Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 331 hír

itt az új sorsjegycsalád a nemzeti lottótársaságtól - 25,50,75 millió forintos főnyereményekkel

Január közepétől egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővült a nemzeti lottótársaság kínálata. A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára. Az elvihető főnyeremény sorrendben 25,50 illetve 75 millió forint.

Nagy élmény lesz François Leleux és a Nemzeti Filharmonikusok élő online koncertje

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar folytatja élő stream sorozatát. Ezúttal január 21-én a Zeneakadémiáról jelentkezünk be, ahol François Leleux oboaművész / karmester közreműködésével adunk egy szünet nélküli hangversenyt, amelynek programja: Pasculli: F-dúr concerto Donizetti „A kegyencnő” című operájának témáira Schubert: 9.…

Vízummentes európai turnékat akarnak a brit zenészek

A brit zenei élet legnevesebb képviselői követelik szerdán ismertetett közös felhívásukban, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Az aláírók között szerepel Schiff András zongoraművész is. Az Egyesült Királyság tavaly januárban lépett ki az EU-ból, és az idei év első napján új sza

Rétvári: félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat

Félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat, mert helyettünk mások nekünk jó döntést nem tudnak hozni - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán, az első világháborús centenáriumi megemlékezéssorozat online záróeseményén.

Hátborzongatóan gyönyörű – így énekelte a nemzeti himnuszt Lady Gaga Joe Biden beiktatásán

Azt gondolom kevés felemelő pillanat van, amit nem csak az adott nemzet, hanem az egész világ átérezhet. Ilyen volt az, amikor a világsztár Lady Gaga elénekelte az Egyesült Államok “Csillagos sávos zászlaját”. A világsztár egy arany színű mikrofonban énekelte el a nemzeti indulót az USA 59. elnökének beiktatásán. Hagyomány az Egyesült…

Puzsér durván beszólt az RTL Klub-nak, a mennydörgő mondatoktól azóta is remeg a Facebook

Korunk egyik leghíresebb kritikusa kíméletlenül őszinte szavakkal dorgálta meg a ValóVilág című műsort.

Újra van remény! – Hiller István világos mondatokkal üzent a tüntető diákoknak

A többi egyetem elleni támadás mellett látlelete a magyar felsőoktatás ideológiai lepusztításának az SZFE ügye, amit egy új kormány részeként jövőre visszafordítana az MSZP – hangsúlyozta dr. Hiller István, a párt országgyűlési képviselője, oktatási szakpolitikusa kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában. „A jelenlegi intézmény nem…

A kisebbségi kormánybiztos a népszámlálásról: nem kerül bevezetésre a kettős nemzetiség mint jogi kategória

Bukovszky László kisebbségi kormánybiztos cáfolja azt az állítást, miszerint a 2021-es népszámlálás által bevezetésre kerül az ún. kettős nemzetiség státusza. Ezzel kapcsolatban tudatos dezinformációs kampányt említett.

Nem mondanak le a nemzeti és nyelvi kisebbségek ügyéről

Cívishír
-
 Ma 16:12Megyei

Nyílt levél az Európai Unió csúcsszervéhez.

Bukovszky szerint nem kerül bevezetésre a népszámlálás által a kettős nemzetiség

Bukovszky László kisebbségi kormánybiztos cáfolja azt az állítást, miszerint a 2021-es népszámlálás által bevezetésre kerül az ún. kettős nemzetiség státusza. Ezzel kapcsolatban tudatos dezinformációs kampányt említett.

Rétvári: félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat

Félteni és őrizni kell nemzeti szuverenitásunkat, mert helyettünk mások nekünk jó döntést nem tudnak hozni - hangoztatta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az első világháborús centenáriumi megemlékezéssorozat online záróeseményén.

F1: Perez kemény szavakkal indított a Red Bullnál

Sergio Perez túl van az első napjain a Red Bullnál. Nagyon fogadkozós hangulatban van a mexikói versenyző.