Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Dzsihadista lehetett a Grazban elítélt muszlim hitszónok, hatan kaptak börtönt

A török származású, feltételezett dzsihadisták ellen folyó per fővádlottja a hitszónok volt, aki Linzben radikális hitközösséget alapított. A többi hat vádlott a gyanú szerint kapcsolatban állt a szervezettel.

Tusk: A Brexit-megállapodás lehetővé teszi a káosz elkerülését

hirado.hu
-
  Ma 19:22 Külföld

„Szomorúságot érzek, a szívem mélyén mindig is maradáspárti leszek” – fogalmazott.

Lehetne tenni a szegénység ellen

A szegénység problémájának felvállalása és értelmezése kulcskérdés lenne. Mert akkor lehetne változásokat elindítani, ha értenénk az okait, az összetettségét – L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány létrehozója és motorja írta ezt annak apropóján, hogy ma van a szegénység elleni küzdelem világnapja. L. Ritók Nóra írását teljes terjedelmében…

Kápolnásnyéki lehetőség

Feol
-
  Ma 19:09 Sport

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában mindkét csoportban lesz olyan mérkőzés, amely kiemelkedik a sorból. Északon a Herceghalom és a Tó-Vill Kápolnásnyék, míg Délen a Szabadegyháza–Baracs találkozóra irányulhat a legnagyobb figyelem.

Jakab Péter lehet a Jobbik elnöke

Elnökjelölti szándéknyilatkozat Májusban az országos választmányi ülésen szinte valamennyi küldött arra kért, legyek a Jobbik elnöke. Mindig is azt vallottam, ha egy feladat megtalál, nincs B-terv, el kell azt vállalni és menni kell előre. Azon a választmányin azt akartátok, hogy ez a feladat engem találjon meg. Azóta végigjártam az országot,...

Úgy tudjuk, keddtől lehet jegyet venni a Skywalker korára

Ziro
-
  Ma 19:00 Film

Információink szerint kedden indul a jegyelővétel, így jó eséllyel kedd hajnalban láthatjuk először a Skywalker kora előzetesét.

Még egy hónapig lehet pályázni a MesterVideókkal

A Magyar Államkincstár MesterVideó elnevezésű országos pályázatán felső osztályosok, középiskolások és felsőoktatási hallgatók pályázatait várják. Mindhárom korcsoport kategóriáiban a első három helyezettet díjazzák. Az első helyezettek 150 000 Ft értékű, a második helyezettek 100 000 Ft értékű, a harmadik helyezettek 50 000 Ft értékű…

Korai betekintést kaptunk néhány lehetséges tárgymódosításba - 10. LoL előszezon

Esport 1
-
  Ma 18:11 Gaming

Jönnek a support tárgy változások, és végre számot is tudunk a Hegysárkánytól kapott bónuszhoz.

Bizonyítási lehetőség - Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
  Ma 18:00 Vélemény

Minden egyes megnyert önkormányzat bizonyítási lehetőség. Próbatétel együttműködési képességből. Annak felismerése, hogy ez nem egyéjszakás kaland.

Renault: Veszteséges is lehetett volna a motorszállítás a McLarennek

GPhírek
-
  Ma 17:43 Forma1

A csapatfőnök a Ferrari és az Alfa Romeo együttműködését látja követendő példának.

Megválasztották az ellenzéki politikust, mégsem lehet polgármester

„Ma 16:00 órakor léptem volna hivatalba. 10 perccel a jogerőre emelkedés előtt megtámadták a polgármester-választás eredményét. Nyertek 3 napot.” - írta a Facebookon Baranyi Krisztina, aki vasárnap megnyerte a polgármester-választást a IX. kerületben, Az ellenzéki összefogás korábbi jelöltje szerint ez két dolgot jelenthet, vagy „ennyire…

Akkor most lehet irigykedni Horváth Évára

24
-
  Ma 17:26 Színes

Bármikor átvennénk a helyét.

Hogyan lehet úgy tanítani, hogy a diák motivált legyen?

Baon
-
  Ma 17:26 Belföld

Rendkívül jó a kortárs gyerekirodalom, ezeket a köteteket be kellene vonni az oktatásba – hangzott el a kecskeméti Pedagógusképző Karon tartott konferencián.

Solskjaer ezt lehet nem gondolta át rendesen

Az MU trénere mindössze két játékost igazolna télen.