Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Úgy néz ki, tovább csúszik a "szociális" befizetésének kötelezettsége

A munkaügyi minisztérium azt tervezi, hogy a járványhelyzetre való tekintettel megint kitolják a "szociális" biztosítás fizetésének kötelezettségét. 

Újabb Pfizer-szállítmány érkezett

Újabb, több mint 25 ezer ember beoltására elegendő Pfizer-szállítmány érkezett az országba. Eddig mintegy 150 ezer embert oltottak be itthon a koronavírus ellen, de ez még nagyon kevés. Naponta több száz ember oltottságát tudják garantálni a kórházak – közölte az M1 Híradója.

Újabb elhullott elefántok ügyében nyomoznak Botswanában

Az állatvédők arra számítanak, hogy további elhullott állatokat fognak találni.

Kelemen Anna megmutatta a melleit, mert tudja, hogy ez kell az embereknek

Annácskának elege lett, és inkább behódolt a népakaratnak: pucéran pózolt.

Nem adta meg könnyen magát a Békéscsaba a sztárcsapat ellen

Beol
-
 Ma 18:16Sport

Kikapott a Swietelsky Békéscsabai RSE a Saugella Monza csapatától.

Szerb embercsempészt állított bíróság elé az ügyészség

A Bicskei Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében kezdeményezte annak a szerb férfinak a felelősségre vonását, aki 2021 januárjában illegális bevándorlókat fuvarozott Magyarországon az osztrák határ felé.

Visszahívják a Mercedes Benz elektromos haszonjárműveit

Korrodálódhat az akkumulátorház, ami az autó mozgásképtelenségét eredményezheti, és akár tűzhöz is vezethet.

További emberéleteket lehet megvédeni, újabb Pfizer-szállítmány érkezett

Újabb, több mint 25 ezer ember beoltására elegendő Pfizer-szállítmány érkezett az országba. Eddig mintegy 150 ezer embert oltottak be itthon a koronavírus ellen, de ez még nagyon kevés. Naponta több száz ember oltottságát tudják garantálni a kórházak – közölte az M1 Híradója.

Nem regisztrált a vakcinára, úgy oltatta be magát soron kívül a polgármester

Jogosulatlanul juthatott hozzá a Covid-19 elleni védőoltáshoz Gyöngyös polgármestere. Hiesz György a Gyöngyösi TV-ben azt mondta,  valójában nem is ő akarta beoltatni magát, őt megkeresték, egyébként nem is regisztrált, és nem is tudja, mi az oltási sorrend. Január első napjaiban a Bugát Pál Kórház személyzete egy idősotthonba ment…

Fellebbezés az erőszakkal etető óvónők ügyében

A bíróság első fokon 120 óra közmunkára ítélte a három vádlottat az óvodai bántalmazás ügyében Székesfehérváron, az ügyészség a tettükért súlyosabb büntetést tartana indokoltnak.

Nem is regisztrált a vakcinára, úgy oltatta be magát soron kívül a baloldali polgármester

Hiesz György elmenekült a Hír TV kérdései elől, majd beült a saját maga felügyelte tévébe, ahol teljesen belezavarodott a magyarázkodásba.

Már 71 elektromos töltőt üzemeltet a MOL Plugee országszerte

A Mol 14 elektromos töltővel bővítette hazai töltőhálózatát, így a vállalat már 71 elektromos töltőt üzemeltet országszerte.

Zsákkal a fején toloncolták ki Oroszországból Navalnij ügyvédjét

A férfi azt állítja, hogy egy kisbuszba ültették, majd egy 10 órás autóúttal civil ruhás rendőrök a belarusz–orosz határra vitték.

Megszületett az ítélet a kislányát begyógyszerező kecskeméti nő ügyében

Jogerősen három év börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék előkészítő ülésen azt a 31 éves nőt, aki azért adott be a saját gyógyszeréből 8-9 tablettát a hároméves lányának, hogy a gyermeket felvegyék a kórházba - közölte a bíróság kedden az MTI-vel.