Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A zairei diktátor egy egész versailles-i palotát felhúzott a dzsungelban

„Az embernek mindenki számára érthető példát kell statuálnia, és meg kell teremtenie az uralom feltételeit és annak szabályrendszerét. Mikor egy vezető döntést hoz, akkor döntött, és pont.” Mobutu Sese Seko, a Kongói Demokratikus Köztársaság (1971-től Zaire) vezetője, így kommentálta az uralma ellen szervezkedők nyilvános akasztását,…

Vadkannak nézte és lelőtte társát egy ukrán vadász

Tragédia történt egy vadászaton Odessza megyében, ahol egy 51 éves

Beizzott egy ház födéme Kiskőrösön

Két szobában, körülbelül száz négyzetméteren, beizzott egy kiskőrösi családi ház nádfedeles födéme, a tetőtér pedig füsttel telítődött, a Toldi Miklós utcában. A város hivatásos és önkéntes tűzoltói vízsugarakkal és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Az egységek megkezdték a padlástér átvizsgálását, hogy az esetleges izzó részeket eloltsák.

Ilyet sem láttunk még a Konyhafőnök VIP-ban: óriási dráma, és egy vallomás

Liner
-
 Ma 17:02Divat

Járó Zsuzsa több szempontból is meglepetést okozott, és egy olyan drámának lehettünk szemtanúi, amire ezelőtt nem volt példa a Konyhafőnök VIP-ban.

Egy lengyelországi nyérctelepen is felbukkant a koronavírus

Ez az első eset, hogy Lengyelországban kimutatták a vírust tenyésztett állatoknál.

Pillanatok alatt el lehet kötni egy Teslát a megfelelő felszereléssel

Lennert Wouters, a belga Leuveni Katolikus Egyetem biztonsági szakértője a Tesla Model X különböző biztonsági hibáit használta ki, amihez nem kell más, mint az autó azonosítószáma (ami általában leolvasható a kocsiba benézve), valamint hogy nagyjából ötméteres közelségbe tudjunk kerülni a kocsi vezeték nélküli távirányítójához. Az…

Egyre válogatósabbak az emberek az újépítésű ingatlanok vásárlásakor

Érzékenyebbé váltak az újépítésű ingatlanok után érdeklődők és egyre nagyobb jelentősége van, hogy milyen plusz szolgáltatásokat kapnak a pénzükért, mennyire lesz hosszú távon kifizetődő a befektetésük. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a vásárlók szeretnének a lehető legtöbbet megtakarítani a közös…

Felkészül egy nyelvész és egy szakmabeli - generációváltás a borászatban

Szerencsésnek mondhatják magukat a szigetcsépi Gál Szőlőbirtok és Pincészetnél, hiszen a családból ketten is készen állnak arra, hogy tovább vigyék a szülők által felépített borászatot. A fiatalok, Gestas-Gál Zsuzsa és ifj. Gál Csaba pedig azért érzik magukat szerencsésnek, mert szüleikkel együtt, támogató, megértő környezetben készülhetnek fel…

Egy lengyelországi nyérctelepen is felbukkant a vírus

Egy észak-lengyelországi nyérctelepen is felbukkant a koronavírus, a Lengyelországban kimutatott első nyolc esetről a Gdanski Orvostudományi Egyetem kutatói számoltak be kedden.

Árokba hajtott egy autó Miskolcon

Egy három méter mély árokba hajtott egy személyautó Miskolc diósgyőri városrészében, a Hamerák Mihály utcában. A műszaki mentést a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók végzik. A balesetnél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőrségi irányítás mellett halad. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

Gyümölcs- és zöldségfeldolgozó szakirányú továbbképzést indít a Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul 2021. februárban. A képzésre 2021. január 15-ig lehet jelentkezni – tájékoztat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Hitlerrel, Sztálinnal emlegetik együtt Orbánt ellenzéki EP-képviselők

A Zeitbe cikket író Dobrev, Gyöngyösi, Ujhelyi István és több más EP-képviselő szerint „Orbán Viktor személyében újra egy erőszakos és ravasz önkényúrral van dolgunk”.

Koronavírusos nyércekre bukkantak Lengyelországban is

Egy észak-lengyelországi nyérctelepen is felbukkant a koronavírus, a Lengyelországban kimutatott első nyolc esetről a Gdanski Orvostudományi Egyetem kutatói számoltak be kedden.