Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

A régészeket is meglepte, hogy mire bukkantak a Citadellánál

Infostart
-
 Tegnap 14:10Belföld

A sokat látott régészeket is meglepte az az első világháborús ágyútalp, ami a Citadella régészeti feltárása során bukkant elő a föld alól. A munkák befejeződtek, a fellelt kincsekről Kőrösi Gábor, a Várkapitányság NZrt. kommunikációs és marketingigazgatója nyilatkozott.

Elképzelhető, hogy földönkívüliek nyomára bukkantak a sivatagban

ContextUs
-
 Tegnap 13:00Kultúra

A hatóság szeretné, ha nem özönlenék el a turisták, de már sokan rátaláltak.

Máris megy a nyerészkedés Maradona halálán: százmilliós relikviák bukkantak fel

Egy New Jersey-i aukciósház alkalmazottja, David Amerman szerint kétmillió dollárért (nagyjából 606 millió forintért) megvásárolható az a mez, amelyben Diego Maradona az 1986-os világbajnokságon az Anglia ellen 2-1-re megnyert negyeddöntőben

Drogot kerestek, meglepő zsákmányra bukkantak a rendőrök

Nem várt potyautasokkal távoztak a nyomozók Dunaharasztiból.

Ellopták egy beteg gyermek kezelésére gyűjtött pénzt a Huszti járásban

Karpat.in.ua
-
 20.11.27 16:51Határtalan

Bejelentéssel fordult a rendőrséghez egy huszti járási hölgy, aki elmondta, hogy ellopták pénztárcáját, melyben 46 600 hrivnyát őrzött. A pénzt a család beteg gyermekük kezelésére rakta félre.

A kolera legyőzését segítő viktoriánus fürdőház romjaira bukkantak

Egy 1847-ben épült viktoriánus fürdő- és mosóház romjait fedezték fel nemrég az angliai Bath városában. Az épület a településen élő szegényeknek biztosított lehetőséget a tisztálkodásra, és ruháik kitisztítására kolera idején.

Óriási elveszett ókori városra bukkantak Kínában

Egy több mint 4 ezer éves nagyváros maradványait azonosították Kína keleti részén, a Huajho folyó középső szakaszánál. Az Anhuj tartománybeli romváros a Lungsan-kultúra korai és középső időszakából származik.

Óriási elveszett ókori városra bukkantak Kínában

Egy több mint 4 ezer éves nagyváros maradványait azonosították Kína keleti részén, a Huajho folyó középső szakaszánál. Az Anhuj tartománybeli romváros a Lungsan-kultúra korai és középső időszakából származik.

Katasztrofális áradások nyomaira bukkantak a Marson

Élő bolygónk
-
 20.11.27 14:45Életmód

A Curiosity Mars-járónak a Gale-kráter kőzeteiről készült felvételei alapján amerikai tudósok arra jutottak, hogy a közeli Sharp-hegyről lezúduló víz elárasztotta a területet. A kutatók úgy vélik, az áradásokat egy hatalmas meteorbecsapódás okozhatta.

Különleges, fehér pingvinre bukkantak

24.hu
-
 20.11.27 13:14Tudomány

A ritka egyedet egy hete észlelték.

Hatalmas elveszett ókori városra bukkantak

A 4100-4400 éves település legkevesebb 180 ezer négyzetméteren terült el.

Meglepődünk? Sorozathibákra bukkantak az oroszok által felújított metrókocsikon

Borsod24
-
 20.11.27 07:40Belföld

Orbánék egyik hatalmas üzlete volt ez Putyinnal, de láthatjuk, milyen eredménnyel zárult ez számunkra. A felújított orosz metrókocsiknál felfedeztek egy sor hibát, derül ki a Népszava birtokába jutott titkos jelentésből, amit az orosz metrókocsi-beszerzését vizsgáló szakértők készítettek. Az átfogó vizsgálatot még Karácsony Gergely főpolgármester…

Egy 94 éves nő holttestére bukkantak Hegymegen

A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást.