyi helyzet nagyon gyorsan javul, de egyes tartományokban eltérő képet mutat. Mindazonáltal hozzátette:…

Árokba hajtott egy autó

Egy nő megsérült, amikor autójával letért az útról az 5312-es úton.

Árokba hajtott egy autó Jánoshalma közelében, egy nő megsérült

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó az 5312-es úton, Jánoshalma és Hajós között, Kéleshalom térségében. A balesethez a jánoshalmi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével kiemelik az árokból a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek, akik az autóban egyedül utazó nőt kórházba szállították. A…

Árokba hajtott egy autó Kéleshalomnál

Az 5312-es úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Árokba hajtott egy autó Kéleshalomnál

Letért az úttestről és árokba hajtott egy személyautó az 5312-es úton, Kéleshalom térségében. A balesethez a jánoshalmi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével kiemelik az árokból a gépkocsit. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Megvan, hol veri el végre a GM a Teslát

Totalcar
-
  Tegnap 13:05 Autó-motor

Azaz egyelőre csak verné, de nagyon komoly lehet a szándék. Fájt nekik a villanyos pickup, több első lépést nem engednek át Muskéknak.

Balesettel indult a szombat, árokba hajtott egy autó

Felborult egy személyautó az 5607-es úton, Fazekasboda térségében – közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Árokba hajtott, felborult egy autó Fazekasboda közelében

Árokba hajtott és felborult egy személyautó szombaton reggel az 5607-es úton, Fazekasboda térségében.    A balesethez a véméndi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kerekeire állítják és áramtalanítják a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Árokba hajtott egy autó Fazekasbodánál

Árokba hajtott és felborult egy személyautó az 5607-es úton, Fazekasboda térségében. A balesethez a véméndi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kerekeire állítják és áramtalanítják a járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

Az USG FLEX sorozat jobb teljesítményt, több funkciót és rugalmas licensz opciókat nyújt a céges adatok biztonságban tartásához