Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 87 hír

Káosz Lengyelországban, ostrom alatt a kormány

Napi.hu
-
 Tegnap 15:48Külföld

Lengyelországban egyre terjed a szolgáltatóipar vállalkozóinak lázadása a koronavírus-járvány miatt bevezetett megszorítások ellen. Az orvosok aggódnak, a kormány fél engedni, mert a járvány felpörgésétől tart.

Kincsekkel teli ősi temetőre bukkantak

24.hu
-
 Tegnap 13:12Tudomány

Az angolszászokhoz köthető sírokban rengeteg leletet találtak.

Több mint 80 ezren maradtak áram nélkül Lengyelországban a havazás miatt

Az ítéletidő már a hétfőn is súlyos gondokat okozott, akkor 40 ezer háztartásban ment el az áram.

Lengyelországban több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül az intenzív hóesés miatt

Az intenzív hóesés miatt kedd reggelre több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül Lengyelországban, mindenekelőtt a keleti vajdaságokban. A havazás miatt keletkezett útakadályok miatt a tűzoltókat egy nap alatt csaknem hétszáz alkalommal riasztották - közölte a lengyel kormány biztonsági központja.

Fej nélküli, életnagyságú ókori nőszobrokra bukkantak Görögországban

Múlt-kor
-
 Tegnap 11:57Kultúra

Egy ókori görög síremlék nőalakokat ábrázoló szobrait tárták fel Athéntól keletre, Paiania településen - jelentette be vasárnap a görög kulturális minisztérium.

Ítéletidő: rengetegen maradtak áram nélkül az intenzív havazás miatt Lengyelországban

Az intenzív hóesés miatt kedd reggelre több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül Lengyelországban, mindenekelőtt a keleti vajdaságokban. A havazás miatt keletkezett útakadályok miatt a tűzoltókat egy nap alatt csaknem hétszáz alkalommal riasztották - közölte a lengyel kormány biztonsági központja (RCB).

A behavazott Lengyelországban nyolcvanezren maradtak áram nélkül

Nem csitul a tél a lengyeleknél, hétszáz alkalommal riasztották a tűzoltókat.

Lengyelországban több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül az intenzív hóesés miatt

Amint az RCB igazgatóhelyettese, Grzegorz Swiszcz közölte Twitter-oldalán, összesen 81,6 ezer fogyasztó maradt áram nélkül, háromnegyed részük az északkelet-lengyelországi Podlasiei vajdaságban. Az ítéletidő már a hétfőn is súlyos gondokat okozott, akkor dél körül 40 ezer áram nélkül maradt háztartásról számoltak…

80 ezren maradtak áram nélkül a havazás miatt Lengyelországban

A hó és az erős szél leszakította a vezetékeket.

Lengyelországban több mint 80 ezren maradtak áram nélkül az intenzív hóesés miatt

Az intenzív hóesés miatt kedd reggelre több mint 80 ezer fogyasztó maradt áram nélkül Lengyelországban, mindenekelőtt a keleti vajdaságokban. A havazás miatt keletkezett útakadályok miatt a tűzoltókat egy nap alatt csaknem hétszáz alkalommal riasztották – közölte a lengyel kormány biztonsági központja (RCB). Amint az RCB…

Bébi tyrannosaurusok csontjaira bukkantak

24.hu
-
 Tegnap 09:47Tudomány

A tyrannosaurusokra legismertebb képviselője a T. rex volt.

Egy gigantikus lény maradványaira bukkantak Patagóniában

Player
-
 Tegnap 03:45Tudomány

Egy gigantikus méretű dinoszaurusz maradványait tárták fel Argentínában, a szakértők szerint ez lehet az egyik legnagyobb élőlény, amely valaha élt a Földön.

Szörnyű: Oszlásnak indult nő holttestére bukkantak egy lakásban, a férje odabent pihent

A Nový Čas információi szerint, miután a rendőrök behatoltak az egyik lakásba, a konyhában egy 72 éves nő oszlásnak indult holttestére bukkantak. Mellette egy asztalláb volt, vélhetően azzal verték agyon. A lap szerint a lakásban volt a nő férje is, aki dezorientált volt, és azt állította, hogy csak pihen a lakásban. A férfit kórházba szállították,

Derékig a sárban – Az év legsárosabb versenyét rendezték Lengyelországban

Bikemag
-
 21.01.25 19:22Sport

A lengyel cyclo-cross országos bajnokság elég különlegesre sikeredett, bátran kijelenthető, hogy megérdemelné az év legsárosabb versenye címét. Történ ugyanis, hogy a versenyt megelőző éjszakán komoly mennyiségű eső esett a csapadékra igencsak érzékeny pályán, és ennek eredményeképpen a pálya bizonyos pontján combközépig érő…